Септември месец - края на лятото

• 25 423
  • 564
  •   1
Отговори
# 105
  • София
има вероятност в следващите 1-2 седмици да си дойда до БГ,та ако има среща,ще се радвам да се включим. Mr. Green

# 106
Много съм доволна, че днес отидох в Борисовата градина. Трудно намерих компанията, понеже отникъде не се чуваше истерично Петреееееееееееееее, но за сметка на това ме посрещна ето тази картинка, която ми напълни душата:
http://kikiniki.multiply.com/video/item/11/11

Иначе съм ужасно бясна.
  Ако някой има да взима пари от Топлофикация, хич да не се надява да си ги получи кеш. От 100 кладенеца вода ни донесоха и лев не ни дадоха.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
 А пък ако живееш в Синята зона  и си от "желаещите" да си подадеш заявление, за да си купиш винетка за 70 лева, която ти позволява да си паркираш колата пред дома си без да те грози опасност да ти я вдигне паяк срещу минимум 30 лв /това разбира се ако има места в точния радиус/, трябва да знаеш, че хорицата на съответното място работят само до 3ч.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Живеем в абсурдна държава. Трябва да ни дадат медал за търпение и издръжливост...

Зори, ела си по-другата седмица , че другата няма да ме има, а толкова искам да ви видя! /то все едно от мен зависи/

# 107
  • София
ей тоя Борката бе-голям сладур! Heart Eyes
Разгледах и клипчетата на Бела - много е сладка и тя ,каква е рибка малка. Mr. Green
 А за срещата - аз ще поседя 2 седмици този път,та ще съм тук.

# 108
Борката е прелестен  Heart Eyes,откъснал е главата на мама.Аничка,как смело го пускаш да пълзи,аз все му треперя на моя маймун,ама сигурно с второто ще съм по -смела,след като напълно се уверя,че няма вероятност да се счупи   Mr. Green
Днес нещо хич не съм в кондиция,тая жега вече ме изнервя.Иска ми се малко да позахлади,то пък после ще ми си иска да е топло,май няма угодия

# 109
Днешната среща много ми хареса. Петър чак вкъщи си призна колко много му харесва Бела. Така и не можа да се отпусне да й се порадва, защото очакваше поредното порицание от мен ("Не я пипай с мръсни ръце... По-далеч от нея..... Не й се завирай в лицето и т.н.) Борката беше станал като коминочистач, но го изкъпах чак вечерта.
Иначе, че днес е ден на майстора е вярно.... Те затова Никитата не са успели нищо да свършат. Аз за първи път и в двете посоки се возих в пълен с чанти и куфари автобус и видях шотландец с поличка. Ама го намразих идиота - оставил си куфара легнал на мястото за детски и инвалидни колички. Та правих едни маневри......
Но като цяло съм доволна. Берни, моя го оставям да лази само вкъщи. Днес май се престраших, защото там е мека настилка и не е толкова прашно колкото при нас. Сложих му наколенките и така щъкаше детето. Пък и така се умори и спа добре.
Рони, трябва да ми разтълкуваш ето това: "А и знаем защо не вика на Борката в неговата градина. "

Бела ми скри шайбата със скоростта, с която си изяде пюрето. Изпревари Борката. А може би вместо на детска кухня трябва да го запиша на "Никина кухня". С такъв апетит си хапна постното пюренце. А на мен ми троши клечка и зеленчуци без нещо расло на кокал не близва.

Зори, ще се радвам да се срещнем. Ти само дай знак, че си тук.

# 110
  • София
вече резервирах билети от 14-ти до 30-ти. Mr. Green - толкова ми е кеф. Mr. Green

# 111
Е за 2 седмици трябва поне 2 пъти да се видим! Макар, че си представям  какво стълпотворение от роднини и познати, които ще искат да видят пораснал Жорката, ще има около вас. Та дано поне веднъж се доредим и ние до вас.

Аничка, другия път няма да му се караш на детето, да й се порадва на спокойствие. Виж и тя колко му се смееше.  Сега нямам време и снимки да кача, ама тия дни ще свърша и тая работа. Много ми беше мерак за клипчето на мен:) С фотоапарата не стават качествени клипчетата, но пък са си спомен.

# 112
Рони, трябва да ми разтълкуваш ето това: "А и знаем защо не вика на Борката в неговата градина. "
Е как, че то е ясно. Борисовата градина е кръстена на Борката, пък ако искаш да те води там и друг път (че даже и с многото жени да се срещаш), няма да му викаш в неговата градинка. Сигурно ако отведеш Пепи на Петрова нива, и на него там няма да му се караш.  Laughing
Зори, мятайте се на самолета. Ние сме тук.  Hug
Ники, голям папарак си. Борката е голяма фурия.  Heart Eyes Сега успях да разгледам другите клипчета, че преди някакъв проблем имах. Бела е страшна мацка, Пепи има вкус.  Heart Eyes
А за тези лепенки бях забравила да ти кажа. То освен това и ги издават след две седмици минимум. Родителското тяло си играе с общинските "компетентни" служби също в момента.  Crazy Поне са станали малко по-спокойни и не се нервят. А за топлото - ние се оказа, че живеем в блок длъжник. Всички входове са яко нередовни платци. Като се замисля ние и комшийката да нас сме от редките плащачи. Може би в нашия вход има още цели 2-3 подобни семейства. 

# 113
  • София
Здравейте! Hug Hug Hug
Върнахме се от Светланини и моренце. Беше прекрасно и на двете места. По-нататък ще се включа с подробности и снимки.
Не можах да ви изчета хубаво, затова честитя на всички, на които има за какво  bouquet и стискам палци за тези в нужда. fingerscrossed
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 114
  • София
Рони,  Hug .
Ние сме морски до към 13 -14 ако не ни писне.  Mr. Green
Ето тук можете да видите снимки на Лора,
поне тези, които съм качила. Ники питаше кой е новия сайт, ето този е...  Grinning .
И да попитам мамите минали през опъпчването на бебешорите, трябва ли да се притеснявам
от тези ситни малки пъпчици които авяхват , но се появяват нови такива. Преди бяха само по
бузите, но вече има и по челото и на главичката. Педиатърката ни каза, че били от кърмата
и че не трябва да се притеснявам, но това го констатирахме по телефона.

# 115
Ритка,не се притесняай.Беба се чисти от хормоните и затова са тези пъпчици.Ще изчезнат,можеш да ги мажеш с Бочко или Здраве.
Аз отивам да гледам снимки на прекрасната Лора
Ммммммммм,ще я ям тая сладурка  eat

Последна редакция: нд, 07 сеп 2008, 17:06 от Benii

# 116
Много красиво бебе е Лора. Пу- пу .

# 117
И аз и разгледах снимките на Лора, хубавица си е две мнения няма, радвам се че и харесва на моренцето
Берни, много сладурски снимки има в подписа ти, особено Марти с биберона, да го нагушка човек

Последна редакция: нд, 07 сеп 2008, 18:30 от Nefertity

# 118
  • Варна
Лора е невероятна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Много ви се радвам, че сте щастливи и усмихнати, заслужавате го !  Heart Eyes

# 119
  • София
аууу,каква синеока разкошотия е тая Лора , пу-пу прекрасна е!
 Да се похвалим,че и ние вече сме със зъб. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт