Къпете ли всеки ден бебето?

• 28 124
  • 316
  •   1
Отговори
# 45
  • някъде там
че и по няколко пъти на ден, на всяко акане, следобед слънчева баня на терасата и вечер банята преди сън

# 46
  • Между гори и планини
Всеки ден го къпя целият.
Зимата може би, ще мия косата по-рядко.

# 47
Всеки ден я къпя и аз.След всяко акане също мия дупето.

# 48
Кьпя го всяка ве4ер,а понякога и през деня.Сега про4етох,4е след ваксина не се кьпело,но и тогава не сьм пропускала.

# 49
  • Разград
Ами да, къпя го всеки ден. А косата му мия през ден.

# 50
  • Варна
Аз къпя всяка вечер, като косата понягога без шампоан, а само с вода.
Имам един въпрос. Сега като е толкова топло и много ми се иска да я изкъпя през деня, за освежаване малко от жегата, редно ли е водата да е по-студена от 37С?

# 51
Да, всеки ден с косата. В най-студената зима през ден.

# 52
Откакто е роден Алекс, не сме пропускали къпане вечер и не виждам причина да не го къпя всеки ден. Сега през лятото го къпя и като се приберем от разходка - без косата, разбира се.

# 53
  • в белята
Всеки ден я къпя ,а сега на жегите и през деня също като се върнем от игра сутринта.Дупето също го подмивам на всяка смяна стига да не е екстремен случая и да сме навън или на път тогава ползвам мокри кърпички.

# 54
  • София
Аз съм пропускала банята вечер само 1-2 пъти. Алекс беше заспал и не исках да го будя.
Дияна като бебе я къпех всеки ден, а когато порасна малко, я къпех и през деня.

# 55
Лорена, ти не ги слушаи хич англичаните Stop, че в това отношение са гола вода Whistling. Когато ми донесоха бебето за първи път след раждането ДОРИ не си бяха направили труда да го измият както трябва. Цялата беше в кръв милата, та добре че тука не държат родилките с дни, ами на другия ден вече си бях у дома, и си изкъпах бебето както си му е реда. Всеки ден я къпех и то до много късно, до след годината даже Peace.

# 56
  • София
Няма по-голям кеф от това да се приберем от разходка и да цопне в коритото,а ние
с кака му се биеме за душа LaughingИ на обяд и вечер процедираме така.
Като беше бебе също го къпех всеки ден с душ-гел за коса и тяло.

# 57
  • София
От както се е родил не съм пропускала. В тези жеги дори по няколко пъти минава само през водичката бебо (само телцето). А на смяна на памперса задължително дупето. Сапун ползвам по-рядко - 2-3 пъти в седмицата.
Каката до 1г и 6м също я къпех всяка вечер, а през лятото правехме и слънчеви бани на терасата. След това зимата разредих през ден, но при смяна на памперса пак сме били всеки път в банята.
Мокри кърпички ползвам ако се наложи само навън или през нощта.

# 58
Така е.  Grinning Бебе не се къпе нито веднага след раждането, нито всеки ден. Къпех го два пъти седмично  Peace
Има си куп информация защо не е желателно къпането всеки ден  Wink

# 59
Пропускала съм, когато виждам, че много му се спи и къпането по-скоро ще го изнерви, отколкото успокои. Сега, лятото, по цял ден си играе с вода. Слънчеви бани, разлива бутилки с вода, пуска патета и рибки в легени. Не мога да кажа колко пъти дневно го къпя или той сам си се къпе.

Общи условия

Активация на акаунт