Есен вече наближава, а Февруарче се разшава VIII

• 17 576
  • 311
  •   1
Отговори
# 75
yanast, благодаря за подробната информация, май наистина трябва да слушаме повече лекарите и щом моята нищо не ми е казала, значи няма за какво да се тревожа.
Ама с тоз интернет вече хващаме параноя, а нашите майки като не са ги гледали с такава техника и не са се впрягали на всяка дума пак са родили здрави деца.

# 76
Eеее как се изложих в4ера, повърнах в един супермаркет  Embarassed

# 77
dorabella хич не се притеснявай за тези резултати от скрининга. Не знам дали си спомняш но и аз минах през този ад мналата седмица и си ходих при колкото лекари искам. При мен първия път на ранния даде 1:2000 а на втория 1:157 и съответно настана паника. Но ходих при една доцентка в Маичин дом и при Димитрова във Фемина и  ми казаха че нямало проблем. Обстойно го разгледаха малчо и казаха, че си е наред. Димитрова дори си сметна сама риска и го изкара 1:1000 някаде и ми казаха да не правя амноцентеза, а чак след 20-тата седмица да си направя ФМ. Така че не му мисли много бебо си е добре и си расте. А ние само се психясваме излишно с тия изследвания. Crazy
 krassina77 ти пък то си е човещинка особено в ситуацията в която сме. Едва ли някой го е счел за излагация, хич да не му мислиш важно е да си добре и бебо да е наред, пък си драйфай където ти доиде ( дано да не се налага повече но...) Аз с драйфа се разминах, но нали си имам киселини и като си ходя по улиците и при клиенти ми се е случвало да си се уригвам без да искам. Та какво сега да се гръмнем ли то ние да нямаме вина случаино, по скоро сме потърпефши ама е за добро   Wink

# 78
Здравейте пак от мен,
дано сте прави , че всичко е наред. Аз днес така се притесних,че изтичах във Фемина и там Врагалева(тя ми прави 3D) като видя резултата и направо ме спече още по жестоко-каза "много зле...утре незабавно на преглед". И аз въобще се отказах да се връщам на работа днес....много ми е смотано цял ден.....
Утре в 16.00 часа е прегледа - незнам как ще ме преглежда сега...стискайте палци всико с бебче да е наред Praynig и ще пиша...

# 79
dorabella, резултата от скрининга показва че едно от 563 бебета със същия риск ще се роди с увреждане. Това е статистическо изследване, като резултатите не са особено надеждни. Иди си спокойна на прегледа и не се шашкай толкова-това твоето дори не се води "висок риск"-както и други са ти писали висок риск е 1:250 или повече. Както и преди писах-аз това изследване няма да си го правя.
Тази дето те е шашнала да не е същата докторка дето и предишния път те беше ошашкала без повод? Честно казано да плашиш бременна без основание за мен е мнооого непрофесионално и нечовешко! Явно и с двамата доктори нямаш късмет Sad

# 80
  • София
dorabella,само не се притеснявай!!!!!!!Ще видиш,че всичко ще е наред  Praynig Все пак,както са ти казали момичетата,това е само статистика,а и вероятността да е грешен резултата също не я изключвай.Най-важното е ти да си спокойна,за да е спокойно и бебчето!
Mia66 ,сестра ми също имаше ниска плацента и сега има най-прекрасното момченце.Все пак питай лекарката дали е безопасно да правиш секс,защото и аз знам,че е добре да се избягва в при ниска плацента.
Нещо е слаба активността тези дни......Но представям си какво ще е зимата и най-вече след Коледа-сигурно ще изписваме по 2-3 теми на седмица  Laughing

# 81
  • Варна
Здравейте и от мен, една бъдеща февруарска майка. Странно че преди няколко часа публикувах писмо тук, но така и не беше отразено.Незнам какво се е случило.  Бройте ме и мен с предполагаем термин 16.02. Леко бременеене на всички. Ако има такива от Варна, нека пишат, може да обменим опит Wink

# 82
ДОБРЕ ДОШЛА, RICCIE!  Hug Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и февруари здраво и красиво бебче!
^desika^ ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! Желая ви много здраве, любов и дългииии години семейно щастие и разбирателство, а през февруари най-хубавия подарък- бебенце! 1stroller
Mia66- аз също имам ниско разположена плацента и се надявам всичко да си е наред по-нататък, но това засега не ми пречи да водя полов живот, пък ще видим после! Ако ми забранят  докторите, незнам как ще се справям с моя ненаситен мъж!  hahaha luvbed
dorabella не се притеснявай, всичко ще е наред! Сигурна съм! Само си мисли положително и ще се окаже фалшива тревога!  Praynig
А за работата- ще работя до 15 септември и напускам, мъжът ми ще ме осигурява в неговата фирма! Работата ми е на крак и няма начин да щъкам нагоре-надолу с голям корем!  preggo
Мамчета, желая ви лека и прохладна вечер!  wavey

# 83
ДОБРЕ ДОШЛА, RICCIE!
^desika^ ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА.
dorabella-моят лекар дори не ми е споменал за БХС-най-вероятно защото смята че не е много надежден, но  пък всякакви др.изследвания, даже и такива който не се изисква ми е пуснал, така че съм сигурна че всичко с вашето бебе ще е наред.
Аз незнам къде ми е плацентата, само разбрах че е със задно закрепване, но пък сме предопредени да внимаваме с кекса, заради моята конизация.
Аз още не съм сигурна дали усещам бебчо-понякога имам едни такива странни усещания, но...
При мен всичко е ок-само дето вече няма какво да облека-а не бързам да купувам дрехи, защото скоро ще захладнее та чак тогава.
Лека вечер на всички.  bouquet

# 84
Здравейте и от мен!

riccie, добре си ни дошла  bouquet
dorabella, не се тревожи, всичко ще бъде наред, а пък да те плашат лекарите предварително е меко казано гадно. Утре ще ти стискам палци.
Маринче радвам се че в крайна сметка всичко е наред и аз преди месец и малко си полежах в болница, но не бях близо до родилна зала, та не съм чувала родилките, слава Богу.
Аз през последните 2 дни си правя доста дълги разходки и засега ми понасят добре, а и времето вече не е така ужасно горещо.

# 85
riccie    welcome welcome welcome

Пожалавам ти лека и безпроблемна бременост и Февруари да гушкаш здраво и красиво бебче  Hug

Момичета не знам как сте с коремчетата, ама моя с такава скорост расте, че имам чувството, че направо са две бебенцата вътре.
А това няма как да бъде, все пак толкова пъти съм ходила на преглед.
Днес ме видя една позната, не се бяхме виждали от около година и веднага ме попита дали съм бременна  newsm78

Нека расте, само дупето да не расте, че на моите 150см ще се търкалям зимата в снега  Joy

# 86
Упс ^desika^ забравих при предишния пост Embarassed
честита ви годишнина, да сте живи и здрави и да се радвате на здрави и хубави дечица  bouquet

# 87
Здравейте и от мен мили мами   bouquet
Днес ходих да се взема резултатите от БХС и риска ми е 1:10000. Но има друго което ме притеснява - нормата на алфафетопротеин е 17,05-85,25, а моите резултати показват 85,4 и до него пише - високо отклонение. А отдолу пише повишен риск за ДНТ. Някой знае ли какво е това, че нещо много се ошашках  Confused . А при доки съм чак в понеделник и тогава ще му ги покажа. Но май няма да издържа дотогава. Някой срещал ли е нещо подобно, и дано се притеснявам излишно  Praynig
Лека вечер, приятни сънища и само хубави емоции през утрешния ден  smile3525

# 88
Привет момичета-кокичета!

Охоооо, новата тема преполовена! Нямам много време за четене и писане – давам само бърз отчет!

Надявам се бебчетата растат послушно в мамините коремчета!

Вчера се видях с акушерката си. Обикновено си уреждам час за след работа и ходим цяяяялото семейство  Grinning. Тук всеки път ти мерят кръвно, прослушват сърдечния ритъм с един апарат, пишваш на един лакмус и те питат дали се чувстваш добре. Габи беше много въодушевена като чу туптенето на сърцето на бебо. Накрая не й се тръгваше - искаше да остане там и играе с играчките. 
Следващия месец на 19 ще ходя на ФМ.

Аз мисля, че вече усещам бебче!!!

# 89
  • Стара Загора
Riccie,добре си ни дошла и лека бременност  Hug  bouquet
Toni_83,нямам представа за какво става въпрос,но дано не е нещо притеснително  Praynig Praynig Praynig
Аз направо взех да се чудя дали да  правя  БХС  newsm78 .Довечера съм на док и ще решим с нея .
И моето коремче доста порасна ,ама дали е от бебето ,дали е от яко хапване незнам  Joy

Общи условия

Активация на акаунт