Дюканският отбор все по-многоброен става и не се предава - 121

• 49 139
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 855
*tan4eto*
  Joy Joy Joy Joy Joy Joy да радвам се и аз така прочетох в книгата.

# 856
Бъни,споко.Още 1-2 дни може да ти е малко смотано и отпаднало,но после минава.Може и глава да те позаболи,но с повечко вода се оправят нещата.А лошият дъх се появява при всяка диета и е нещо нормално.И той се оправя с течение на времето  Peace .

# 857
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Дюкански отбор - Здравейте!
Каних се, каних се и най-накрая се наканих да се присъединя към вас.
Нова съм във форума, но не и в режима.След свалените за около 2 месеца и 10 дни 16 кг.,
от 76 кг. на 60 кг. (калкул. на Дюкан - 61 кг.), от един месец съм съвсем успешно в трета фаза.
Ами за сега това е от мен, много успехи и много целувки на всички слабеещи сладурани.
Това на аватара съм аз и моето ангелче (дяволче) на 4г. Wink

# 858
Аз отскоро съм тук, но някак не мога да не поздравя и да не ми стане мило за "зеленото човече" - от сърце желая щастие и майчина радост Heart Eyes Не знам защо, но си ми много симпатична. И сега обаче, давайте момичета да отслабваме, че после кой ще слага новите рецепти в блога - ще ядем само "стари" манджи Joy Joy Joy Шегувам се разбира се, но то не си е шега работа, като си ревно онова ми ти мъниче за неговото, ще види зеленкото РС, някой друг път hahaha

# 859
Честито на всички....и мнгого целувки от мен Simple Smile

Бъни..триците доставят необходимите ти въглехидрати! много са важни![/b]

Ей с такива добри новини,как да се размрънкам сега ,че нещо задържам. От днеска съм отново в П дните на ПЗ,карам го 5/5,ама за ПЗ съм свалила само 1 килце...и то...ту нагоре ту надолу 5 дена....А съм много стриктна....Обаче няма и какпка разколебаване у  мен....След вашите резултати -24 за 2 месеца и -34..ме разбивате....Мисля от блога с рецептите да си нарпавя един готварски алманах Simple Smile Hug   bouquet...

Между другото,ако някой не е провам скумрия обвита във фолио на барбекю или скара....да опита.....страхотно Е...Много Дюкански...а за гарнитура печен пипер(някъде му казват чушки)

pettesa, добре дошка и изкрени поздрави за постигнатия резултат  Hug   bouquet

# 860
  • Варна
Зелено човече, и аз много се радвам за теб - лека бременност ти желая Hug
Специално за Tinakat smile3501
Дени - честито за именника - много да те радва  bouquet

# 861
Е ми тогава ще се опитам да ги ям , но са ми много противни днес направо  Sick

# 862
Ох, Зеленкооо, докато те четох ми се напълниха очите.Пожелавам ти да гушкаш най-прекрасното и мекичко синьо или розово човече!Дебелей си на воля и си хапвай каквото ти душа иска!  Аз бях определена да родя моят Марти на 09.03.  но го родих на 05 .03.  Само че преди 9 год. Пролетните бебета лесно се гледат, а рибките пък (зодия риби) са много ама много добрички.Много се радвам за теб и успех!

# 863
Monnnn, ти хубаво ги смяташ за началото на март, ама и ние уж сме марта, ама я да видиш къв рогат овен сме hahaha не забравяй, че след 21-ви овнета стават. Иначе верно лесно се гледат, ама и много алергии ги нападат - всичко божа работа. На който когато му дойде. Само да са живи и здрави. Ей каааааааааква всеобща радост настана, как ни зарадва това зеленкото. Heart Eyes

# 864
  • София
Зеленкооо,
Честито и от мен, мноого хубави моменти през бремеността и после с малкото човече Simple Smile
Аз поседнах на пейчицата на 8-ичките, за което съм много благодарна на хората, които ми отстъпиха място   bouquet
Свикнах с режима само пустото мислене за това дали съм ходила до 00 и кога и колко ме изнервя... Стомаха ми стана нередовен , а допусна ли запек ще се появят онези гадове хемороидите  Crossing Arms
Чай Сание добра идея ли е ? Досега пиех Майчин лист, ама мноого колики ми докарва  Sick

# 865
Благодаря Ви за поздравите към именничето ми и дано да  расте здраво и умно дете Grinning

# 866
Привет на Всички и Честито на всички с поводи и минусчета.Коте  bouquetЧестит Рожден Ден и ти благодаря за оказаната помощ  bouquet

# 867
Здравейте момичета и момче.Преди малко се върнах от море и кантара ме изненада много приятно вече не съм при трицифрените.Сбутайте се малко че "сядам и аз на пейката при двуцифрените."Вече съм 98,6.На морето беше супер но бяхме в малко селце и се видях в  чудо.Нямаше нищо от млечните което мога да ям,нямаше дори Кока Кола или Пепси лайт.Падна едно обикаляне по кръчми,кафета и магазини....няма та пак няма.Малко наруших режима но пак съм смъкнала???Засега няма да местя линийката,че знам ли с тия прегрешения последните два дни!
 smile3511 newsm55Иначе морето ми помогна да избия малко комплекси и да се почувствам по-добре.
От мен приятно слабеене и много smile3503   

# 868
  • София
Зеленкотоооо!!!! Честито Hug Hug Hug Хапвай си сега на воля, радвай се на живота и очаквай най-готиното бебенце!!!
Все пак моля те, стой си във форума, защото много ще ми липсваш - кой ще ме охоква???
Пък след година и половина ние още ще сме тук, дай боже, и ще те юрнеме да отслабваш, ако имаш нужда newsm78

Вещи, верно що не пробваш? От това, което видях на снимките от морето, продукцията ти е със супер качество,  bouquet а качеството трябва да се множи!

# 869
  • София/Осло
Зеленкоооо, честито мила...много ме зарадва с тази новина и то точно днес на рождения ден на моя малчо  Hug Hug
Аз съм се закотвиля яко и не мърдам на кила ...но и не бързам де  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт