Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво включва консултацията при д-р Петракиев?
Какви са различните мнения относно даването на вода на бебета?
Какви са препоръките за избор на педиатър?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво включва консултацията при д-р Петракиев?
Консултацията при д-р Петракиев включва ехография на плода, която се извършва два пъти по каса, а за трети път се заплаща допълнителна такса от 10 лв. Пациентката споделя, че в провинцията техниката е оскъдна и в кабинета на д-р Петракиев няма компютър и апарат за слушане на тонове. Това представлява контекста на консултацията при д-р Петракиев.
-
Какви са различните мнения относно даването на вода на бебета?
Форумът обсъжда различни мнения относно даването на вода на бебета, като някои майки твърдят, че техните деца не се нуждаят от нея до първия си рожден ден поради кърмата им, докато други се интересуват от био памперси и искат да започнат по-рано с обучението за гърне. Има и изразени опасения относно потенциалната вреда от водата за бебетата.
-
Какви са препоръките за избор на педиатър?
-
Какви са мненията относно даването на чай от копър на бебета?
-
Какви са препоръките за облекчаване на болки в ставите?
, а никога не съм имала подобни проблеми през живота си.

Много тъпо ми стана, та той малък ли е. Той е единствен внук и понякога много тъпи случки е имало, все едно съм им откраднала момчето, по зле от свекърва. А майка му никога не се е държала с мен така, дори много ме обича и се уважаваме много. Та малко се отклоних, ама нали не сте женени
, от къде на къде ще ти казват как ще си кръстиш детето. Айде да си гледат работата
, дано да мога да се похваля скоро, в четвъртък ще ходим до една фабрика, стискайте палци
. Че се чакало 8 седмица. 
Да кажа какво направих. Отидох до общината и оттам попълних една декларация, която се води за постоянен адрес, но ти я дават и за "идентичност на имената". И с тази декларация и бланка за смяна на лична карта утре ще ходя в районното.
Да видим утре в районното как ще е. Като взимах одеве бланката за попълване, препратиха ме на три различни гишета, докато ми я дадат и накрая ми се навикаха, че излизали обедна почивка и ме сиктирдосаха.