Айде, дишайте още йодни пари,че да сте много здрави през зимата.Зоренце, честит ви първи зъб! Искаме снимкааааа на озъбено Жоренце!
Берни, и на мен много ми хареса новия ти подпис!
Айде, дишайте още йодни пари,че да сте много здрави през зимата.
ЦалиФ. На Лора определено много и харесва тук, 
Тази снимка с биберона и на мен ми е любимата,за мен още си е бебче. 

. Пу акана сладкишка
. Ритко, прибирайте се вече да я мачкааааам
.
.
.
.
Напоследък проплаква по 1-2 пъти на нощ, без да се буди. Вече и аз започнах да си мисля, че може би я тормозят зъби.. и на зъболекарското чадо трябва да пораснат, няма шега 

Особено като висне на цицата. 
Така де, за да мога да ви видя.
за всички най-красиви наши бебоци и вече не чак толкова бебоци. 
. Нищо не е помагало, докато лудото й дете (аз) само не е решило, че нощния живот не е за него.
Но си мисля да не би на Бобчо да му е ужасно топло. 
Със сигурност има някаква причина за това нощно будене. Това че не се вижда зъбче не значи че не го притеснява. След 4тия месец тъкмо спря нощното хранене и реших че ще спим
Обаче не... почна се едно будене, мрънкане, обикаляне на цялата кошара и непрекъснато дрънчене на главата й в таблото на кошарата
И всички викаха че е от зъби, а първия зъб излезе на почти 10 месеца... И всъщност Викси премина през много етапи на нощния и дневния сън и чак след годинката се ориентира да спи като хората. Такива купони не сме имали обаче. Събужда се поне по 2 -3 пъти на нощ, но с бибата, водата, млякото, малко гушкане за бързо се успокоява и заспива...За година и половина имаме само 2 нощи, в които е спала непробудно и то едната беше скоро след като вдигна висока температура от ваксината /сега се сетих, че ако скоро сте правили и това може да е причина
Жегата също може да е причина, ама то пък се разхлади напоследък... Аз отдавна се чудя кога тия деца почват да спят по цяла нощ