Отговори
# 90
Аз хич не искам със секцио, ама май нямам избор. Представям си ужасни картини - най-вече как ще ми остане огромен корем.
hayasy ти къде и при кой ражда???

# 91
Привет, това честито на новата мама... Слава богу на мен не ми е лошо въобще само спя. Писах по рано но нещо не си видях поста. Но мойто е момче, Джинди също ... ако са само момчетии направо незнам какво прави диетата...   bouquet

# 92
Малеееее, добре, че родих преди диетата. Аз определено си исках момиче, не бях настроена да гледам бебе с нещо висящо м/у краката. Даже и за 2 ро ако някога се навия, пак искам да е момиче, но ще видим, всичко е Божа работа.

# 93
Аз по тая тема надявам да се включа на 10, когато съм на консултация. Досега 3 -ма различни лекари са казвали 2 за момче и 1 за момиче, та ще видим  newsm78

Малеееее, добре, че родих преди диетата. Аз определено си исках момиче, не бях настроена да гледам бебе с нещо висящо м/у краката. Даже и за 2 ро ако някога се навия, пак искам да е момиче, но ще видим, всичко е Божа работа.
  Joy Joy Joy Що бе мила, анли това висящото ти го направи бебчето.

Сори момичета за последните ми постове,а ма днес ме е ударила лигнята  Embarassed

# 94
Браво на вас!!!!!!!!
Изпуснах малко четенето и то какава стана.....
Специални поздрави на всички бременеещи - малко ви завиждам, но мен още ми държи влага бременността ми. Диетата няма отношение към пола на бебетата, но за плодовитостта със сигурност е допринесла. Много ви се радвам, наслаждавайте се на коремчетата   bouquet

# 95
Криси, мила! Честито! Много здрав и щастлив бебишор да имаш!!!!
И много много скоро да се чувстваш чудесно! Безпроблемно бременеене и да си обсипана с много искрена и безгранична любов!!!!
  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Криси, ама хич не си представяй разни ужасии че тормозиш слънцето малко! Ами намери някой доктор дето ще ти обясни спокойно, че няма да имаш никакви проблеми! Пожелавам ти го от сърце!

Е тва е! Ся чакаме и Фелинчето да са пофали  Mr. Green

# 96
да се включа и аз пак - две неща си мисля:

1.И аз мисля, че диетата е допринесла за това да се бременее - в смисъл, че ни е изчистила организмите от боклуците, с които се произвеждат повечето храни и по-лесно организма се поддава на забременяване.
2.Мисля си, че ^desika^ ще си има също момче (не ме питай защо мисля така, няма идея - просто е усещане, но може и да греша)

# 97
    Joy Еееее, мацки, вие ме разбихте !  Crazy Верно тук по въздуха се хващало - аз повлякох крак, след мен Джиндж, не ви чета редовно, ама сега и Криси.  #Crazy Ще се прочуем скоро, да не цъфнат всички от проблемното да диетуват с вас...   Hug
    П.С. И аз чакам момче, между другото.  Flutter

# 98
Добро утро момичета,

спинкате още ми се струва
Хайде на кафенцето
Тъй като днес е събота ще ви го сервирам по леглата, за да починете още малко.

Mirena при теб как вървят нещата? Добре ли си. Щом казваш, че си повлякла крак преди Джинджи това означава, че вече сте в очакване Hug

Джинджи ,а ти къде се загубииииии Thinking

2.Мисля си, че ^desika^ ще си има също момче (не ме питай защо мисля така, няма идея - просто е усещане, но може и да греша)

Иле а дано. Таткото и дядото направо ще те черпят  Joy И аз имах такова усещане в началото ама като започнаха някакви проблеми и започна да ми става все тая. Викам си да е живо и здраво пък каквото дойде  Hug

# 99
Охааааааа,  кафе и то в леглото, егати кефа. Десика, благодаря много.
Добро утро, милички.
Абе аз ви казах да сложим един списък най-отпред като в отчетни, само ще пишем "бременни симеоновки", така се вълнувам, че ще има толкова бебчета, преживявам си бременността и раждането пак и пак и пак и пак и пак и пак. И наистина е така, че този режима освен всичко друго е и здравословен и мисля, че има отношение спрямо забременяването. Аз имах един период в който бях мнооооооооого дебела и имах невероятни проблеми и ми  казаха, че за да се оправи всичко трябва да си отслабна, е, отслабнах и наистина проблемите изчезнаха. С тази разлика, че тогава го направих без професионална помощ, но пък и проблема идваше единствено от излишните 20 кг., които трупнах за около 2 месеца. След това борбата беше жестока. А сега слабея и пея.
По мои сметки имаме 5 бъдещи мами, ех, че е хубавооооооо.

Желая ви слънчев ден и много усмивки.

# 100
  tiptoe Добро утро, милички! Влизам тихичко, че да не ме чуе феята - орисница за забременяване. Какво става тука , бе?!?!  #Crazy Лелеееее, ама.... вярно ще вземат да се преместят при нас "проблемните" (няма лошо, де!!!) Да заповядат!   bouquet
Един ден ще пропусна да вляза и ..опаааа още един щъркел наминал.
Криси, честито!!!Леко бременеене и прекрасен резултат! newsm51
Десика, голяяямо благодаря за кафенцето!   food010 Набълбуках се!
Как сте? Временцето е чудесно. Само за разходки  newsm10 
Другата седмица пък ще има безплатни уроци по танци в Борисовата  newsm44 newsm68 dance Там ще съм!  smile3521
Честит празник, българки!  bouquet
Режимен ден! Много любов!  newsm51 newsm51  love001  love001

# 101
  • София
Уфффф, в къщи пак бяха направили банички и щтрудел за закуска и просто като ми замириса и се изкуших... провалих закуската,но остатъка от деня режимен (да се надяваме де) .
Честит празник на всички!  Hug Hug Hug

# 102
Честито на бременните мами,ох това е един от най-прекрасните ми етапи в живота.Леко бременеене и живи и здрави дечица.Пък каквито са,няма значение пола.Най-милите творения,толкова са сладички бебоците.
Как сте,симеоновки?
Вчера си развалих режима от многото работа.Хапнах чак в 14ч,когато бях мъртво гладна  и опропастих всичко.Но пък после ядох през 2 часа,та понаваксах.Как успявате да си спазвате часовете през деня?Аз ли само съм неорганизираната.newsm78

# 103

Mirena при теб как вървят нещата? Добре ли си. Щом казваш, че си повлякла крак преди Джинджи това означава, че вече сте в очакване Hug

Ихааа, още една бременелка, супер !  Party
  Аз май съм 1 месец преди Джиндж, ама май на нея и изместиха термина наскоро...  Thinking Иначе си чакаме, след по-малко от месец ще си се гушкаме.  Blush
  И да ви се похваля - почти не съм качила кг, засега съм 2+ .  bowuu Ама да не си мислите, че спазвам диетата.  Joy Нооо пак ще има да свалям после, че по принцип си имам едни стари кг, дето си ги влача, така че ще се виждаме.  Hug

# 104
Ехоооооооо, има ли будни все още? А дали не сте по дискотеки, а?
Ох аз голямо обикаляне днес по магазините, но резултата е една рокличка само. Много ми е трудно да намирам време за излизане по магазините и то без детето.
Mirena80 явно ти ще откриеш сезона на бебетата във форума. А ние ще тръпнем в очакване.
Момичета, лека нощ, до утре на сутрешно кафе и лаф.

Общи условия

Активация на акаунт