Дея и аз като Иленка съм за момченце, всички бременни около мен, на които не им се ядеше месо се сдобиха с малчугани.
Иленка,Преслав ти станал голям сладък пакостни
,но горкичката ти Диди
,не е приятно така.Аз бих говорила с директорката,не е приятно въобще ,не с майката защото ще си навлечеш отрицателни емоции.Вени*,имаш и моят глас

Данче,моето предчувствие е същото,ама май не може да ми се вярва
Я кажете, децата спят ли със zавивки? Милена спеШе с 4увал но го сменихме с одеяло, оба4е тя не спи zавита
Таzи сутрин се събуди с ледени ръце и крака и посинели устни
Ужас е !Постоянно се отвива,а в чувалче не ще да спи
,не знам какво да правя и аз
х_diabet_mama,
скоро бяхме в София,но много на бързичко,за ден.Обаче ще направим една разходка мислим към февруари
.За лелката-мисля,че и да говориш с директорката няма да е от кой знае какво значение,понеже явно на въпросната жена това и е нрава,така е била преди,такава и ще остане,но пък е гадно
Смин,честито ви гадже
Не съм се карала, но бях железна - без чорапи няма да спи вече, понеже се отвива и краката му лед студени.
Аз ги попитах ако днес едно е алергично, а утре 3, след още ден са 5, това първото дали е било алергично, при което настъпи хилеж. Ами ние , родителите, ние сме носели и морална отговорност. Представям си, един баща на близнаци попита дали не можело преди 7 сутринта да ги води
Отговорност!Морал! Вярваме си...
За един член, за един член 5 лв, не е нужно и двамата родители да са в настоятелството. Един баща попита ако скриел 100 лв от жена си не можел ли да ги дари по сметка - можел. Близначев пуфти. Председателката на настоятелството каза ако искаме да дадем /който иска да членува/ 15 лв за до края на годината, за да не си размятаме по 5 лв. Близначев тихо цвили, дали да не им дадял 50 /ехидно/ Голям купон ще падне, видяло се е...
Стискам плаци Стаско да се оправи бърzи4ко и да не се раzболява ни на 3ти, ни на 33тия ден 
И аз сега много се чудя. Дали да не му пусна тази седмица изследванията за ако, за кръв и урина към кр на седмицата, и в един момент да се обадя и да попитам как е положението, колко са дечицата и така да преценя. И до обед да го оставям, да не свикне, че след обяда ще го взимам. Но пък може да се стресне , че чак в друго легло ще ляга, знам ли?