Септември месец - края на лятото

• 25 442
  • 564
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте ,
аз се завърнах от почивката .Изкарахме много хубаво,накрая на лятото вече хванах тен.
Ходихме на разходка до Лозенец и кой да видя -Рита ,Лора е голяма сладурка.

Рони ,честито мила ,много се радвам за теб.
Имах нужда от такава хубава новина днес.Днес е първия ми раб.ден след отпуската и е просто кошмарен.

Hug Hug Hug

# 136
  • София
Hug Hug, Аги. Споделих само това, което ми е известно. Знам, че тук сме събрани отбор трудно-доверяващи се дами. Hug
Рончо, естествено... Hug Hug Hug

Честит РД на Мария! Наде,    bouquet

# 137
Зори, честито ви зъбче, едно по едно, скоро да се напълни устичката на Жори със здрави и бели зъбчета
Шер дано днес доктора да те зарадва , че нямаш нужда от операция
Весе моя племенник беше същия като твоя Бобчо и защото и сестра ми е една паника , няколко пъти се консултира с педиатърката и с хомеопат, казаха че ще го израсте , та като нявърши 8 месеца тои си започна да спи по цяла вечер, и досега нямат проблем с нощния сън, виж с дневния са ..... дано и  при вас скоро отшуми, а и нищо чудно наистина да са зъбки 
Глори Хубаво нещо е отпуската и лошото е, че бързо свършва , хайде дано ти е поне днес лека работата

# 138
  • София
Шер,силно стискам палци!
Честит празник и на малката ни рожденничка,да е здрава,щастлива,умна и красива!

# 139
Честит Рожден Ден на мъничката принцеса Мария! Специално й желая много здраве. Да бъде много щастлива, обичана и мнооого палава!
Наденце, Честит празник, милинка!  Hug

Шер, стискаме палци и чакаме да ни донесеш добри новинки днес!  Praynig
Весенце, вярвам, че не ти е леко с този жизнен мъж. И това ме навежда на мисли за аватара ти. Изпрати ми го бонбона за няколко дена. Хем ти ще поспиш, хем аз ще го намачкам на спокойствие.  Mr. Green

Глоренце,   Hug

Аз пак правя зимнина.  Mr. Green

# 140
  • Стара Загора
Светлано стига списва из форума...отивай да раждаш Crossing Arms до абитюренската ли ще носи туй дЯти в корема си Mr. Green Heart Eyes Бях почивните дни при свеки в Чирпан /там нямам нет/ и се изпопритинсних да не би да родиш пък да не сколасам да ти честитя...пък тя зимнина ми врътка Whistling Айде къш към родилното Heart Eyes
Честита втора годинка на принцеса Мария Heart Eyes
Честит празник Наде  bouquet

# 141
Честит рожден ден на Мария и от мен. Присъединявам се към пожеланията да е мнооого здрава, палава и безгрижна   baloni.
Шер, стискам палци да се върнеш усмихната от срещата си с лекаря  fingerscrossed.
Светле, ти друга работа нямаш ли си, та правиш зимнини и искаш да гледаш чужди диванета  Mr. Green Hug?
Рони, как си, мило?
За всякакви срещи съм на разположение.
И така... тази нощ спахме чааак до разсъмване  Mr. Green. На тема хомеопатия - когато Бобчо вдигна 38.8 градуса температура, педито ни изписа някакви хомеопатични свещички, които са в общи линии за всичко, защото така и не разбра от какво е температурата. Ефект върху спането никакъв. В интерес на истината не съм особено обезпокоена, по-скоро съм изморена. Надявам се и това да мине. Спомням си, че преди време се похвалих на Ники как Бобчо спи цяла нощ - е два дни по-късно той спря да спи по цяла нощ. Ха да видим сега като публично го накиснах, че не спи какво ще стане  Mr. Green.

Благодаря ви, милички  Hug Hug Hug.

# 142
  • София
Наде, честит празник. Да расте здрава, умна и красива малката Мария.
  Hug

Зори, честито първо зъбче,и дано не се налага да ползвате услугите на леля Ники, само профилактични прегледи. Ама съм много зле, в по-преден пост исках да отчета събитието. Hug

И да ви предам много поздрави и цИлюФки от Ясничка, чака с нетърпение да организираме среща и да и се обадим.
Аз ви гушам сега и ви изоставям, надявам се не трайно.

Шерче, стискаме палци миличка.

# 143
Включвам се малко със закъснение , но ще ме извините Laughing
Рони искам да ти честитя тази страхотна и така чакана от теб и от всички нас новина  Heart Eyes
Много спокойствие , хубави мигове и силна храна ти желая  Laughing
Изживей ги прекрасно тези оставащи месеци и най-накрая ти желая среща с най-голямото щастие на света Hug Hug Hug

# 144
Здравейте и приятна нова седмица!
ЧЕСТИТО ПЪРВО ЗЪБЧЕ НА ЖОРИ!  newsm47 Бързо да напълни устичката със здрави и хубави бели зъбки!
Марти е много сладък рошко с бибата lovekiss
Ритка, голяма сладуранка си имате, а тате май много се забавлява с това, което прави. Много ми хареса и стаята.
За пъпчиците: нашите неможахме да ги покажем на докторката, защото като се появиха сестра ми ни беше на гости и каза, че може да са от жегите, направихме отвара от лайка и за 2 дни изчезнаха. Сега на Дени и слагам отвара 2-3 пъти седмично във ваничката /сварявам 2 пакетчета обикновен чай от лайка и после го разтварям/. Дори и дупето го почиствам с тампончета натопени в чая и после намазвам с бочко. Нямаме проблеми за сега.

влезнах за друго но немога да сетя... ooooh!
 Hug

# 145
Весе,да знаеш как те разбирам.Туй мойто диване всяка нощ от както се е родило е така.Имахме само две седмици на първото море,в които спеше по цяла нощ и това е за 1г и 2 м.стига толкова.Дано скоро реши,че нощта е време за сън,защото ми е много трудно да издържамм на този режим.Добре,че поне следобяд спи,та като остане време гледам и аз да дремна.
Стискам палци при вас скоро да се размине този период. Hug
Шерче,да ни донесеш хубави новини.Дано всичко се размине без операции  Hug

# 146

Да е жива и здрава малката Мария !Да расте умно и послушно дете !
                                                                    Честит празник и на родителите!

# 147
  • Варна
Честит Рожден Ден на малката Мими! Да расте здраво, жизнено и усмихнато дете!

# 148
Светлано стига списва из форума...отивай да раждаш Crossing Arms до абитюренската ли ще носи туй дЯти в корема си Mr. Green Heart Eyes Бях почивните дни при свеки в Чирпан

Че пък смея ли да тръгна да раждам докато си при свеки? Викам си: Не моЙ то тъй без Хера да се ражда. И като съм ги застикала тези краци.  Mr. Green Сега вече ще ги поотпусна, ама първо да си затворя патладжаните.  Mr. Green

Весенце, че кво ми пречи да гледам Бобчо докато раждам, а? Аз мога да върша по две работи едновременно.  Peace

Шер, хайде, мила, зарадвай ни!

# 149
Хрисенце,  Hug Hug Hug. Не си излизала от мислите ми, миличка.  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт