Дюканският отбор все по-многоброен става и не се предава - 121

• 49 107
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 930
Чакам снимки от Пловдивската среща Crossing Arms
kati_7140  Hugрезултата наистина ти е добър,
на това му се вика здравословно слабеене Peace

# 931
Зеленку, прекрасна новина. Желая ти най-прекрасното бебче newsm51

# 932
Silverfox а ако сложиш и желатин става невероятно кремче  chef
На 2 млека и 3 суп лъжици трици,подсладител по вкус(аз го правя с малина ммммм)и 2 желатина объркаваш всичко,като преди това си обработваш желатина,слагаш в чашки и право в хладилника става страОтноооо Mr. Green

# 933
...*tan4eto*, как пък ме заподозря, аз толкова се старах специално да съм лоша и заядлива, че да не си проличи случайно нещо  Embarassed...

Еми не е трудно Crazy, от бременната жена струи такава топлина, че колкото и да се криеше като заговориш за бебчета и за забременяли девойки се разтапяш Hug Hug Hug. Пак да си кажа много се радвам, че ще си имате ново попълнение  newsm32 и стискам палци от тук нататък всичко да ти е наред fingerscrossed.Много здраве на теб и Точица Flowers Four Leaf Clover. Много щастливи мигове с бебчо:love:

# 934
  • Бургас
ro_shur,нищо миличка,следващия път!Важното е детко да оздравява бързо! Hug
Silverfox а ако сложиш и желатин става невероятно кремче  chef
На 2 млека и 3 суп лъжици трици,подсладител по вкус(аз го правя с малина ммммм)и 2 желатина объркаваш всичко,като преди това си обработваш желатина,слагаш в чашки и право в хладилника става страОтноооо Mr. Green
А аз го правя с ленено семе,пектин,2 млека,степче и 1 желатин на д-р Йоткер.Наистина е страхотно!
Лека и отслабваща нощ! newsm46

# 935
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
За зелено човече най-големият подарък, Честито !!!

# 936
Късно по нощите привет. Не знам дали сте правили палачинка от овесени трици със сода но аз сега направих и стана страхотна!!!!- Като истинска "катма"(не знам дали навсякъде се нарича така)От содата стана отгоре на мехурчета (при печенето), а намазана с изварка си представям какво ще е. Simple Smile
3с.л овесени трици (пълни)
1/2 чаена чаша кисело мляко 0.1%- в него загасена 1/2 кафена лъжичка сода бикарбонат и към това разбито 1 яйце.
може и подправки допълнително(аз си я направих солена)
Пекох в тефлонов тиган с 1-2 капки мазнина и после забърсани -до златисто и обърнах .Аромата е невероятен , а с плънка си представете.  Моля да ме извините ако поста ми не е за тук но малко трудно се ориентирам в подтемите.
(дажбата е за 1 ден)  Лека нощ и усмихнат ден утре.  Hug
Всъщност много се радвам че, сама комбинирам и откривам нови "специалитети", което преди не ми беше присъщо.   food002  - сега като ми "щукне" идея в главата ,ставам и се захващам независимо от часа.
Дами и господа, представих ви   "Содена палачинка с яйце"  Hands Clap 

П.п. Палачинката стана нещо средно между катма,бухтичка и омлет и се завива много лесно(макар да не е за всеки ден защото има 1 яйце цяло, но като разнообразие е супер.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2008, 00:11 от музичка

# 937
Хайде момичета лека ви нощ че взех да огладнявам.Одеве като вечерях дробчета и за капак баба ми седна да вечеря с мен но тя не яде от дробчетата , били без мазнина и не знам си ко.Ма ле като изкара един готин домат и сирене и аз направо Crazy smile3518лигите ми изтекаха.Това ми е любимото но в петак като почна втората фаза ще ям на корем доматки с обезмаслено сиренце.

# 938
Здравейте и от мен по нощите Hug
Първо да честитя на Зеленкото хубавата новина.Пожелавам ти най-прекрасното бебе newsm30
Тунинг,честито за намалението и за новата цел.Много ме кефиш-стриктен и забавен Hug
Тонито поздравявям те за свалените кг. и много ти се радвам  bouquet
Ори,изглеждаш перфектно-и аз искам така Hug
Коте  newsm59 ,много здраве и касмет.
Цоци,хубави снимки-добре си прекарала на почивката  smile3525
На всички с поводи за празнуване-честито  bouquet
На новите добре дошли и успех Wink
При мен нищо ново-Фоли,ако можеш и мен да ме тупнеш с пръчицата   bouquet
Геци  wavey
Лека нощт и утре да се събудите с минуси/пу и аз/

# 939
Здравейте момичета и момче !!!!
ега ти деня ... скъсаха ми нервите ....

ЗЕЛЕНО ЧОВЕЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ....................... на теб бавно плавно леко меко дебелеене .... Joy Joy  bouquet  bouquet  bouquet единствения случай при който в този форум всички честитим и се радваме на "КАЧЕНИ КИЛА ".....

КОТЕ .......... ЧРД ....да си жива здрава красива ...ухажвана обичана .....
на именниците ... много поводи за усмивки и щастие

ТАТИТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТ ................много ти се радвам ...как си мила ????

Благодаря на всички които ми "хвърлиха комлимонти" ......

Танямания .... май последствията от Примулт Нор не са само 0,7кг плюс ...днес тека като развален кран на чешма вече се чудя кръв остана ли ми изобщо ... и ме боли всичко от бюста надолу (включително и стомаха) ... абе подозирах че ще има последствия ...и затова сега не бива да мрънкам ами кротко да си търпя ...гадното е че утре ще трябва да пътувам до трън ...а другиден да "скокна" до Ардино ...и няма начин аз ще съм шофьорка

# 940
  • В сърцето на любимите мъже!
Бъни, няма такова животно като обезмаслено сирене.

Освен това... и аз вчера открих сладостта на кисело мляко със степче и желатин и хапнах порядъчно, но днес на кантарчето всичко си личи... 0.500 кг отгоре...  Аз не се шашкам, но си знам, че от млечните задържам и досега, като изключим млякото в кафето и чад пад по някоя лъжица кисело мляко, не бях си ги позволявала много. Ще трябва да продължа да ги ограничавам...

Момичета, как най-добре се овкусява телешкия стек преди да се метне на скарата и не става ли много сух и жилав. Аз досега все във фурна съм правила телешкото с малко вино, но сега съм взела едни страхотни стекове и ще ги правя на скара, та се чудех... newsm78

Приятен ден и много вода...

# 941
  • София
Добро утро, момичета и момче

Още веднъж хиляди благодарности на всички, които ме поздравиха - нарочно не изброявам, защото ме е страх, че ще пропусна някого  Embarassed

pilito, *tan4eto*, мноооого сте наблюдателни, ей  Hug

музичка
, има специална заковата тема с рецепти за режима, огледай се  Peace И таковата... изброяваме продуктите в началото на рецептата   chef

ЕДИТ: не е проблем и тук да се пишат рецепти, но се губят измежду постовете  Peace

Последна редакция: вт, 02 сеп 2008, 08:05 от зелено човече

# 942
Хайде добро ви утро от мен Simple Smile Да се запиша и аз към ранобудните Simple Smile Сега ще се опитам да ви почерпя едно чайче,че не пия кафе.....
http://blogs.hgtv.com/hgtv/etips/tea%20stick.jpg

ммм...представям си колко ще е хубаво с Дюкански бухтички Simple Smile   bouquet  Hug

Пу не е станало ...ще търся сега как ги слагате тея картинки  newsm78

# 943
Добро утро на всички.
зелено човече ще го имам в предвид, всъщност не мислех да го пиша но много се "възхитнах" от творението си и не издържах, моля да ме извините, няма да се повтори.  Simple Smile

# 944
Зелено човече честито, от тази новина по хубава няма  LaughingПожелавам ти лека и безпроблемна бременност Hug

Добро утро на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт