Щом СЕПТЕМВРИ наближи, мама с бебе ще кръжи

• 17 113
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Eто линк към албума с покупките днес http://www.snimka.bg/album.php?album_id=280002

Цве честита радост...малката принцеса много да ви радва всички!!!

# 91
Гледам утре Вилистар е за секцио. Стискам ти палци всичко да мине леко и да си гушкаш бебо възможно най бързо Praynig Hug
 jojo&vik много сладки покупки Peace

# 92
Майчета, ние не ходихме на мача, че ни домързя... Simple Smile
Вик, страхотни неща сте купили! Браво на вас! Ние също имаме още работи за купуване, но ще останат сигурно за другия уикенд.
Вилистар, успех утре, мила! Всичко да мине леко и успешно и бързо да се възстановиш!  Hug Hug Hug С теб сме!
Нени, много ти благодаря, че сподели с нас! Толкова се вълнувах, докато четях разказа ти! Добре, че всичко е приключило благополучно! Стискам палци много да сте наддали и да ви похвалят на консултацията!
Бижу, много съм доволна! Тортата се оказа доста ядлива Simple Smile А направата е супер лесна - купих си готови какаови блатове, българска суха сметана, едно бяло кремче за торта на "Йоткер", както и един компотец от ананас! Както виждаш аз съм от мързеливите   chef

# 93
Муцкаааааааааа ДОБРЕ ДОШЛА У ДОМА С МАЛКАТА тАМАРА. мНОГО ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ   Hug Heart Eyes Heart Eyes[/i]

Петка благодаря ти, че ми оправи глупостите в албумчета.  Hug

Ма много оредяхме бе. Накрая ще си говоря сама. newsm78 Пиша де. Както съм последна в списъка  Rolling Eyes

# 94
  • София
И аз съм тук, Стелче мило  Heart Eyes

# 95
Ми да си покукаме слънце.
Как си ти? Гъзарите минаха ли?

# 96
  • Варна
Де е Муцката бе? Да ни разведри, че нещо се одрямахме уикенда гледам. Даже и бебета не ни се раждат  Mr. Green

# 97
Здравейте ,момичета!!Първо поздравления на новите майчета!!!  bouquetДа са им живи и здрави бебоците, ана тях бързо възстановяване Heart Eyes
Влизам на бързо с голям въпрос-имат ли бебчовците ви вече колики???Мойто слънце  от 3 дни го мъчат тия гадини,педиатъра изписа Еспумизан Л 3 пъти по 10 капки преди кърмене ,но се опасявам ,че не помагат много CryАко някоя от вас може да помогне със съвет ще съм и много благодарна ,като предварително се извинявам ,ако това вече сте го обсъждали или въпроса не е за тук..
Първа страница е оформена прекрасно,поздравления  bouquetКак да кача снимка на беба под името???

# 98
Джул прибра се днес у дома. Предполагам, че е доста заета. Не сме се удрямали, ами малко останахме. Мамите нямат време за форума много, предполагам.

Дани за коликите нищо не мога да кажа. Нямам опит. А за снимката, прати на лични на Петка линк. Тя ще я сложи.  Hug

# 99
  • Варна
Дани, за коликите мисля че и другите мами вече почнаха да се оплакват - но пишат рядко защото предполагам че в момента не им остава много свободно време.
За снимката - качи в албумчето първо  Wink пък от там модератора на темата може да я сложи в списъка.
Стел, а как е Уандата? Чували ли сте се тия дни?

# 100
Джул добре е, доколкото може да бъде. В смисъл, матката започна да се свива и я боли всичко, но то това го има и при нормално родилите мами. Добре са с малката Бианка. Надява се във вторник за я изпишат.
Ти как си? Пристигна ли таткото?

# 101
  • Варна
Дано бързо се въстановява  Praynig
Таткото го очаквам да пристигне в петък живот и здраве и съм заръчала на дребния да чака до тогава поне  Laughing
Този уикенд майка ми ми беше на гости да помогне с това онова.
Днес каква картинка бях - излегнала се на дивана и само давам нареждания - ей там има някакъв прах, там боклук  Mr. Green Никога май досега не ми се беше случвало, ама като жената е мераклийка накрая викам - айде да не й чупя хатъра, пък и да си спестя болките в кръста  Whistling
А ти как си, Стел?

# 102
Джул и аз чакам с нетърпение вторник, да насрочим датата за секциото. Краката ми са като на човечето от гумите Мишлин. Глезени не съм виждала от месеци, но това да е проблема. Малко ремонтче правихме, та сега чистя, гладя пера. И воята майка искаше да идва, но ще се скараме, зная си. Няма да ми даде нищо да пипна в собствената си къща, та затова все още успявам да я държа на разстояние.
Ще дочакате петък, спокойно. Нали нямаш признаци?

# 103
  • София
Добра ви вечер момичета! Ку - ку, тук съм, 2 в 1!
Честито на Цве за момата - да е здрава и честита!

Днес продължихме с безуспешното търсене на количка  Crossing Arms Тъкмо харесах за  първи път нещо наистина - направо се залепих за това Rodeo на ABC Designe /сиво и розово/
 http://www.abcdesign-bg.eu/product_info.php?cPath=32_39&prod … b7b905d20fbd48394
и се оказа, че за два см не влиза в тъпия ни тесен асансьор. И сега не знам вече - Чиполино и Кангаро нещо не могат да ме спечелят...освен това Кангарото почти ги няма като разнообразие от модели, да ги видя поне, .....новата Джема 3 в 1 що годе бива, но няма зелени вече, а розовата ми е много агресивна като цвят, пък и коша за новородено ми се струва малък, Джорданито също ми се струва доста малък коша за новородено....Грабващите окото са над 1000 лв., а това са ми е адски много пари за 6-7 месеца /имам си хубава лятна количка/, а само зимни няма /освен Муцито - но то само зимното с шасито е към 800 лв/....Голям зор ми е намирането на количка и мисля да се ориентирам към втората употреба....
Днес как се изпльосках на улицата  - по дупе, с корема нагоре, попритесних се, но засега нямам нещо особено Tired
Някой ходи ли на мерене на тонове в Тина Киркова 106 кабинет - записвате ли се предварително и може ли по телефон newsm78           

# 104
Привет, да се разпиша вечерно Simple Smile

Нени, благодарско за разказа..малко по-продължително е било раждането, но пък със страхотен финал за мама и татко  Peace

Флуч, мерси че сподели кулинарната тайна  Laughing Heart Eyes

Данип, майките във Августинския форум хвалят Колиеф - това са капки за колики (или нящо като добавка), било малко скъпо (около 30лв) - но помагало на бебета и техните коремчета  Peace

Ваня се е покрила с малкия. Дано при тях всичко е ОК  Praynig Praynig

Ирини идвай с разказите за сватбата.. Hug

Общи условия

Активация на акаунт