Септември месец - края на лятото

• 25 454
  • 564
  •   1
Отговори
# 165
Лейди,имаш и моята подкрепа.Силно вярвам,че този път всичко ще е наред. Hug
А кой е този д-р,който така хубаво те  е наплашил?Как точно разбра,че имаш и лупус,защото за мне това,че обикновено АФС и лупус вървят заедно звучи доста несериозно,затова хората са измислили изследванията.
Ако имаш нужда от помощ,аз съм насреща.Днес съм издирила имуноложката,с която аз работех,но напусна лаб.,така че ако решиш,че искаш още едно мнение ми кажи,ще и звънна.
Успокой се,настрой се положително,ние всички тук сме с теб и се молим за теб и бебка  Praynig Hug
Шерче,браво за хубавите новини. Hug
Хубави ли са снимките?
От доста време се каня и аз да поръчвам снимки,ама все се отказвам,че незнам с какво качество са,но май скоро ще пусна и аз.

# 166
ladybebi   Hug аз вярвам ,че накрая всичко ще е наред , това е поредното изпитанеи миличка знам ,че ти и бебка ще се справите с това вие сте две силни момичета нали така ,аз мога да ти дам само виртуална подкрепа и много стиснати палци  Praynig Praynig Praynig също и вяра ,че този път края ще е добър ,ще се моля Praynig Praynig Praynig

Шерче
радвам се ,че си добри новините за ухото Hug

Аз съм добре ,бебка се обажда от време на време за да ме поуспокои малко на преглед съм другата седмица, от време на време усещам болка ниско долу ,но това  повече ме шашка отколкото да ме боли.

# 167
Неленапеева радвам се че сте добре с бебка Hug·Може болките ниско долу да са от ритничетата на бебка
но най-доре е да говориш с твоя лекар·
Лейдибейби имаш стиснати палци и от мен  fingerscrossed fingerscrossed·Всичко ще бъде наред!
Светле,  Нефертити, Ронка-(дано не пропусна някого)силнто ви гушкам·
Лек и успешен ден на всички майчета·

# 168
ЛейдиБейбиHug Hug Hug Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Въпреки успешното сплашване, което си получила ти пожелавам да растете дружно с бебка поне още 2 месеца и след това, когато фъстъчката ти реши да си имаш любимото жадувано малко човече, с което да посрещнете тази Коледа.   bouquet

Шерче, браво на теб.  Hug

# 169
  • София
Лейди, стискам палци всичко да се окаже фалшива тревога fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Шерче, мила, радвам се че всичко е свършило добре. Дано нямаш повече тревоги. Hug

# 170
Лейдибейби,изпращам ти и своята подкрепа и стискам палци всичко да бъде наред Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf CloverДано всички притеснения отминат по-бързо и да останат назад .

Шерче,браво на теб че си добре.

Светлана днес разписвала ли се е или е твърде заета с бурканите Mr. Green

# 171
От кой клас в училище децата учат бурканология? Защо мъчат децата с таблици за уморение, БЕЛ и други подобни досадни предмети? Нашата Класна би направила чудеса с поверените й по предмета деца.  Thinking

# 172
Благодаря ви момичета Hug Ще се опитам да съм по спокойна.

# 173
Нашето шантаво семейство цял ден не може да се събере и да тръгне... още сме си у нас. Белка е ужасно кисела, от няколко дни е ужасна направо, реве без повод и определено не знае какво иска, или пък аз не мога да я разбера. Сега и аз да кажа като всички в такива моменти- сигурно са зъби... Стискайте ни палци да се приберем така tooth
Ще ми липсвате, ама няма много да отсъствам.

Бела ви поздравява:
     ь ььььььььььььььььььььЪйю
леле с каакъв замах пише Mr. Green                   

# 174
Да нагушкаш хубаво Ици и Спиди, Никче.  Hug

# 175
Да знаете,че скоро ще имам нужда от преглед в психиатрията.Туй мойто дете ще ме подлуди.Цяла нощ се дра,ама рев ви казвам като че ще го колим.До преди малко пак 1 час,направо в чудо съм се видяла.То ми беше ясно,че са зъби,ама не предполагах,че е толкова сериозно положените,и 4-те кътника са се подали по малко. ooooh!Докато изкарат напълно аз вече ще съм тотално хахо. Mr. Green
А сега ще се възползвам от тишината и ще полегна малко,че знам ли кога ще е следващия път.
Ники,весело да си изкарате  Hug
Гу на всички останали  Hug и специална целувка за Рониния мини тумбак  Heart Eyes

# 176
Лейди бейби , стискам палци всичко да се окаже фалшива тревога. Лупуса е много рядко срещано заболяване. Не знам защо те плашат с него. И на мен са ми поставяли такава диагноза преди години, но се оказа фалшива тревога.

# 177
Здравейте,
днес си открадвам малко повече време за мен за сметка на работата, която ме чака (и малко поизостава, но висшестоящите ми прощават заради              б(в)ременното ми състояние  Mr. Green).
Напоследък по-честичко надничам, за да ви прочета, радвам се на хубавите неща, които споделяте.
Лейдибеби, искам да ти вдъхна кураж и да ти кажа - всичко е добре, когато завършва добре. А то трябва и ще бъде така, повярвай го.
Разбирам страховете ти, но не мисли предварително за най-лошото.  Hug
Шер, дано да се размине само със затрудненията при миене на косата.
Аз определено трябва да мина един курс по бурканознание. Мойто свеки пратило по мъжа една торба с едни дребни червени и продълговати плодчета, за които помислих, че са дренки и се засилих да варя компоти днес. Като отворих торбата, що да видя - едни малки червени доматчета ми се хилят насреща. Представих си как за едната бройка щях да ги хвърля в тенджерата и да ги варя, какъв ли компот щеше да стане.  Mr. Green
Ники, Берни,, пожелавам ви леко и скорошно "озъбване" на малките зайци.
Ние с малкото шуше сме добре, само че от време на време взеха да ми се появяват контракции, болки ниско долу и ме стяга корема. Нещата се оправят, като си полегна малко и се подпра на мека възглавница. Гълтам желЕзо, понеже съм на долната граница с хемоглобина, а пък не си падам по месата, яйца в жегите избягвам, ям основно плодове и млечни продукти. И да се поФалА, че до момента (28 г.с.) съм само с 6 кила отгоре.  Grinning
И съм радостен днес, защото ми пошушнаха на ушето, че една колежка е бременна, но и тя ще се въздържи от ходене на работа поне за два месеца.
Хайде до скоро.
Поздрав най-сърдечен от ваш приятел вечен   bouquet

# 178
Здравейте момичета  Hug Hug Hug

Домъчняло ми е за вас. Кога ще си правим среща  Grinning Ритка ме уведоми, че ще имаме гостенки от чужбината  Mr. Green. Искам на срещааааа Kissing Heart

# 179
  • Варна
yasna  Hug, радвам се, че пишеш.
Шушу и за теб се радвам, че си добре, и килиграмите са ти доста добре  Heart Eyes.
Само аз ли не съм разбрала къде ще ходи Ники  Thinking?

Общи условия

Активация на акаунт