Септември месец - края на лятото

• 25 440
  • 564
  •   1
Отговори
# 120
Рита, Лора е истинска красавица!  Grinning Айде, дишайте още йодни пари,че да сте много здрави през зимата.

Зоренце, честит ви първи зъб! Искаме снимкааааа на озъбено Жоренце!

Берни, и на мен много ми хареса новия ти подпис!  Laughing И аз като Нефертити се кефя на снимката с биберона. Много, много сладурски е този Марти бе.

# 121
  • София
 Heart Eyes ЦалиФ. На Лора определено много и харесва тук,
храним се на плажа по ресторанти и в бар-а естествено,
от малка е закърмена в баровете. Другата година живот и здраве
ще сме си тук през цялото лято, само Господ да ни пази.
Видяхме се с Глория за минутка, разбрахме се на следващия
ден да се видим, но не се чухме... , несериозни се оказахме и двете.  Crossing Arms
Глори,  Hug
Анджи , искаме на живо да се видим с Жорката.
Мисля, че е редно да организираме една много голяма среща с мамите
които ще са в България за известно време.
А, Ясничка е добре, работи много и няма кой знае колко време.
Ако се организираме за среща ще и звъннем непременно.

# 122
Благодаря ви  Hug Тази снимка с биберона и на мен ми е любимата,за мен още си е бебче. Heart Eyes
Ние сега се прибрахме от разходка.Голямо обикаляне падна.Как не се изморява това дете незнам,аз съм труп вече,пък той продължава да дивее из нас. Laughing
Зори,честито първо зъбче.Да ги изкара всичките безболезнено,да са белички и здрави  Hug
И на Марти кътника най-накрая проби.Сега ще има няколко нощи спокойствие или поне така се надявам.

# 123
Уф тая Лора - за баща й не знам, ама аз ще я ям  newsm22. Пу акана сладкишка  Heart Eyes. Ритко, прибирайте се вече да я мачкааааам Party.
Бени, и аз съвсем се влюбих в Марти на тези снимки  Heart Eyes.
И Борката ми напълни душата  Heart Eyes.

Колкото и да се чудим, всичките ни бебета са прекрасни - не че са си наши, ама...  Wink.

Честито първо зъбче на Жори и здрави нерви на мама.

Вече от около месец Бобчо не спи нощем и аз съм едва жива. В 4 ч решава, че е време за купон и го стартира. В чудо се видях. Първо мислех, че зъбите го мъчат. Да, ама нито мрънка, нито зъби се виждат от някъде. После реших, че е гладен, защото сам си наложи режим с 4 хранения на денонощие. Да, ама като хапне купона е още по-як. Като по-малък заспиваше много рано, сега вече заспива по нормално време, значи и това не е. Просто не знам. Не мрънка, не плаче, пее си, играе си, вади ми очите, скубе ме, щипе ме и други такива забавни нещица, но не иска да спи. Идеи?

Hug Hug Hug

# 124
  • София
Весе, Жори също се буди от 10-тина дни към 7ч. обаче.Аз не светкам,само го взимам на с е палнята и му давам бибата,но я държа непрекъснато,щото я плюе иначе.Най=много за 30-40 мин. и пак заспива.
А иначе не съм усетила да е по-нервен сега,дано и занапред да е така!
 А за среща съм готова разбира се = идвам на 14-ти и изчезвам на 30-ти.

# 125
Весе, сама си смея. Ами май нощна птица се очертава твоя момък. Да не би на обяд да спи повече ?

# 126
Оооо, Зори, това с бибата на спалнята го играем в 2.30ч, в противен случай купона тогава почва  Mr. Green.
Рени, не, не спи повече през деня или по обяд. Има дни, в които спи общо 40-60 мин за целия ден и филма е пак същия  Shocked
Много ми е странно, защото това дете има случаи, в които е заспивало в 15 ч и е ставало в 6-6.30 и изведнъж така се промени.

# 127
 Много хубава и пораснала Лора, много искам да я видя на живо пак! Направо мра за по-дребни от Бела бебета, обзема ме носталгия по първите месеци. Много бързо ми минава времето, не е истина направо...не искам да е така!
 За пъпките- ще преминат до няколко седмици. Мен лично много ми беше кофти и мъчно да я гледам такава, та я мазах с какво ли не. Има едно мазило Linola Fett- не мога да кажа, че имаше особен ефект, те просто изведнъж изчезнаха, дали от него или просто им дойде времето да се скрият...
 Весе, съчувствам ти за бурните нощи... Ако го оставиш да си пее, какво ще стане? Няма ли да попее, да покупонясва и после пак да си заспи? Аз акъл не мога да дам... за сега имам късмет с доста поспаливо нощем бебе/пу-пу/, откак спря да яде по нощите- на 2 месеца и половина, спи по цели нощи- тая сутрин се събудих в 9,30, не знам кога се е събудила, ама си кротуваше в креватчето и като ме видя се нахили най-напред, после си отвори устата като рибка да си търси цицата Heart Eyes Напоследък проплаква по 1-2 пъти на нощ, без да се буди. Вече и аз започнах да си мисля, че може би я тормозят зъби.. и на зъболекарското чадо трябва да пораснат, няма шега Mr. Green
На Жорката честито зъбче! Радвам се, че ще видя това зъбче на живо в най-скоро време:)/до тогава може и да са вече 2/

newsm62

Мисля, че е редно да организираме една много голяма среща с мамите
които ще са в България за известно време.
Е айде де! Аз вече се отказах да предлагам срещи, щото никой не откликва. Ама сега покрай Ренката и Зори се надявам да се съберем!

# 128
  • София
Веси, чувала съм за успокойващи чайчета за по активни бебоци, също така и за хомеопатични предназначени за трудно заспиващи. Питай тук Александър дали съществува изобщо подобно нещо http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=328577.msg0#new. Аз самата се бях наканила на Лъчи да му взимам нещо, но сега не помня какво беше то. Можеш да питаш и твойто педи за идеи. Hug

Честито зъбче на Жори. Посети ли го бялата фея? Simple Smile
Марти е много сладък и си бебче, то и Лъчи за мен си е още бебче. Crazy Особено като висне на цицата. ooooh!

Ще се радвам да ви срещна, само моля нека да е на място за тичащи малчугани - заградено, обезопасено и една гледачка по възможност. #Crazy Така де, за да мога да ви видя. Laughing

# 129
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes за всички най-красиви наши бебоци и вече не чак толкова бебоци.  Grinning
На Жори да му честито зъбчето. Бели, здрави и острички да му растат.
Весе, мога да попитам майка ми как се е справяла с една такава нощна Фтица, но едва ли ще ти хареса отговорът й  Wink. Нищо не е помагало, докато лудото й дете (аз) само не е решило, че нощния живот не е за него.  Hug Но си мисля да не би на Бобчо да му е ужасно топло.  Thinking

Аги, имам сериозни резерви към Александър. Той няма правоспособност. Доколкото знам е минал курс по хомеопатия, но раздава твърде компетентни мнения.   

# 130
  • София
рони, не съм наясно, но се съм имала предвид да ги лекува.
Имам близка лекарка-хомеопат, водила съм Лъчи и Мони при нея, Весе ако решиш - Whistling

# 131
Като каза Аги хомеопатични, та се сетих, че Chamomilla vulgaris  15 ch я препоръчват за успокояване. Казват, че и при зъбен тормоз действала. На мен ми беше казала педиатърката за стачките да й давам и го купих, ама съм много несериозна и минах само с еднократнен прием който, естествено, не даде резултат.

Хубава седмица на всички!

# 132
 Hug Hug, Аги. Споделих само това, което ми е известно. Знам, че тук сме събрани отбор трудно-доверяващи се дами. Hug

# 133
Веси, съчувствам ти  Hug Със сигурност има някаква причина за това нощно будене. Това че не се вижда зъбче не значи че не го притеснява. След 4тия месец тъкмо спря нощното  хранене и реших че ще спим  ooooh! Обаче не... почна се едно будене, мрънкане, обикаляне на цялата кошара и непрекъснато дрънчене на главата й в таблото на кошарата  Crazy И всички викаха че е от зъби, а първия зъб излезе на почти 10 месеца... И всъщност Викси премина през много етапи на нощния и дневния сън и чак след годинката се ориентира да спи като хората. Такива купони не сме имали обаче. Събужда се поне по 2 -3 пъти на нощ, но с бибата, водата, млякото, малко гушкане за бързо се успокоява и заспива...За година и половина имаме само 2 нощи, в които е спала непробудно и то едната беше скоро след като вдигна висока температура от ваксината /сега се сетих, че ако скоро сте правили и това може да е причина  Rolling Eyes/, а другата най вероятно не съм я чула  Crazy Жегата също може да е причина, ама то пък се разхлади напоследък... Аз отдавна се чудя кога тия деца почват да спят по цяла нощ  newsm78
Днес в 5 часа съм на доктор, доста ми е притеснено. Да ми стискате палци  Praynig

# 134
 cher, дано възстановяването върви съвсем добре.   bouquet

Честит втори рожден ден на Марийчето на Надето! Безгрижно и щастливо детство да живее!
Честит празник, Наде!
   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт