Септември месец - края на лятото

• 25 459
  • 564
  •   1
Отговори
# 180
Само аз ли не съм разбрала къде ще ходи Ники  Thinking?
Не,и аз не съм разбрала  Laughing
Ясна  Hug,звучиш добре,надявам се и така да се чувстваш.
Шушу,радвам се,че си добре.Намирай по-честичко време да драснеш по някой ред  Hug
Изчезвам с дребосъка на разходка.До после

# 181
мен пък ме е хванал летния вирус, направо кошмар  Sad Не мога да мръдна от вкъщи. И най лошото е, че не разбрах от къде го хванах. Бремелинки, внимавайте, че много е коварен.

# 182
  • София
Не сте сами. Mr. Green
Ясна, Шушу, Hug Hug

# 183
Marmorana,  Hugоздравявай по-бързо. И аз го пипнах миналия месец и като никога ми помогна "Фервекс". Аз се разминах с температура и кашляне (ама това последното може и от цигарите да беше). sunПовече спокойствие и релакс.

# 184
  • София
Не сте сами. Mr. Green
Ясна, Шушу, Hug Hug

Ама сте и вие ...  Joy
Аз доколкото разбрах ще са Банскалии, а ако на Ники и се усмихне късмета ще отскочи и до
Разлог да се видят със Спиди и ще представят децата си едно на друго.
Ники, да я поздравиш специално от нас. Ние другата седмица ще сме си на село, то е на 6 км. от Разлог  Mr. Green
та ако има още Банскалии можем да се видим, там някъде в околията.
Не знам кога да направя погачата на бебка, май ще е през седмицата. Помагайте с разяснения какво се прави
за погачата. Аничка ми разказа как е минала нейната,но чакам още преживявания за да комбинирам .  Mr. Green

# 185
  • София
и ние имаме село натам - баща ми е от Добринище. Grinning

Ритка,аз четох,че се прави в неделя,но това едвали е толкова важно.Ходят само жени и не трябва да са в цикъл.Питката се меси от жена с живи родители.На масата се слагат само сладки неща и садки питиета,за да е сладък живота на дребосъчка.Ние сложихме сладкии,бонбони,бисквити,безалкохолни и сладки ликьор.

# 186
  • София
О, Добринище ми е любим "град" (за мен все още село ).
Анджи, мерси мила. А, Весела каза,че две жени нераждали трябва да разчупят питката.
Едната ще е на брат ми годеницата, а другата ще да е адашка, моя мила приятелка.  Grinning
А, за жените ако са в цикъл, няма ли да е достатъчно да си каже само?

# 187
Здравейте милички Heart Eyes
Сега влизам и бързам да видя дали няма новини от Светлето че искам вече да викам от радост и да пращам пожелания Laughing
Светленце , с теб съм мила Heart Eyes Heart Eyes

Лейди сега прочетох и за твоите проблеми , гушкам те , знам че никои думи няма да те успокоят , само ти пращам мнооооого силна прегръдка  Hug Кураж Hug

Аз да ви споделя че последно време съм доста по-добре , и вие имате голям принос за това , исках само да го знаете Hug Hug Hug
Братчето ми прави сватба на края на месеца и ме е обзела една такава пред сватбена треска и мен , все едно че пак аз ще съм булката Mr. Green
Шием рокля на Цвети , търсим тоалети , въобще страшна лудница сме , но е весело де Mr. Green

# 188
  • София
Хрисенце милинко,така се радвам,че си по-добре!!! HugДа изкарате много весела сватба и да намерите на принцесата много красива рокля!
Ритка,да така е за нераждалите и разчупването,просто го бях забравила.А за цикълът,ми то аз не съм ги питала хората - може и такива да е имало на нашата,не мисля че е чак от такова значение.Все пак се събират жени за здравето на бебето,какво толкова ако не е в неделя или ако са в цикъл. Crazy

# 189
Къде е Светлето? Да няма щъркелова новина Grinning Стискам палци Peace

# 190
Хриска,  Hug Hug Hug много се радвам, че си по-добре и е много хубаво, че ви предстои такъв хубав повод за радост в семейството.
Къде е Светлето? Да няма щъркелова новина Grinning Стискам палци Peace
Вярно днес не се е разписвала, Светленце всички сме с тебе  Hug

# 191
  • Варна
Хриска звучиш добре, радвам се, че си се отдала на хубави емоции покрай сватбата на брат ти  Hug
Очаквам хубави новини от Светлето  Heart Eyes
След половин час отивам да ми издадат поредния болничен.

# 192
Хриска, благодаря ти,другарче. Наясно съм колко сила се изисква, за да вдъхваш кураж на другите в такъв момент.  Hug

Момичета, не ми се пише. Притеснена съм. Нямам повод, но съм. Всичко с бебето е наред. Ходя редовно на тонове и прегледи. Докторите са много внимателни и ми обръщат внимание. Но въпреки това се чувствам зле. А понеже от няколко дена бебчо е по-мързелив и аз съм се сдухала тотално. Сутринта даже пуснах една-две сълзи, щото ми отне повече от час да го накарам едва-едва да помръдне. Съответно вдигнах алармата и пак в болницата. Всичко е наред, разбира се. ПРосто бебето е 4 кг и е слязло много ниско и няма много място. Това е.  Не се понасям вече. Нервна съм. Криво ми е всичко. И затова не пиша.
Искам веднтъж да мине всичко и най-сетне и за да гушна бебенце.  Praynig Толкова силно го искам.

# 193
  • Варна
Искам веднтъж да мине всичко и най-сетне и за да гушна бебенце.  Praynig Толкова силно го искам.

Светле и ние го искаме  Hug. Дано по скоро се появи малкото човече.

# 194
Светленце, то е ясно че си крайно изнервена , ама в момента е по-важно че бебчо е добре. Ти си преминала прз какво ли не, ще преминеш и през това чакане, и много много скоро ще го гушнеш това бебе  Hug ти си знаеш че всички тук те обичаме и ти пожелаваме само хубави неща

Общи условия

Активация на акаунт