Дюканският отбор все по-многоброен става и не се предава - 121

• 49 141
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 870
Здравейте,здравейте!
Ако съм потънала в забрава,няма да ви се сърдя-все пак цял месец не съм писала,обиколих света и пак си дойдох в далечното царство!
Хайде сега наред-Зеленку-ЧЕСТИТО!!!за лека бременност са задължителни положителните мисли и действия,и да не ни оставиш,ей,кой ще ни се кара!
Коте- newsm59  cook,да си жива и здрава!

Аз,срам не срам,нарушавах докато пътувахме(някои нации не признават диетичното хранене!),и ме беше срам да се доближа до кантаря,ама той ме изненада-минус2,5кг,и не казвам какво съм изяла,че ще полетят тиганите!Благодаря на КРИ,нейните съвети определено ми бяха от полза!

Много усмивки на всички!

# 871
Честито на заленото човече  Hugтов ае най-хубавата новина,леко и безпроблемно бременеене:)
Честито на всички Рожденници и Именници  bouquet
Честито и на минусчетата Hug
Аз имам един голям проблем с 00 вече незнам какво да правя,и не само че почнах да задържам ами...и качвам, Sad
Дали мога да пия един Дуфалак?

# 872
  • Пловдив
СРЕЩА - ПЛОВДИВ - СЛЕД ЧАС И 13 МИНУТИ - ЕФИР 100

# 873
  • София
Мерито, пробвай с чай Сание, топла вода сутрин на гладно, свещички и парафин, ама последното е много гадно. При мен подейства едно от тези неща, но не знам кое точно newsm78.
За хапчетата обаче съм сигурна че корема привиква от раз и всеки следващ път иска хапче...

# 874
  • Варна
Деата - прекрасна - нека ти е много, много здраво детето! Хубав празник за цялото ви семейство!   bouquet

Пловдивчанки, пожелавам ви хубав купон. И да не забравите фотото!

# 875
                ММММММММММММММММ мирише на бебе - как се радвам за теб Зеленкото, а и за всички млади бъдещи майки. От сърце ти пожелавам лека бременност и едно здраво и хубаво бебче. preggo 1stroller stork-girl  ylinfant

На всички момичета със страхотни    страхотни резултати браво smile3501 newsm51.
                На новичките добре дошли и успех  smile3525
                КОТЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН newsm59  party023
               КРИ КРИ     - благодаря ти от  сърце! Винаги да си така човек с главно Ч.  love001 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
                Лека вечер на всички. Гушки и филюдки - благодаря че Ви има!

# 876
Зеленко, страхотна новина! лека бременност мила Hug
Коте Честит Рожден Ден!   bouquet
Деатка, ти пък закъде надолу Laughing как я караш Hug Хубав празник на малчо

Едит: сега се загледах имала съм месечинка преди 2 дни. Губи представа за времето склерозиралата лелка hahaha hahaha
Отчет тогава: карам трета малко ограничено с идеята да сваля още едно кило. Само едно мрън.. Много зор виждам с протеиновите дни вече. Сряда ми предстои един такъв, стискайте палци.
Обичам ви! Hug

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 18:00 от tatianka

# 877
cote  bouquet ЧРД, много щастие, любов...постига на целта!
Цоци добре си се завърнала. Страхотни снимки! Брос!
Зеленкото  preggo? лелеее страхотна новина! newsm68 Леко бременеене, живо здраво и спокойно бебче ти пожелавам от сърце!

# 878
Днес се върнах от Пловдив Rolling Eyes как винаги така се случва да не мога да отида на нито една среща Cry

# 879
Здравейте момичета Simple Smile
Режима на Дюкан ме заинтригува и реших да опитам. Започнах  на 26 Август, днес ми е 7 ден, свалила съм 3 кг и съм много щастлива. Зарази ме ентусиазма ви и понеже нито една от приятелките ми няма нужда и не и се е налагало да отслабва се чувствам малко самотна в това начинание, като чета нещата които сте писали се амбицирам и знам че не съм сама Simple Smile

Честито на Зелено човече Simple Smile

# 880
Хей, Зеленко! Точко да не е Ягодчо?  Wink Да си жива и здрава, а аз дори нямах време да се замисля, защо така конспиративно си подхванала сайта  Joy

# 881
  • Бургас
Взех си филе,за утре или за вечеря днес,мляко 1 % на Верея и прясно пак 1%.Пуешко филе,трици.Кажете сега днес какво да си хапна,взе да ми харесва да съм на диета.

# 882
Зелено човече, супер новина! Много здраве и лека бременност ти желая! Моето дете беше много дълго чакано и като чуя за подобна радост ми иде да се разплача!
Цоци, прекрасни снимки!
mimCy , добре дошла! Добре те разбирам, моята приятелка е с идеални мерки, а яде с пъти повече от мен!

# 883
Здравейте дружина 

Хей днес е много хубаво във форума брееее

Гледам стари муцуни се завърнали - Перлито, Татит, Славето, Кри, ....... ох пропускам доста, ама е от вълнение

Зеленкоооооо - вълнението ми е от твоята новина. Чудесна, чудесна новина ........ желая ти лека и безпроблемна бременност, и най-сладкото бебе на света 

Деница 17 - моя черноморска красавице  Wink. Радвам се и за теб. Постигна целта си Давай смело в 3-та, и ти желая успешно задържане на кг

Коте - ЧРД   bouquet

Имаше и едни малчугани именник и рожденник - това е за тях

Честито намаление на всички които успешно свалят. Аз за себе си замълчавам, за да не почна

моннннн, Бачи -  Hug

# 884
Зелено човече - е това е новина! Лека бременност  preggo и здраво и спокойно бебче  newsm30! От мен - Заги   Blush
Сote - ЧРД на патеричка, здраве, късмет и любов!  Gift
Деница - успех в трета! thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт