Дюканският отбор все по-многоброен става и не се предава - 121

• 49 136
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 885
  • Пловдив
ПЛОВДИВ - СРЕЩА - ЕФИР 100 - СЛЕД 1 МИНУТА

# 886
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Може ли някой да ми каже режимен продукт ли е киселото зеле?

# 887

Привети newsm51
Не мога да не поздравя b]Зеленкото[/b]- Мило Зеленко, пожелавам ти лека браменност и чудно красиво , здраво и щастливо бебе babydust7  love001
ЧРД Коте  Hug, с пожелание за много здраве, успех , любови сбъднати мечти newsm59
Деаааткааа, да си ми жива и здрава, да ти е жив и здрав сина, ммного да те радва, да е безкрайно щастлив . txtloves  love001 lovekiss
Деничка 17, успех в трета  Hug  bouquet
Петеса, не е режимен  bouquet
Хубава вечер

# 888
Sagittarius  -  wavey

pettesa - според мен не е. Много е солено.

Вещи - чакаме снимки

# 889
Прибирам се от работа и реших да Фърля едно очо в темата,
за да видя какви ги вършеете. Mr. GreenИ какво чета Shocked:
Зеленкоооо  bouquetмного се зарадвах на новинката ти. Heart Eyes
Пожелавам леко бременеене и да ни навестяваш за отчет Party
О и снимки ще гледаме на Пловдивчанки. Whistling Simple Smile
Фоли Hugревем за теб Laughingи твоята пръчица. Joy Joy Joy
Tinakat Hugпрочетох ти поста Flutterи мерси за поздрава.
Честито минусче Party

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 19:54 от rivela

# 890
Може ли в 1 фаза да се яде телешки суджук намерих някакъв на лотос със състав - тел.месо , сол и подправки.В началото на темата пише че във 2  фаза може да се яде зелен фасул вярно ли е че мен това доста ме учуди.

# 891
Zdraveite,znaete li kak moga da si sloja snimka na profila,vmesto kartinkite ot foruma?  Embarassed

# 892
  • В сърцето на любимите мъже!
Може ли в 1 фаза да се яде телешки суджук намерих някакъв на лотос със състав - тел.месо , сол и подправки.В началото на темата пише че във 2  фаза може да се яде зелен фасул вярно ли е че мен това доста ме учуди.

Аз лично не бих го яла, защото е много солен и мазничък!

За киселото зеле - много е солено... ако го отцедиш и поседи във вода може, ама вече няма да е кисело зеле!

Sofia_B виж тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

# 893
току що прочетох няколко рецепти за ударния период и виждам че в тях има включени кисели  краставички-може ли? новите малко досаждаме но това ще така само докато свикнем

# 894
  • В сърцето на любимите мъже!
Кисела краставичка само като подправка - разбирай максимум по една на ден!

# 895
Добра вечер   bouquet
Не можах да цопна след обяд,ама не мога да се прибера в къщи от гости Mr. Green Crazy
Благодаря на всички за хубавите думи...както винаги зареждащи с положителни емоции  bouquet Hug

Зиленко Честито мила!   bouquet Да сте живи и здрави ти и бебо  Hug  bouquet

Tinakat Не няма грешка-дните са 70,а свалените килограми-24  Mr. Green

Коте Жива и здрава да си   bouquet Hug

Горда и Татит  Hug  bouquet От оня ден ви мисля къде се изгубихте.И тъкмо мислех да ви търся и вие цопнахте Mr. GreenПрекрасни както винаги   love001

# 896
ЗЕЛЕНКОТО-чЕСТИТО! и да повлечеш крак че и други искат бебе Grinning
Аз пак задържам Sad  ама какво да се прави тези кила не са от месец два  и няма за  месец -два да се стопят я.

# 897
  • София
Благодаря отново на всички, които ме поздравиха в темата и на ЛС   bouquet Нарочно няма да изброявам, че ще напълня сигурно 2 страници! От вълнение се оказа, че не съм написала вярната година - задължена съм на всички, които ми обърнаха внимание - оправих и лентички, и постове, и всичко   bouquet

За протокола да кажа, че Точко се получи на 2 кг. от целта. Може би пък и отслабването да е помогнало  newsm78 До момента съм качила всичко 3 кг. (в края на третия месец съм), докторът каза, че е в рамките на нормалното. Все пак си бях цял месец у дома и почти само лежах (по лекарско предписание). Другата седмица, живот и здраве, се връщам на работа и се надявам да не качвам толкова много. Месо хапвам, но доста малко, обаче от самата мисъл за риба ми става  Sick . А знам, че е полезна, ще гледам да се мъча да ям...

Момичета и момче/та, пожелавам на всички да ви се случи, но само ако го желаете, разбира се!

*tan4eto*, как пък ме заподозря, аз толкова се старах специално да съм лоша и заядлива, че да не си проличи случайно нещо  Embarassed

pettesa
, ако си същата тази pettesa от блогосайта, специален поздрав от Ангуа да ти предам Simple Smile

Sun-чето, ако ни четеш, мила, и аз като Мишлето искам да се пресегна до Русе и да те пипна за късмет   bouquet Както и всички от подклуба на клуба, желая ви успех  Hug

П.С. И за да покажа, че аз съм си аз, да кажа: не съм спряла да пиша и все така ревностно ще протестирам срещу прегрешенията  Joy А сега, както е модерно да се казва напоследък (и много хубава идея, браво на автора), бързо изпийте една чаша вода!!!

П.П.С. И честито на всички други с поводи днес, ужасно много бяха и вече им загубих бройката   bouquet

# 898
[b]MimCy[/b], добре дошла в редиците на строгия, но справедлив дюкански отбор Hug

Зелено човече,аз вече те поздравих,ама толкова мн се радвам много,много   Hug   bouquet Пу да не ви е уруки...само хубави очи да Ви гледат   love001

Абе да питам аз....кой организира срещите във Варна...бях мернала снимки от варненската среща гледам,че я правите в Алба Simple Smile Все чета за Пловдив, Бургас, софия......ми при нас...... newsm78 ?

# 899
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
същата Wink

Общи условия

Активация на акаунт