Дюканският отбор все по-многоброен става и не се предава - 121

• 49 131
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 840
  • Бургас
Вещи аз като първа забременяла докато е била на режима на Дюкан да си кажа, че много трудно се навих да спра да го прилагам тогава Айя и Асса ми се накараха и аз така се отпищих, че на сега тука боря едни сланини ,но докато качвах всичките си 40кг ми стоеше надеждата,че някога ще се завърна в темичкта и бързо ще вляза във форма.е така и стана,а Дюканските бебета са много готини Laughing

# 841
  • Пловдив
зелено човече, прекрасна новина! Всичко да е като по вода!   bouquet

# 842
Лятото си отива, но... СЕПТЕМВРИ започва с чудесни новини!
Зеленко, честито!
Деница 17, резултата е невероятен-поздравления
Cote, честит празник
И нека добрите новини продължават за всички!

# 843
  • В сърцето на любимите мъже!
Mira, благодаря ти за стискането (ама как звучи, а). Разговорите днес минаха много добре и засега оставам обнадеждена на старата работа!

# 844
Привет на всички Hug

# 845
  • София
МзиленкУтУ (зелено човече) много хубава новина, наистина септември започва обещаващо добре. Желая ти много лека бременност и лесно раждане. Сега най-важни сте ви двамата, а  ние няма да избягаме, ще те чакаме да се върнеш след година-две. Грижи се за малчо и си пази здравето. Много гушки и целувки  Hug Hug  bouquet

# 846
  • Пловдив
Коте, честит Рожден ден! Щастие, късмет и любов!  

Дени, да ти е живо и здраво момченцето!  

Мира, ти явно си била от щастливките, които са можели да ядат месо. Аз по време на бременностите бях вегитарианка и затова не можеше и дума да си помисля за Дюкан (аз не го и познавах още де). А за хубавите бебета - още дюканско не съм имала, дали да не се пробвам  Thinking  Laughing
Станка, добър ден и на теб!   bouquet
Браво на всички свалили!   bouquet Деница, резултата ти е супер!

# 847
Зеленкоооо - честито !!!  bouquet Лека и безпроблемна  Hug

# 848
СлаБенце слабичко, така се радвам да те видя завърнала се в Сф, ха добре дошла  Hug Hug Hug.
Kote ЧРД, мале каква почерпка се ни спретнала   Laughing
Горда много е гот да ти правят комплименти и аз горката бях подложена на дъжд от хубави отзиви в събота. О горките ние  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
denica17, vesito5, афродита скачайте смело в трета и успех Peace
Честити месечинки на Dahlia, Daanitoo, Furia
gachoni като искаш да сваляш съвсем бавно защо не караш само трета, но без гали и като стигнеш целта си вече започваш да си правиш гала вечери по схема Peace
Denni да ти е живо и здраво именячето
Bunny без трици не е желателно Naughty, аз в началото си правех следната палачинка 3с.л. ситни трици, 3с.л. прясно мляко, 1 яйце. Става почети истинска палачинка, а пък ако си я намажеш с екскуиза е невероятно Peace. Браво вече си преборила 2кг., как е усещането, хубаво ти е нали Blush?

# 849
Какво правите вие,  не мога да ви изчета от сутринта. Ще Ви дочитам довечера. Виждам, че темата прелива от добри новини.
Зеленкото - честито голяма радост. Страшно се радвам за теб.  Майчинството е сред най-хубавите неща в живота  Hug
Коте ЧРД и всичко хубаво
Дени, много да те радва детенцето
Поздравления на всички с добри резултати. Успех на новите, търпение на второфазничките и умната с галите на новите третофазнички  bowuu bowuu
Да се отчета и аз. Четири дена преди първата месечинка и 6   шест преборени килограми. Ураааааааааа
Вие сте страхотни и диетата действа. Дания, Вещи  Hug

# 850
La Fornarina можеш ли да качиш снимката на статията от сп.Ева отново, но да си настроиш фотоапарата на най-високото качество Hug. Ще съм ти много благодарна Crazy

# 851
Танче много ми гот че свалям , но днес се чуствам много отпаднала и ми се вие малко свят.Чувам си сърцето как ми бие , сега пийнах ч хапче мента , глог и валериан да видим.Иначе е добре дано така и продължава.Имам много гаден дъх в устата, но ще се справя.

# 852
Ей, два часа ви чета...то от вчера...писали та писали!  typeuu Flowers RoseА сега кой ще ме чете?Направо ще го ударите по финалната права и ще остана незабелязана в някой ъгъл! smile3505
И аз имам днес хвалба-още един минус!направо си е за почерпка! beer
Първо-поздрави на зелено човече-това е най-хубавото което може да се случи на една жена!Честита родост и лека и безпроблемна бременност, за едно здраво и красиво човече! preggo newsm51
На coteЧРД-Весело прекарване на празника и бъди шастлива  party023
Denni - браво бе само за 4м и вече свалени 26!Ами Tonito26 и тя е свалила 24 кг но за 2м. и 10 дни-да няма някаква грешка!!!И denica 17-тя пък минус 34!Какви революции правите момичета!Браво!И аз надявам се идвам след вас!  bouquet
Поздрави на "кльощавелника"ГордаАма ти защо толкова много тревожиш дебелите хора?Горките имат още много да страдат след следващата ти визия! Joy Joy
Ох, Цоци-пак ни разби с тези снимки...Е,родопския въздух и ръцете на масажистите са си казали думата! Two Hearts
По повод поста на Кistinka и някои други имам предложение-ако някой е недоволен или сърдит на друг, нека да ползва Лично съобщение!Така ще се разбират по-лесно и публичните обиди ще се избегнат! tantrum newsm66 gydi
Вещи- newsm51И аз така казвам като ми открият липсващите килиграми:"Да трябваше да отслабна беше крайно необходимо вече!"И веднага следва съвета "Ама недей много, че на тази възраст -ще се отпусне кожата!"Абе хора-ксй ти гледа сега кожата, бях като лоена топка!Или пък веднага познават:"Ти поДюкан ли си?"
Тук във Варна всеки втори човек не само е запознат с режима, но го е ползвал или има намерение да го почва!Видях на кинофестивала много български съзвездия и повечето от тях ми казаха, че са активни дюканки!А Татяна Лолова е станала наполовина!Но при нея нещо не ми хареса-стори ми се така по-стара!Затова аз ще я карам внимателно и полека докато стигна пределната красота!!!
krikri,rivela,perlata,tan4eto,zvezdi,dorchester, Mira,Denni - не мога да ви изредя всичките -успешна седмица, щастливи делници и много минуси на кантара! newsm51 smile3525 newsm10  love001

# 853
Бъни неразположението ти е породено от факта, че тялото ти се чисти от токсините в момента. Пий повечко вода (чакай и аз да пийна, че днеска нещо съм назад с нея hahaha).
Лошият дъх се появява много често при този режим, Дюкан казва, че това е в следствие на отслабването. Колкото и странно да звучи радвай му се, отслабваш Joy Joy Joy

Tinakat  Hug

# 854
Привет чаровници и чаровник  Hug .
Поздрави на всички с поводи   bouquet .
Влязох уж само да прочета какви сте ги свършили,но след такава хубава новина няма как да не се разпиша  Wink .
Зеленко,честито мила.Истински се зарадвах за теб,защото знам колко желана е тази бременност.Лека и безпроблемна,а накрая увенчана с едно красиво и здраво бебче,което да радва мама,тате и всички близки   love001 .

А за хубавите бебета - още дюканско не съм имала, дали да не се пробвам  Thinking  Laughing
Вещи,колко му е да разбереш.Дето 3 там и 4  smile3534 Пък и правенето може да се пише за гимнастика  newsm62   love001 .

Лек ден желая на всички smile3525 .

Общи условия

Активация на акаунт