За първа година в детската градина! - 2 част

• 14 783
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
ray, успех днес, усмихнато и щастливо да е детето в градината! И ние така се подковавахме предварително, имаше ефект поне за първите два дена.

taigi, и при нас днес имаше рев  Sad. Очаквах го, защото още снощи преди заспиване започна да хлипа и да ми обяснява, че не иска на градината. Както и да е, успокои се, заспа, ама тая сутрин със ставането пак почна същата песен. После му мина. Тръгна от вкъщи весел, а като влязохме в градината - рев, рев, не ме пускаше. Добре, че си взехме един мечо от нас, та го гушкаше него и все пак остана с госпожата. Оооох, след първите два толкова леко минали дни се надявах нещата да се получат без ревове, ама май няма да стане....

# 151
Днес му е третият ден в ДГ и вече не плаче. Мърмореше си нещо, че иска и аз да остана с него там, но не плака. Дори ме изпрати с усмивка и въздушна целувка. Дано така потръгне и занапред!
Поискаха ми да занеса пакет тоалетна хартия, сапун и салфетки.

# 152
Моля ви ми кажете как ги пускате сега облечени. Все си мисля, че му е студено, но като гледам другите деца и те са по същияначин облечени.
Панталонки под коляното, не дълги, нормални къси чорапи, тениска с къс ръкав и отгоре блуза с цип, но там я сваля, а като излизат навън го обличат. Чудя се дали да не го пускам веме с дълъг анцуг и блуза дълък ръкав newsm78, ама то на него вечно му е топло.

# 153
Добро утро на всички!  Simple Smile
Опитах се да прочета цялата тема, но се опасявам да не съм пропуснала отговорът на въпроса, който ме интересува, затова ви моля да ме извините, ако вече сте го дали.  Hug
Синът ми ще тръгва на детска градина от средата на месеца. Предстои да правим изследванията, но се колебая къде да направим микробиологичните такива. Живея в Лозенец и най-удобно е кръвта+урината и едното ако да ги направя в Токуда (за там, само те са поети от ЗК). Втората МБ обаче не е. В този смисъл, ако я занеса в ХЕИ ще ме върнат ли и къде по-точно да я занеса - на Враня или на Симеон? Прочетох, че и в Националния център по заразни и паразитни болести можело, а и така ми казаха от регистратурата на МБ в Токуда, но май не е точно така?  Rolling Eyes
Моля ви, отговорете ако/когато можете!   bouquet
Пожелавам ви слънчев ден и много усмивки!  Simple Smile

# 154
  • София
Моля ви ми кажете как ги пускате сега облечени. Все си мисля, че му е студено, но като гледам другите деца и те са по същияначин облечени.
Панталонки под коляното, не дълги, нормални къси чорапи, тениска с къс ръкав и отгоре блуза с цип, но там я сваля, а като излизат навън го обличат. Чудя се дали да не го пускам веме с дълъг анцуг и блуза дълък ръкав newsm78, ама то на него вечно му е топло.
Мисля,че съвсем добре го обличаш предвид циганското лято.
Моята дъщеря все още не ходи на градина,че ремонтират,но бих я пуснала по описания от теб начин.Блуза с къс ръкав,панталон дълъг и тънък или 7/8,къси чорапи,и суитчер отгоре,ако излизат навън,а и сутрин си е хладно.

# 155
Gigi, и аз така го обличам. Смятам, че му е добре - все пак дори и да е хладно сутрин, през деня все още си става доволно топло.

# 156
  • Sofia
AllOfMe, можеш да ги занесеш в МЦ Лора до съдебната палата, там минавап по ЗК.

Ние ходихме в началото по анцунг, но според мен още е топло и затова от днес е с 7/8.

# 157
  • В средата на времето
аналните може навсякъде, където ги правят.
Понеже например във вита не правят едното изследване изобщо. А другото не минава през ЗК.

А така, аз мислех във Вита да правя изследванията. Вчера звънях да питам дали лабораторията им работи още със Здравната каса. Те ми казаха, че клиничната лаборатория работи със ЗК, микробиологията - не. Кое изследване от МБ не правят там изобщо, знаеш ли?

# 158
Благодаря за отговора, taigi!   bouquet
Izida, случаят в Токуда е същия. Мисля, че паразитологичните не правят.т

# 159
Изида, не обърнах внимание.
В 17 поликлинка правят всичко, но за 5 работни дни.

Прочетох, че и в Националния център по заразни и паразитни болести можело, а и така ми казаха от регистратурата на МБ в Токуда, но май не е точно така?[/color]  Rolling Eyes

да, за този институт говорех, ама мъж ми каза, че се цупили, явно не им се правят проби на детско ако  Mr. Green сякаш на мен ми харесва  Mr. Green там стават за 3 дни.

Gigi - и ний тъй се обличаме. Вчера обаче госпожата не му видяла нито шапката, нито жилетката. Добре, че той самият се забелязва лесно  ooooh!

# 160
Благодаря  Hug
Gigi - и ний тъй се обличаме. Вчера обаче госпожата не му видяла нито шапката, нито жилетката. Добре, че той самият се забелязва лесно  ooooh!
Joy

# 161
Аз направих и двете изследванията за градина в лаборатирии "Санте" мисля че се казват.С направление от личния лекар, не съм плащала за нито едно от изследванията, само потребителска такса.Станаха за 4 дни.

# 162
Сега се видях с една от учителките на Иво, съседка ми е. Тъкмо се бяхме запътили към градината да проверя все пак какви изследвания ще ми искат и т.н. Оказа се, че искат само контактна бележка от личната лекарка и това е. Simple Smile  Ще има 2 сборни групи от 15ти, "за тези, които са много на зор".Иначе след 23ти евентуално ще почнат да работят нормално.

# 163
Здр,момичета!
Първият ден за Иван мина добре(спал,играл, малко хапнал). За мен - повече от зле. Първа го взех. Той беше щастлив-изглежда си мислеше :"Това беше. Сега пак по старуму". Но уви, това занимание взе да се повтаря всеки ден  Laughing Grinning Cry
Снощи беше много унил и заспа в 8:30. Ааааа, и много е гладен всяка вечер
Тази сутрин се събуди в 7 и не искаше да става. Приплакваше и искаше да отиде у баба си. В детската пак си поплакохме двамата. Не си мислех,че ще ми е толкова трудно  Cry Cry Cry

# 164
Ааааа, и много е гладен всяка вечер

мда, пък разправят, че всичко си изял. Аз сякаш не знам какво яде - още от първите дни да прояде всичко, ме съмнява. И е жаден, жаден...

Общи условия

Активация на акаунт