Дюканският отбор все по-многоброен става и не се предава - 121

• 49 128
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 900
Зеленко, чудна новина!! Много се радвам за теб!   Flowers Four Leaf Clover

# 901
Привет момичета!  bouquet
ЛориХю ,  merito да ви споделя моя опит с 00.  Вече 20 дни съм на диетата и ядох само сухо под формата на печено пилешко и риба тук там със сосчета. Прочетох поста на една "колежка" само дето не си спомням коя беше за супичките и реших да опитам. Трябва да ви кажа че разликата беше невероятнаааа   Naughty 2 дни бях на супичката в ПЗ и имам чуството че се "изчистих" до дъно Simple Smile
Моля ви опитайте и вие и споделете след това резултата. Смятам от тук нататък веднъж в ПЗ задължително да си правя супа. Успех на всички , а на зеленото човече желая лека бременност и много много радост  Hug

# 902
музичка Hugв началото на режима си правех супи
и пилешки и от риба.Наистина усещането е за тотално прочистване.Обаче спрях да си правя.
С този  режим станах направо мързелива. Mr. GreenВсе гледам да си изпека нещо или да метна на скарата.
 Joy Joy Joy
Пиле Hug не стой на балкона.Слизай долу . Heart Eyes

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 21:09 от rivela

# 903
Зеленкооооооооо, това е най-хубавата новина, която можеше да ни споделиш  newsm51 smile3525, както вече ти пожелаха, дано да повлечеш крак, че и други искат подобни радости.  1stroller. И наистина, минавай от време на време с тиганите, че иначе съвсем ще се разхайтиме  newsm62

Пожелавам ти красив, здрав и силен бебок или бебочка, а може и дубъл  stork-girl stork-boy twin_neutral

Леле, мацки, напоследък само хубави новини във форума, дано продължава все така  newsm10.

# 904
  • Бургас
Привет,дюкеси и дюк! Hug
Влизам за малко и попадам на поредната прекрасна новина!
зелено човече -Честита голяма радост! preggoМного станаха дюканските бебета,лека и безпроблемна! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Котеhappy bd baloni
На двамата малчугани - рожденик и именник - Весело и безгрижно детство! Tada baloni baloni
Дени 17 - още вчера ти пожелах:Успешна и лека трета! newsm51 и още някой каза,че влиза в трета,ама не помня/не се сърди/-Успешна и лека трета!  bouquet
Много минуси днес!Честито на всички! Flowers Sunflower
Аз вчера имах много напрегнат ден,след срещичката ни/ама си побъбрихме,та малко ми поспадна напрежението/ бях на интервенция с лазер,голям страх брах,малко болки,днес малък дискомфорт,но се ядва...Но кантарчо днес не ме радва,ама... затвърждавам!
Саги,Мира wavey Вчера определено ни липсвахте!

# 905
  • София
...............след такава хубава новина няма как да не се разпиша  Wink .
Зеленко,честито мила.Истински се зарадвах за теб,защото знам колко желана е тази бременност.Лека и безпроблемна,а накрая увенчана с едно красиво и здраво бебче,което да радва мама,тате и всички близки   love001
2В1,извинявай че така те цитирам, - това което си писала на Зелено човече изразява и моите чувства!!!Зелено човече, така се радвам за теб!!/в интерес на истината и аз имах подозрения, след някои постинги, ма си замълчах
Привет на всички от мен! Hug
Върнах се от морето, натежала с 1кг.  Embarassed, което на някои ще се стори бял кахър, но за мен си е гадничко.Опитах да вляза в релси - т.е. във втора фаза 1/1, но явно не съм достатъчно мотивирана...Поне си спазвам протеиновия четвъртък и ежедневната доза трици  Laughing.
Извода за мен си е, че някои неща изобщо трябва да изхвърля от менюто си, и да карам на 3та плюс...За незнаещите съм от близо 2м. в 4та фаза.
Много се радвам на променената визия на момичетата, показали снимки в темата!Радвам се и на краткото включване на Орелия Hug - изглеждаш чудесно!!!
Ще продължавам да ви чета ...
Пожелавам силна мотивация и успешно режимстване на новите момичета!  bouquet
 Hug Hug Hug на дружината!

# 906
Как сте момичета..наздраве Hug

# 907
Добър вечер на всички Simple Smile Наздраве с един Tang   bouquet  baby_neutral

# 908
До "cote" - Честит Рожден Ден smile3525

До "dorchester" - Сериозен в Диетата.. иначе пълна трагедия..

До "Pauliana" - Трябва да имаш по един излишен свободен час на ден, че да поздравиш всички поименно Simple Smile

До "biala i dobra" - Пожелавам ТИ упорство! Ще успееш!

До "зелено човече" - Лека Бременност Simple Smile Вярвам, че е много хубаво да си имаш Бебчеее!

До "Denni" - Мммм - да! Трябва да се заинатя и да постигна тази цел.

До "pettesa" - Поредната Успяла в Режима - Бравооо Simple Smile

До "mimCy" - Ако пишеш по-честичко тук, ще ТИ е по-лесно Simple Smile Давай смело!

До "acson" - Не яж Суджук, че хем е мазен - хем солен!

До "Sofia_B" - За да си сложиш снимка, трябва да идеш тук: Натисни точно тук и в графата "Имам собствена картинка" да посочиш точен и директен "URL" адрес към снимката. Ако не се справиш - пиши пак, ще помагам!

До "Silverfox" - Опа, какво става, Моля? Как СТЕ?

До "Krisinka" - Ако "Tang"-а, е разтворимата безалкохолна напитка - май имаше захар в него!

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 21:29 от tuningmania

# 909
Здравейте Дами и Господинчо  Wink Grinning
Зеленкото Честито,леко бременеене ти желая и здраво и хубаво бебче да се пръкне  Hug Praynig  bouquet Blush Heart Eyes Mr. Green Laughing
Аз ще си слабея до 46-47 кг тегло  Sunglasses
Лека вечер на Всички

# 910
  • София
tonito26 – ти си момиче за пример   bouquet

Тунинг – радвам се за новата цифра на линийката

Цоци – след този примолут нор можеш само да се радваш  на тези 0.700 кг плюс  Hug

Леле Монн и аз така се чувствам – ето за един ден кантара ми показа 2.5 кг. плюс ......даже и цици ми се появиха, което е добре ..... но предпочитам вече да ми идва че да  ми олекне
Весито аз те помня – успех в трета   bouquet

Деница17 – успешна година в трета   bouquet

МзиленкУтУ – моите искрени пожелания за лека бременност и раждане  newsm51

Коте – бъди щастлива  newsm59

mimCy   -  welcome

# 911
Добър вечер,Тунинг,добре че ми каза... изобщо не знаех,че в Танг има захар,ехх,хубаво че за първи път го пия Simple Smile
Благодаря! Hug baby_neutral

# 912
До "tanyamanya" - И аз, и аз Simple Smile

До "Krisinka" - Чети етикетите, Чадо Simple Smile Аз от около 10 години си знам, че "Tang"-а е със Захар!

# 913
  • София
acson 

Зеленият фасул е разрешен  за ПЗ дните ... момичетата тук смятат че този, който е кръгъл е най-режимен ... аз ползвам такъв на Bonduell замразен ..... телешкия суджук го хапвам само когато много ми е писнало ..... най-добре в трета да го хапваш ......  точно този а и не само той  е доста солен ....може да последва задържане на вода

и кутията ти за лични съобщения е пълна

успех   bouquet

# 914
До "ВСИЧКИ" - Лека ВИ Нощ smile3524

Общи условия

Активация на акаунт