Първо зъбче има вече АПРИЛското ни буболече!!!

• 11 574
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте!
Ние се върнахме!Отидохме в болницата още сутринта,попълвах куп документи,кръв му взимаха на Дани,чакахме доста да се освободи лекаря и да го вкарат в операционна!Упоили са го с райски газ и за няма и 5 мин. ми го върнаха.....ревящ и гладен!Имаше мъничко кръв в устата,но щом засука спря Peace Добре е сега....плези си се,спокоен е !
Ваня М хубаво,че се оправило момичето ти и и браво на голямата кака за помоща!Ти захрани ли го Косьо или с Ам се е хранил докато си била на работа?
Доли не му е вискока Т  Peace защо се притесняваш толкова?Още един въпрос- защо му мериш постоянно температурата newsm78 аз нямам този навик!Досега само 1-2 пъти съм я мерила и то след ваксина Peace
milenag последно време не пишеш,а като го сториш по постовете ти лични ,че си ободена на някой!
Цитат
Аз няма да питам като Сиси дали съм липсвала на някой.
а защо да не попиташ?
Цитат
Но няма да се оплаквам вече , че имате доста по-сериозни грижи от моите.
ако имаш някакви проблеми /със съпруга ти или децата/ защо не ги споделиш?Ще ти олекне!Твоите грижи са и наши грижи....нали сме семейство Peace

Сиси , наистина не пиша много вече. Не съм обидена на никой конкретно , просто някакси се чувствам малко изолирана .Ето , например ,онзи ден писах въпрос за пишките и мислех , че  ще се заформи някакъв шегаджийски разговор , но - нищо. И реших , че просто не мога да намеря място тук във форума. Не искам да обидя никой , всеки си отговаря на когото поиска , разбира се. Просто не мога да заформя диалог тук.

Milenni , дразнители винаги има , но в момента най-големия дразнител ми е Косето.Не спи добре през нощта и аз не мога да спя .През деня спи само 2 пъти и през това време гледам да свърша домакинската работа. Та от недоспиване изгубих и апетит.Почти не ям , пия само кафета , за да ме държат будна.Не знам още колко ще издържа !!!

Честит имен ден на всички именици !!!

# 76
ей milenag каква е тая депресия ?  Naughty
имаш нужда от някои който да е до теб поне за да се наспиш засега ,после малко креватни упражнения и много усмивки  Peace
ще мине и този период ,дано само е по-скоро и аз бях така  Rolling Eyes ама ми мина  Peace
дразни се на нас на мъжът ти на комшийката ,но не и на децата  Hug

# 77

Сиси , наистина не пиша много вече. Не съм обидена на никой конкретно , просто някакси се чувствам малко изолирана .Ето , например ,онзи ден писах въпрос за пишките и мислех , че  ще се заформи някакъв шегаджийски разговор , но - нищо. И реших , че просто не мога да намеря място тук във форума. Не искам да обидя никой , всеки си отговаря на когото поиска , разбира се. Просто не мога да заформя диалог тук.

Milenni , дразнители винаги има , но в момента най-големия дразнител ми е Косето.Не спи добре през нощта и аз не мога да спя .През деня спи само 2 пъти и през това време гледам да свърша домакинската работа. Та от недоспиване изгубих и апетит.Почти не ям , пия само кафета , за да ме държат будна.Не знам още колко ще издържа !!!

Честит имен ден на всички именици !!!

Milenaq, и на мен ми се е случвало да питам или пиша нещо и да няма никаква реакция, все едно не съм публикувала пост, но това не ме дразни и знам, че не е умишлено. Не си го слагай и продължавай да пишеш, ако ти се споделя Peace Сигурно си много изнервена и изморена и това също оказва влияние за негативното ти настроение. Всичко е временно, нали знаеш Wink Усмихни се и се радвай на дечицата си Peace
Сисе супер, че всичко е минало добре. Той е юнак Дани, знам го аз!
Колкото до логично обяснение за завързаната ми блуза цяла вечер съм търсила такова, но уви нямаше. Просто купих блузата, в магазина я погледнах след като продавачката я сложи в торбичката и я сложих в багажника на колата. Извадих я чак във Варна. Беше си във торбичката отново, но яко завързана.

# 78
  • In someone's dreams
milenag и този перид ще мине и ще се наспиш. Само спокойно и хапни нещо. Аз какви пълнени чушки врътнах днес ама си ми малко далече да ти пратя  Crazy

cenitelkata какъв ден е днес, че нещо не съм в час и кой има имен ден освен Александър?

Аз днес станах кръстница на най-добрата ми приятелка. Много съм горда и щастлива! Хубава кръщенка му спретнахме, а като си получа снимковия материал ще ви покажа и някое фото утре  Grinning А ето и малко почерпка:

Честито на всички именници и месечинковци  newsm67 !!!

Последна редакция: сб, 30 авг 2008, 17:29 от Milenni

# 79

cenitelkata какъв ден е днес, че нещо не съм в час и кой има имен ден освен Александър?

св.Александър  Simple Smile

да ти е жива и здрава кръщелницата   bouquet

# 80
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ САШКОВЦИ И САШКИ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ПОСЛУШНИ    bouquet  bouquet  bouquet
 и щом черпите ша ви уважа  Hug Hug Hug отивам да взема бирата
 Миленни честито  GODMather стване.
И ние днес ходихме да направим малко шопинг от есенно -зимните колекции (малии как звучи като че ли от Италия сме пазарували) и малко се разочаровах от това jumbo отиваш при момичешките дрешки и само розово и бяло и само като мернах розовата шир и се уплаших  #Crazy искам и други цветове Tired,не ща да прилича детето ми на туко що купен бонбонразбирам че е момиче ама що пък трябва да е само в розово,врътнахме се и си отидохме,по-точно отидохме на Илиянци,има няколко щанда на бг производители напазарувахме си ,направиха ни и отстъпка и по живо ппо здраво даже и столче за хранене и купихме и сега го сглобихме и тя си умря от кеф(има полу легнало положение)то не бе смях то не бе чудо.
Миленая дръж се братче няма да ни бягаш по фланга я,толкова време сме заедно , паркирай децата на мъжо и му седни ,сипи си една чашка ,дръпни една цигарка,ако трябва викни да ти улекне,стига съм ти давала акъли ooooh!.
 Айде чао ви

# 81
  • София
Sisee, браво че ви мина и това гайле  Hug
А иначе докато ме нямаше, Косе беше хранен и с пюре, и с изцедена кърма, и с АМ...кога как дойде според случая. Важното е, че гладен не е останал Peace

МиленаГ, не се впечатлявай толкова от това дали ти отговарят или не....Наистина хубаво е когато става диалог, но знаеш ли...аз ползвам форума и като дупката в приказката за цар Мидас - просто "изпускам" си гласа тук. Така се получи, че в последно време нямам другарки по интереси около мен, с мъжа ми също нещо не мелим напоследък  ... и ако не говоря тук...трябва да започна да си говоря сама Simple Smile Така че - като има нещо, казвай си ...пък ако някой се метне на твоята вълна - супер Simple Smile Не помниш ли като сподели, че имаш семейни проблеми как всички се разжужахме Wink

Не знаех, че днес е нечий имен ден, но щом сте рекли...Честит имен ден на всички, носещи името Александър, както и неговите производни    bouquet

Стефинка, нищо не казваш за морето Wink

Последна редакция: сб, 30 авг 2008, 18:18 от ВаняМ

# 82
Аз сега съм при мама - тя гледа Филип, а аз съм на трета бира вече - някой да ми каже да спра!!!   (или да каже Наздраве!!!)
 beer beer3 beer2

Честито на Сашковците!!!

# 83

Я се стегни бе жена! И хвани някой наоколо да те отмени малко че да си вземеш въздух! 
За спането през ноща - какво беше това  newsm78 аз вече 7,5 г. не съм спала без да се събудя нощем! Свиква се, ставам от 2 ...до 5-6 пъти!
Нашия вирус настигна и нас със таткото, та цял ден кихаме и се сополевим. Но поне децата се оправят вече и минава !

stefinka
НАЗДРАВЕ 

Честит имен ден на Сашковците!!!!

# 84
СТЕФАНИЙО - не ми говори за мама и за бира, че ми е мъчно и за двете!!!

Честити им именници на Ценителка, Галиво, Мама Деви, Ритка и Съни22!!!
МиленаQ – ами аз какво да ти кажа за пишки, като си имам девойка Освен за големи пишки да си поговорим... Laughingама ето – и на мен никой няма сега да ми откликне – недей така, мила...Недей се чувства изолирана...аз вечно пиша едни дъъълги постове и никой нищо не ми казва – пиша си и толкова...
Doly_dog – мисля, че това не е  притеснителна температура – но наблюдавай детето – ако нещо те безпокои, дай панадол/ефералган – за да не се мъчи детенцето...истината е, че от снощи и Елица за първи път откакто се е родила се дере – ама дере ви казвам – цяла нощ - през час - нищо не помага - маха ръце реве -  мислехме да я водим на лекар, но ще е тъпо ако отида и ако кажа – много плаче....иначе нищо и няма....няма Т, не е зъб, акото-нормално, коремчето-меко...
Снощи и дадох за първи път морков – едно замразено кубче домашен морков+кърма- дадох и 2 лъжички (бебешки) – което си значи 1, защото половината го изплю - нали ми е мн кротка, не го изплю, старателно запаше детето, но смучеше  лъжичката и после не знаеше какво да прави с това, дето й е в устата – но не вярвам да е плакала от моркова – дадох и го в 10 сутринта, а тя почна да плаче в 23,00 – така цяла нощ....
Исане – и аз не вярвам на такива неща, но това с блузата направо ме изуми – някои хора просто са си зли и може би има някаква научна теория, че злобата може да се пренасочи и към теб – вчера серизоно се замислих дали Елица не е “урочасана” – в смисъл, дали няма някакъв научен начин да се обясни това – скоро четох една книжка, в която се обясняваше теорията на относителността и ми стана ясно защо някои хора (като Ванга) "виждат"– че времето е относително и е измерение, в което някои хора могат да прескачат...все още не съм вързала червено конче де...
Реиана – и ние втората седмица заминаваме за Тасос – още нямаме резервации и се надявам на място да си направим. Момичета – някой правил ли е Европейска здравна карта за детето си – как става???
Искам да изразя моето възхищение към Верчо и всички други мами, които са решили да използвт пелени за многократна употреба и да изградят един по-чист свят не сам за техните бебоци, но и за моето – искам да им благодаря...макар че аз да си призна не мисля, че все още съм готова за това...може би се оправдавам, но дупето на Елица лесно се зачервява...ще наваксам от това, че не използвам/купувам повече от 1  найлонова торбичка в магазина и се старая да изхвърлям боклука разделно...но пак казвам – възхищавам се на това ви начинание!!!
Лурдес – вчера едно моя дружка с две деца (едното на 40 дни) бързайки кък къщи да готви въздъхна – "ох, имам чувството и че с 5 ще се справя – всичко е въпрос на мобилизация" Shocked
Ваняиван – нали всичко, което поискаш, се сбъдва...я си пожелай моят да ми купи нов телефон Wink не, шегувам се...пожелай си моят да ми предложи да бъда булка с бяло...е, пак се шегувам де...да сме живи и здрави!!!
ВаняМ , Халиотис – радвам се, че сте по-добре...
Целувки!!!!!

# 85
Еленче, аз искам да си говорим за големи п.шки

# 86
Teoileo - и ти викаш, че се "уливаш" - я ме виж мен...
Момичета - само да попитам:
1) Откъде ги вземате тези скачащите и колко струват горе-долу
2) Не мога от 1 седмица да кача нито една снимка в www.snimka.bg. В моя PC ли е проблемът? Някой скоро качвал ли е нещо там???

Стефинко - да не начеваш вече петата beer2 cheers

# 87
момичета , много сте готини  Hug Hug

сега съм по-добре .... благодаря ви....

# 88
Здравейте момичета! Ние се завърнахме от разходка,но умрях от студ :crazyeyes
Ванииван радвам се,че е хубаво,аз досега не съм ходила в Хърватска! Ще ви покажа снимки после Peace
                       хелънблонди пожелавам ви приятно прекарване на Тасос-там е страхотно! Аз бях миналото лято и се разтопих от кеф! Ти с мъжа ти ли ще ходиш newsm78 Защото тея гърци са много настъпателни и 100 човека те черпят наведнъж Joy Мисля,че ще си намерите места-ние направихме точно така миналата година и обшколихми всички гродчета на острова #Crazy Вие къде ще сте
 Сисее много ти благодаря за снимката и много се радвам,че всичко с Дани е минало добре Peace
  Честит имен ден на Саши на Петя и на всички други празнуващи smile3525
 Дидимора аз също полудявам от това розово-всъщност розовити ни дрехи са все подаръци,аз розово не купувам Peace
 А каква марка ви е стола за хранене и колко струва,защото аз открих само един ,който има полуседнало положение,но беше 400 лв #Crazy #Crazy
 Ох и аз ония ден се изръсих с 200 лв за един суичър и едни дънки! Обаче много ми харесаха 
#Crazy
 В магазина даже и подариха играчки и я снимаха и я окачиха на едно табло Heart Eyes

# 89
Миленая, правилно са ти казали момичетата - все на някой се е случвало да не се отговори, и аз съм писала работи, пък без да има отговор - е, голяма работа Laughing Радвам, се че вече ти е поолекнало малко Hug Hug То да бъда честна и аз изпадам в някакви дупки от време на време, криво ми е, ама ми минава.  Rolling Eyes

Стефинка, айде и аз съм навита за такава тема Flutter Crazy Напоследък забелязвам, че с познатите около мен само за бебета говоря! На мъжа и на него само за това, за форума, нещо май една плоча завъртях и не ми допада това Thinking Трябва нещо да измисля, е, то и бе това тръгвам на работа след месец, тъй че няма пък да имам време хептен Laughing Laughing

Хелън, не съм правила такава карта, а има ли къде да попиташ?
Права си, че всичко е въпрос на мобилизация. Просто има хора и хора... Аз примерно ако имам 1 свободен час през деня, по-скоро ще мързелувам, а като стане 10 вечерта и се сещам да разтребвам ooooh! После защо си лягам в 1 часа всеки ден! Rolling Eyes Я, да питам Mr. Green
Вие в колко часа си лягате вечер??? newsm78

Милени, честито ти кръщелнице! Simple Smile
Честито на именниците!

Общи условия

Активация на акаунт