В къщи паника голяма, първокласник ще е мама (набор 2001)

• 25 938
  • 411
  •   1
Отговори
# 375
  • в зоната на здрача
Ааа,ние още от първата РС разбрахме коя е госпожата ,кой клас сме ,стаята къде е....
Сега снощи на втората,се избра родителския актив.. Wink,
събрахме по 50 лв.,като 27 са за учебника по френски и уч.тетрадка към него,
а с другите да се купят още муз.тетрдака,някакви други за работа в клас за писане,
топки,обръчи и кегли по физическо,CD-плеар -да си слушат нещо и ако останат пари хубаво,
ако не здраве.
DIVA_ORHIDEQ,
официалното тържество е от 9 без 15 ч,/говоря за 18-то ,да не объркам някой/
но пък наща ни иска в 8 и 10 горе в стаята,да се види с децата предварително.
Пък нещо за  питка и мед говореше..ще видим и после ще си разказваме..

# 376
 Eй тази снежанка много я любехххххххх мъж ми е пълен с такива МНОГО са здрави и не давам на децата да ги пипат  един вид като спомени са ни.Но много  от  колите  децата не слушат и оставят тук там  #Cussing outимах го същияРазвалиха им вкуса.Моето дете обаче предпочете стария формат на тетрадки което ме радва   думите му бяха МАле  май сте били по добре така от колкото като нас сега newsm78 #Crazyда видя дали не ни иска по рано и нас

КЕТРИ благодаря ти но на нас не ни се обадиха.ще се обадя на госпожата

# 377
Днес купих тези картончета които искат. В опаковка са 10 сини и 10 червени квадратчета за гласните и съгласните букви.
Опаковката струва 40ст. Аз взех 2 за всеки случай.
Подвързии за учебници и тетрадки още не съм взела.
Тетрадките ни и етикетите ни са пъстри - с коли или роботи и само ще ги надпиша и сложа прозрачна подвързия.

Има ли ги тези картончета? Нашата РС мина снощи и ния трябва да вземем такива. Ние си знаехме г-жата и паралелките бяха сформирани още от преди. Обясни ни организацията и какво трябва да носи детето за съответния час. Неприятното е, че паркетът не е изциклен и решихме да го изциклим и лакираме, обаче трябва да стане много бързо, тези дни за да изсъхнеме и да се измирише. Някой да познава такава фирма, от която да има добри впечатления за работата им? Поръчали чинове, (нашите са малки, едноместни), от фирмата им докарали големи. Решихме и чиновете да сменяме. ooooh! Търсим детски чинчета, малки, виждали ли сте такива някъде. Някои казаха, че имало в Метро.

# 378
  • Между гори и планини
Незнам мъде си, но тук във Варна открих във първата книжарница където влязох.

# 379
Сутрешното ставане ни е най- голям проблем. А тази раница е доста тежка. горкото.

# 380
diva-1, горката ти с тежката раница.  Laughing

# 381
  • София
Тези от "наш'то" училище вече много ме дразнят. Довечера ни е РС по класове, а още няма изкарани списъци с паралелките.
И пред нашето у-ще няма няма списъци. Охраната ме прати при зам. директорката. Аз даже името на учителката бях забравила. Добре, че паралелката с рисуването е само една, та ме ориентираха.

Аз снощи надълго и широко се рових в сайта на "нашето детство". Видях свидетелства от у-ще. Спомних си, че баба ми пазеше някои мои, даже имам благодарствени писма до родителите на въпросния ученик Simple Smile Много "партийно" насочени Simple Smile Трябва да ги сканирам и да ви ги покажа Simple Smile

# 382
  • Между гори и планини
И при нас нямаше списъци с класовете. Като отидох на РС, на вратата питаха за името на детето и казаха коя ще е учителката и в коя стая да отидем.
Но то в училището на Вики са само 2 първи класа... няма как да се объркаме  Simple Smile

# 383
  • Варна
Аз бях питала, но пак да питам...  Rolling Eyes Има ли първолаци от Добри Чинтулов във форума?  Hug

# 384
  • София
Тези от "наш'то" училище вече много ме дразнят. Довечера ни е РС по класове, а още няма изкарани списъци с паралелките.
И пред нашето у-ще няма няма списъци. Охраната ме прати при зам. директорката. Аз даже името на учителката бях забравила. Добре, че паралелката с рисуването е само една, та ме ориентираха.

Аз снощи надълго и широко се рових в сайта на "нашето детство". Видях свидетелства от у-ще. Спомних си, че баба ми пазеше някои мои, даже имам благодарствени писма до родителите на въпросния ученик Simple Smile Много "партийно" насочени Simple Smile Трябва да ги сканирам и да ви ги покажа Simple Smile
AnMary, ако не е тайна ти в кое училище си първокласничка? Simple Smile

# 385
  • Ланкър, планините Овнерог
Пиша на бързо, че Тантура ме гони да играе  Crazy

Цветни картони има в Ориндж. Там видях и блокче като тези гланцовите, на което пишеше, че е самозалепващо се. Не знам дали това не е по-добро за отбелязване.

Днес най-накрая изкараха списъците. Танти ще е в един клас(1В) с цялото банде от градината  newsm44 Не е при г-жата, която бях писала в молбата, но напоследък тя ми изглеждаше леко съсел, та може и за добро да е. Тази, при която ще е, е изпитана с батковците на нейни приятели. В началото ще е друга, тъй като "нашата" е в болничен, но и заместничката била супер. Довечера ни е РС-то.

# 386
  • София
16 ОУ "Райко Жинзифов" Надежда

# 387
  • София
16 ОУ "Райко Жинзифов" Надежда
A, далече си, защото ми заприлича по организация на нашето.

# 388
  • София
Ние имахме родителска среща и още от първата дума ни одрусаха с 20лв.Днес ходих до социалните да питам за помощите за първолаци,оказа се,че трябва наново да нося бележка за доходите за една година назад,бележка от училище,акт за раждане и т.н.много се ядосах,защото когато си подавах молбата за детските,края на юли месец,никой нищо не каза.Сега наново всички тези разправии,направо ми писна вече.
На всичкото отгоре,сега се сетиха,че трябва да се боядиса стаята, в която ще учат децата.Госпожата ни търси родители доброволци #Crazy,какво чакаха цяло лято,не знам

# 389
Ние имахме родителска среща и още от първата дума ни одрусаха с 20лв.Днес ходих до социалните да питам за помощите за първолаци,оказа се,че трябва наново да нося бележка за доходите за една година назад,бележка от училище,акт за раждане и т.н.много се ядосах,защото когато си подавах молбата за детските,края на юли месец,никой нищо не каза.Сега наново всички тези разправии,направо ми писна вече.
На всичкото отгоре,сега се сетиха,че трябва да се боядиса стаята, в която ще учат децата.Госпожата ни търси родители доброволци #Crazy,какво чакаха цяло лято,не знам
НА МЕН ЗА ПОМОЩИТЕ МИ КАЗАХА ОЩЕ ФЕВРУАРИ ЧЕ СЕ ПОДАВАТ АВГУСТ ИЛИ  СЕПТЕМВРИ НАЧАЛОТО

Общи условия

Активация на акаунт