Дюканският отбор все по-многоброен става и не се предава - 121

• 49 112
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 915
geri1977 с тебе сме започнали на един ден като гледам и по еднакво килограми сме свалили и сега пак заедно задържаме ,много неприятна част ама ще мине сигурна съм.След три чая ИНХУА резултат нямам ще пия един дуфалак че дано стане работата Mr. Greenче май от това задържам Sad

# 916
Туниниг честито намаление Hugбях сигурна, че ще се справиш Laughing
обаче искам снимки от теб преди и сега Hug

# 917
  • София
Крисче - как върви режима при вас ..... кажи как сте
Риен - как си с бъбреците ..... нещо много си лаконична днес ..... добре ли си  newsm78

Ели - много сладка малката цикламена госпожица  ..... как е стягате ли се за първи клас с каката?

Лека нощ на всички

хубави сънища и много минуси тази нощ

# 918
Крисче - как върви режима при вас ..... кажи как сте
Риен - как си с бъбреците ..... нещо много си лаконична днес ..... добре ли си  newsm78

Ели - много сладка малката цикламена госпожица  ..... как е стягате ли се за първи клас с каката?

Лека нощ на всички

хубави сънища и много минуси тази нощ
Даа, вече сме напълно готови,купих всичко необходимо и май аз чакам с по голямо нетърпение Hugще се виждаме често с вас отново LaughingА вие готови ли сте Simple Smile

# 919
Добър вечер мацинки и мацок Simple Smile

Туни....много ми се иска да поздравявам всеки поименно,ама...ме е страх да не забравя някой ...щото всички тука заслужават.. В тоя ред на мисли....честито ти нови минусчета..... Аз задържам....и се колебая - /+ 1..... newsm78  #Crazy

Да ви питам момичета и момче,че май я свърших една нережимнааааааа....... Хайвер може ли да хапваме във втора фаза...Аз изхождайки от това ,че е рибешко.... Моля ако някой знае кажете !

Лека вечер Туни и момичета.....които се ориентират хоризонтално
Simple Smile  smile3507 smile3507 smile3507

*˙·٠•● ELI ●•٠·˙*, много ти е сладко слънчицето...да ти е отлична ученичка

# 920
Тунинг  Hug, вие как сте моля, освен, че вече изглеждате почти перфектно.

Да си призная, сладури, чак днес за пръв път пробвах киселото мляко със степче и направо уауууууууууууу, че то било супер бре. Аз по принцип не си падам много много по разтворими напитки и не ги консумирам, ама с млекцето и триците е направо върха  smile3521.

# 921
Silverfox, и аз не си падам по тея степчета....а гледам мнго се харчат с Дюкан...Аз все съм си мислила,че имат захар.... newsm78

# 922
Здравейте, сладури!
Зеленко, честито   bouquet- прекрасна новина. Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам и едно прекрасно мартенско бебче.
Честит празник на всички с поводи за такъв - да са живи и здрави   bouquet
Единственото което можем да си пожелаем е да има все такива хубави новини в темичката ни. Това определено ме разчувства и много ме зарадва.
Приятна вечер

# 923
Pauliana, в повечето няма захар, с подсладители са, изключвам Танг, както каза тунинг, той си е със захар

# 924
Много ви Благодаря момичета за отговорите.
Танче благодаря ти за идейката може и така да направя.
Благодаря ви страхотни сте всички
МзиленкУтУ Лека и безпроблемна бременост и от мен пожелавам ти през март най прекрасното бебче и да е живо и здраво на първо място  Heart Eyes

# 925
Здравейте,много готини тез бухтички,поздравления за baci  Hug
зелено човече лека и безпроблемна бременност.
Аз съм на ПЗ и пакз адържам  Rolling Eyesчакам с нетърпение П,че да мъда кантара Mr. Green
Лекаааа Hug

# 926
Здравейте и от мен момичета!
Днес имам месечинка правя 5 месеца с Дюки - резултата е - 19 кг и мисля че е добре newsm44 и искам да ви почерпя /нямам красиви картинки и режимни емотикони/ и затова с  smile3525 и  Hug
Продължавам с режима и се радвам, че форума съществува  bouquet за всички
Пак съм изтървала Бургаската среща - Дени17, ще ти пратя работния си график newsm51 smile3534/браво за страхотния резултат и честита 3-та/
Успешна и отслабваща седмица!
П.П  Лека бременост на Зеленото човече и най-готиното бебче preggo newsm30

# 927
зелено човече, прекрасна новина. Лека бременност и лесно раждане. Ние ще стискаме палци, а ти не ни напускай.

Нали днес е международен ден на мира и при нас мир и многоо хубави новини.

[col newsm59or=red]Коте[/color] здраве, щастие и късмет.

Честит рожден ден и имен ден на двамата малчугани.

Лека нощ от мене.

# 928
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Минавам като бърз влак, през малка гара, но да кажа:
Зеленко Hug Чудесна новина!!!Леко бременеене!! И хубаво и пухкаво пролетно бебе!
Деаткаа - прекрасна и красива - честит ти рожденик /така и не разбрах кое от двете красиви деца е?! Embarassed  bouquet
Пловдивчанки, чакам фото!
Коте  ЧРД, с пожелание за много здраве, любов и свалени кг  newsm59
Фолииииииииииииии  Hug Hug Танчееееее Heart Eyes Heart Eyes Славке Hug Бейби долллл Hug и всички стари муцунки липсвате бреее!  Hug Hug Heart Eyes Mr. Green

# 929
До Сани3,Деница17 и Пухчо-много ми е мъчно,че не можах да дойда на срещата CryМоето чедо мило беше с 39градуса температура.Така ми се искаше да ви видя отново.

Общи условия

Активация на акаунт