В прегръдка, дрешка или люлка, ОКТОМВРИ бебчо сладко ще си нунка

• 13 514
  • 300
  •   1
Отговори
# 30
Таня честито за прегледа и че всичко ви е страхотно Simple Smile
Feel U мисля, че Инчето направи тази табличка и ако й пусеш ЛС с нужните данни тя ще ги попълни Simple Smile

# 31
feel_u,ахах абе и аз съм се родила със сламено руса коса, направо като скандинавче бялоооооооо и сини очички, и като по-късно като излизах с нашите (разбирай в по-напреднала възраст, че да ми прави впечатление) винаги съм се чувствала неудобно все едно не са ми майка и баща, те някакви тъмни балкански субекти, а аз едно бяло, чак светя (тинк, ореолчето ми изкочи)  hahaha
Дай си данни на лична и ще ти ги добавя.

# 32
feel_u, ай добре завърнала се! Права си за терличките, че може да се окажат излишни.

Магазинът, за който говорех е близо до колхозния пазар. Тръгваш от новото кръстовище на Владислав и Дрин в посока пазара, минаваш Дома на красотата, след него има една триъгълна градинка, а на ъгъла магазин на 4me. Той поне се забелязва. Свиваш в уличката вляво покрай него, магазинчето се пада от дясната страна на уличката, винаги отвън има накачени много пижами и нощници.
Понеже знам, че никаква ме няма по обясненията, погледни тази карта, дано оттам се ориентираш по-добре.

tanyaz, не се разочаровай. И аз бях така в началото, когато уж видяха бебун момче, а аз се надявах на момичка. Вече ми е все едно, само всичко да е наред! Обаче знам, че на таткото ще му се поизкриви усмивката, ако все пак бебо се окаже женски, защото винаги говори на него в мъжки род и как щели да си пият заедно биричката Simple Smile

# 33
  • Бургас
Севче както винаги сладурско оформление smile3501

Зори добре дошла  bouquet

mimi_ic споко - това са снимки.С малко усилие ще ги възстановим. smile3503

Танче ха честити сини гащури.А Александър и на мен ми харесва страшно много.Но на малчо да му викат Алекс,а на Сашо.

Алис що мъж ти така?Я да се развесели,че и бебчето усеща настроенията в къщи.

Софийски мамчета да се снимате,за да ви се порадваме. newsm10

# 34
  • Варна
Севче, напиши моля те под линка на албума, че който иска да добави снимки, да пише ЛС на мене или Мими София или на тебе за ника и паролата. Така постепенно всички ще ги научите,с изключение на външни хора.Просто няма как да го разпратя на над 100 мами,които сме в темата. Ще пропусна някой и ще се обиди.

# 35
Малко да разведря темата Simple Smile

10-те златни правила на проклетата свекърва:

1. Преди сватбата вие сте най-милата и добра кандидат-свеки. Правите дребни и готини подаръчета, разбран човек сте, защитавате пред сина си бъдещата снаха /естествено, само ако ви помолят да вземете отношение/, каните я на кафе, вечеря и т.н.

2. Подготовка за сватбата - задължително е да имате претенции за датата, деня и мястото на събитието. Вашите гости трябва да бъдат на почетните места. Кумовете -вашите стари или кръстниците на сина ви. Напълно нормално е, ако нещо във подготовката или относно роклята, аксесоарите и т.н. на булката не ви хареса - да се разсърдите, да направите скандал, да триете сол на главата на сина си  и да заявите, че няма да дойдете на сватбата.

3. Ако все пак сте отишли на сватбата - то трябва да сте осигурили цигански оркестър, който да свири пред блока и да издрусате няколко хора /или пък кючека/. Задължително условие е през целия сватбен ден да сте с възможно най-киселата, трагична и жална физиономия. Усмивката и радостта от събитието при вас не трябва да съществуват.
Вечерта при посрещането на булката се подарява кърпа, бельо /май/ - това всъщност е най-старата ви нощница, излязла от производство преди поне 40год. и най-съдрания пешкир, който имате.
Булката се посреща с хляб и сол - топнете възможно най-много сол.

4. По време на брака
- Когато усетите, че младите се усамотят вероятно, за да правят секс - нахълтайте в стаята им и разкажете за досадната ви колешка/съседка/роднина, която ви прави мръстно от години. Или просто проверете дали имат дрехи за пране, желаят ли нещо за хапване ...
- Ако НЕ живеят заедно с вас - звънете по всяко време на денононщието да си побъбрите.
Идвайте без предупреждение. Докато сте на гости подредете шкафовете, реорганизирайте мебелите, пренаредете чиниите, може и демонстративно да позачистите прозорците или пък да избършете прахта.
- Ежеседмично привиквайте синчето, за да му напомните колко много ви липсва и колко ви е тъжно, че снаха ви не се обажда по телефона, как го е отчуждила от вас и колко вие страдате от това. Споменете за снахата на колежката, която е чудесна - готви, чисти, пере...и най-важното ...обожава свекърва си. Всичко това трябва да бъде съпроводено от комбинацията "ред сълзи, ред сополи".
- Не забравяйте непрекъснато да мрънкате на снаха си, че това не се готви така или онова не се чисти така, или ...не се прави така.

5. На всяка цена искайте снаха ви да се обръща към вас с "мамо". Ако не го прави вие се правете, че не я чувате и виждате... нека изпада в неловко положение.

6. Снаха ви е бременна /най-накрая/ - вас какво всъщност ви интересува това... правилно - не ви интересува.

7. Раждането наближава - започвате 3 мес. преди това /най-късно/ да подхвърляте подходящото име за внучето. Името естествено е вашето или на свекъра.
Оооо, тя не се е съгласила да го кръсти на вас - скандалът със синът ви е задължителен. Интересът ви към снахата и внучето е = на 0.
Все пак го е кръстила - в знак на радост вадите бебешките дрешки на синът ви и ги подарявате на внучето си. Не, не - не се притеснявайте, че са пожълтели от времето и че ластиците има са станали на прах или пък има някое друго петно от моркови - такива сега не се продават, на тези нищо им няма.

8. На внучето подарявайте винаги шоколади, близалки, зрънчовци и то още от 3 месечна възраст. Също така задължителни са възможно най-шумните играчки, с най-остри ръбове и най-дребни части.

9. Естествено, вие сте зает човек  и никога нямате време да гледате внучето. Нито пък ви минават идеи като тази да предложите помощ на снаха си.
НО ... по никакъв повод не спирайте да давате съвети, относно отглеждането на детето - хранене, гърне, къпане, мазане с мас, сол във водата, червени конци, относно погачата и цикъла, дърпане за врата... Научете внучето да ви вика "маминка". Разглезете го  непоправимо. Използвайте момента когато снаха ви не ви гледа да натъпчете детето с храна, неподходяща за възрастта му.

10. Подаръци - на снаха се подаряват ненужни, употребявани или абсурдни подаръци. Добра идея са също и тигани, тенджери, тави ...особено ако тя не готви. Плетени чорапи, елеци, дълги басмени нощници, плетените на  кука покривчици за маса са свежа идея.
Но никога не се обаждайте да поздравите снаха си за някой празник. Горните идеи за подаръци са само за силно привързани към снахите си свекърви.

# 36
  Да ви кажа честно с тая работа на частно в такова приключение се вкарах.Веднъж да я свърша и друга просто няма да взимам.По цял ден на компютъра,краката ми стават като гюленца,корема ми се втвърдява много,момата буйства,абе ужас.А и трябва да се направи на една програма на която не съм работила вече от една година (откакто напуснах старата фирма),та става още по-бавно.
 С апартамента нищо не става,майстора веднъж дойде веднъж не,изпили ни нервите.Накрая моя мъж от зор и майстор стана,сам си налепи гранитогреса в хола,зида стени,прави окачени тавани,абе изобщо,ама добре се справя де.А пък и аз въобще не съм в положение да намирам кусури.Той вика стискай с бебето,че не съм готов,а аз искам да излиза по-рано преди да е станала повече от 4кг  Joy.Абе голям сме цирк,но не се притеснявам де,все пак живеем при майка ми,а не сме на квартира,дори и по-късно да се нанесем не е болка за умиране.Аз само ходя и снимам етапите на ремонта и като стане що-годе готов ще ви кача и снимки.То и подаръците от свекърва ми трябваше да снимам,ама другата седмица като имам време.
 Лек ден и дано утре успея да дойда,че да ви видя,май този път бройката ще е по-голяма  Hug!

# 37
  • Бургас
Еличка е това ме оправи деня. Hug

То не дай боже на такова чудо да попаднеш!
Май ще се обадя на мойта кандидат свекърва да я поздравя жената,че не е такава.
Ама тя е на 400км.та може и от това да произлизат добрите ни отношения.

Съни дано по-бързо приключиш с тая работа,че ти се измъчваш ми бебата и тя с тебе.
На мъжа ти браво,че е оправен човека,не на всеки му се отдават тия майсторлъци.
Най-кофти е когато не случиш на моайстор,ама де да знае човек предварително какво ще излезе на края.

# 38
Ей, водих си записки за отношението на свекървичката, да видим дали ще ме подмине след годинки живот и здраве  hahaha

Съни, похвално за мъжо ти. Моя милия ич го няма по тия неща, както и неговия баща  ooooh! добре че е моя и всичко бръмбъзлъци може да прави, та и аз покрай него съм по светанта и се справям от мъжо.

# 39
Еличка, да добавя:

"Непременно поискайте да виждате внучето си веднъж седмично, но "без ангажименти". Ако е възможно, до края на въпросния ден организирайте връщането на младите в дома им - предложете транспорт, изперете накуп всичкото спално бельо или им пригответе буркани зимнина и закуски за из път".

# 40
  Да така е отдават му се тия неща,ама добре че имаше и кой да попита кое как се прави,че то за всичко си има чалъм.А за майстора да не говорим,той е мъж на братовчедката на мъжа ми (и приятели сме уж), и ужким щеше всичко да направи,а накрая така ни попретупа,веднъж да направи банята че с това темпо я прави вече два месеца.Той мъжа ми без да си иска всичко друго сам си направи,понякога чак му се възхищавам.Ама така е,като на никой нищо не отказваме и се раздаваме,накрая на нас ни се връща точно обратното   Joy.Добре че съм се научила да мисля позитивно,мъжа ми доста се изтормози,но като видя че му се отдава вече е по-спокоен.

# 41
браво sunny_77 хвала на таквиз мъже  smile3501

и аз като Nedialka_81 съм много доволна от свекървата  smile3521

сега се смеем, и да не вървят нещата можем да направим нещо, ами на времето какъв зор е било, като снахите са си мълчали въпреки всичко...

# 42
Ето още малко Simple Smile а ако искате повече : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=163203.0

- ССПС (средностатистическата проклета свекърва) трябва много точно да уцели момента, в който е излишна, за да се натресе на младите, а когато има крещяща нужда от нейното присъствие - да се покрие в миша дупка.
- Да развие шесто чувство кога младите правят секс, за да влезе в стаята без да чука, да се закове на прага и да извика: "Алелеееее!" и да се облещи невярващо, все едно нейните деца ги е донесъл щъркелът. А особено надарената ССПС може да започне да кълне кучката, дето е научила сина й на такива курвенски номера.
- Винаги да дава съвети, особено, когато не й ги искат. От изключителна важност е да са свързани най-вече с домакинската работа и отглеждането на деца. Да не забравя явно и чрез намеци да натъртва на снахата какво непохватно и незряло същество е и че нищо не става от нея.
- Непрекъснато да обгрижва синчето си, затвърждавайки идеята, че "мама знае най-добре как да се грижи за бебчето". Това се постига чрез дълга и упорита дейност от раждането му до деня, в който реши да се жени, а именно - кърмене до първи клас, къпане до абитуриентския бал, пасиране на храни и хранене в устата до женитбата му и др. подобни. Тази задача се улесни неимоверно с елиминирането на най-големия враг на всяка мъжка майка - казармата. По този начин се отстрани единствената възможност на мъжкото чедо да си втълпи скандалната и абсолютно погрешна представа, че в живота може да се оправи без закрилящата сянка на мама-орлица. Нищо подобно!
- Ако ССПС има и друг син, винаги трябва да създава впечатлението, че той й е по-мил, другата снаха - по-добра и другите внуци - по-любими. Естествено - и по-умни, и по-възпитани.
- Непрекъснато трябва да втълпява на внуците си колко е лоша и проклета майка им, когато им се кара и им забранява разни неща и обратно - колко любяща е самата тя към тях.
- Да не забравя всички бивши приятелки на сина си и дълго да разказва за тях на снахата, изтъквайки какви прекрасни момичета са били и колко е сбъркал синът й, когато ги е загубил. (Тук задължително трябва да изтрие някоя сълза.)
- Да измисля някаква работа за вършене винаги, когато младите са планирали някакво мероприятие за почивните дни. Да се обиди смъртно, ако се осмелят да й откажат.
- Ако живее отделно, да намери повод да отиде да живее при младите, а собственото си жилище да даде под наем, парите от който да подари на другото си дете. Нанасяйки се в чуждия дом, да започне да се държи като у дома си, командвайки всички за всичко.
- Ако младите живеят в дома й, да направи всичко възможно да ги изгони оттам, същевременно ронейки крокодилски сълзи какво ще прави самичка и за кого са го строили това жилище. А същевременно да потрива доволно ръце.

# 43
  • София
Еличка,  Joy много свежо, благодаря ти! Аз няма дя отварям дума за свекървите въпреки, че имам мнооого какво да кажа от собствен опит ( бившата ми свекърва беше една от причините да се разведа )!
Съни, имаш и моето съчуствие! Ние миналата година с мъжо се бяхме смахнали покрай ремонта и обзавеждането на нашия апартамент и докато се нанесем беше голям зор и изхабихме много нерви! Живеехме под наем с един негов приятел с когото не можехме да мелим брашно и нямахме търпение да се изнесем да си живеем сами!
Абе ти кога ще си отделиш малко време за почивка  newsm78

# 44
Запис и от мен
Аз се сдобих с анцунг  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт