Септември месец - края на лятото

• 25 462
  • 564
  •   1
Отговори
# 195
Светле , ще дойде деня мила и тогава ще си поплачеш от радост и ние с теб също Hug Hug Hug

Ето ви малко летни снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=283767&pid=7520654#copyAddress

# 196
Светлюхче, че ти разсея малко облаците като ти кажа, че вчера получи похвала от моето Мило.
Страшно сладка си била направила този година рече. Точно каквото трябвало да бъде - на цвят и гъстота. Mr. Green

Хрисенце, много се радвам, че любимото ти братче е успяло да внесе малко приятни емоции в момента. Аз знам вече коя ще бъде най-красивата шаферка. Ех, тези красиви сини очи, ех, тези къдрави коси.  Heart Eyes Heart Eyes

# 197
Писах,писах-и се изтрих Embarassed

Хриска,голяма сладурка е щерката.И книги четете... Laughing

Светле,още съвсем малко остана.Щом бебето е едричко,нормално е да няма много място за подскоци.Ама и ти голям юнак си изхранила.Дръж се,всичко ще бъде наред Hug

П.П. А за твоите сладка легенди се носят Mr. Green

# 198
Светле,още мъничко милинка.Не остана,знам колко ти е трудно,но скоро ще си гушкаш прекрасния малък мъж  Hug
Хриска,твоята Цвети е страхотна красавица. Heart EyesА пък тази снимка е страхотна http://www.snimka.bg/album.php?album_id=283767&pid=7520418,аз реших че това си ти  Grinning

# 199
Светле  Hug Heart Eyes още малко миличка ,след всичко което преживя сигурно това изобщо не си го очаквала ,но на  юнака май много му хареса там вътре нищо че му е малко тясно  Laughing  важното е ,че всичко е наред  Heart Eyes Hug скоро ще е миличка.

Хриска радвам се ,че си добре  Hug сватбите са хубаво нещо особенно когато са на толкова близък човек ,незнам кое е по вълнуващо приготовленията или самото тържество и двете ги обичам,аз изкарах две близки сватби миналия месец ,а сега ме чака и още една ,нищо че каквото и да облека съм като баба Меца и че немога да поскачам много много на хорото пак е хубаво.
А Цвети е такава чаровница ,че нямам думи как ще я опазва татко й като порасне незнам Rolling Eyes Laughing

Аз съм на работа ,не ми се прибира в къщи като знам какъв ужас е, правим ремонт на банята и всичко е с главата на долу ,а майстора ден дойде ,два го няма ,но вече спрях да се ядосвам ,когато тогава .

# 200
  • София
Хриска, малката е страхотна. А, и е развила способности чудесни да чете наопаки.  Mr. Green Joy

# 201
  • Бургас
Здравейте   bouquet
Набързичко и от мен стиснати палци за Светлето , до последно иска да те измъчи юнакът  Heart Eyes
Лейдибейби  - осведомявах се редовно за твоя проблем и се надявам проблемите да си останат само в главата ти  Praynig Познавам много момичета, износили си бебетата с АФА, и ти ще си сред тях  Peace
Хриска  - имаш страхотна чаровница  Hug

Моите резултати от амниоцентезата са окей, вчера най-накрая бяха готови  Wink
А утре заминаваме в София за ФМ при Марков , ще пиша като се върнем  Peace

# 202
Хриска, много е чаровна Цвети  Heart Eyes Радвам се че се чувстваш по добре.
Малеее Светле, как го отгледа такъв голям бе  Grinning Съчувствам ти, щото сигурно е ужасно това чакане. Аз като родих 2 седмици по рано и тая тръпка не ми е позната, ама май е гадничко  Hug
рони, ти как си? Скоро не съм погледнала, но май май не си се преместила където трябва в списъка  Rolling Eyes
Бени, дано излизат по бързо всички зъби и да се приключва. Вики има само 10 и тепърва предстоят кътници  #Crazy
Ели, търпение, ще стане. Такива са всички майстори ...
мерри, как я караш? Надявам се, че се чувстваш по добре и редовно се усмихваш на дъщеричката си  Hug
И на мен ми е сдухано. Вече за 3ти път ни се разваля тъпия хладилник, и не само той... И на всичкото отгоре е пълен и всичко ще се развали ...  Много ми писна. Супер гадно е да живееш да квартира  Tired А нашата хазайка е по чужбина и въобще за нищо не и пука  ooooh!
Вики пък вчера пак щеше да се пребие на една пързалка. Така се търколи и преметна, че направо ми изкара акъла...
Алина, браво за резултатите   bouquet Страхотна новина!

# 203
  • Варна
Хриси, синеоката ти хубавица е страхотна! Дано си изкарате много хубаво на сватбата на вуйчо й. Тя сигурно много се вълнува, че ще е шаферка?

Алина, честити ти добри резултати! Сега и Марков да допринесе за спокойствието ти!  fingerscrossed

Моля, не закачайте Светлето! Има да си почива до събота и в неделя вече - може да ражда Крали Марко!  Hug

# 204
Светлюхче, че ти разсея малко облаците като ти кажа, че вчера получи похвала от моето Мило.

Абе хората с вкус се надушваме отдалеч. Знаех си аз, че той ще ме оцени. Да му кажеш на Милото,че ми зарадва душичката.  Grinning

Хриси, влюбих се в това: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=283767&pid=7520654 Абе ние нали се сватосвахме? Аз нали споменах каква добра свекърва ще съм.  Mr. Green Не мога да изпусна такава мома.

Алинка, браво за добрите резултати. Чакаме такива и след прегледа при Марков утре. Да ни пишеш, ей.

Шер, много е гадно това с разваления хладилник посред лято.  ooooh! Не знаех,че сте на квартира. Специално поздрави разбойничка Вики от нас. Те Викитата са така - все насинени и с ранички си ходят. Господ да ни ги пази. Praynig

Хеленка, това с майсторите ми е до ужас познато. Ние това лято що нерви изпилихме покрай тях. Не знам как не ми докараха контракции и раждане. Накрая Митко ги изгони.  Peace

Мери, държа да отбележа,че не съм се отказала от ръчкането. Mr. Green Луд умора няма.

На всички ви благодаря за успокоението. Ама май само бебчо ще ме успокои мен. Просто искам да знам, че всичко с него е и ще бъде наред.  Praynig Praynig Praynig

# 205
  • София
Хриси, имаш много красива дъщеря. Желая ти все по-хубави дни. Hug
Алина, браво за страхотните резултати, нека са такива и при Марков!  bouquet
Рита, нашата погача беше както другите са описали - в неделя, питата замеси Мони /това е важно да се замеси от човек с живи родители, после друг може да я довърши/, бях приготвила ликьор и др. алкохоли, плата от сирена и меса, сладкиши, банички и погачата се поднася с мед. Отгоре се слага кърпа и се оставят парички, монети да е здраво детето и се завръзва не много хлабаво и не стегнато, за да не е стиснато, пък и да не харчи много и се качва нависоко. Ами това е, друо не се сещам.

# 206
Хриси, голяма хубавица си имаш, да ти е жива и здрава и само да те радва
Шер много неприятно това с хладилника и на нас ни се случи преди две години, поред лято и пълна къща с гости....
Хайде хубав ден

# 207
Алинка, браво за хубавите резултати.   bouquet

# 208
Хриска ,страшна синеока дама си имаш .Да ти е жива и здрава ! Hug

# 209
  • Варна
Хриска, Цвети наистина е много хубава и със страхотни сини очички  Hug
На фона на днешната тъжна дата за мен, майка ми има рожден ден. Поръчах й огромен букет, който са й занесли на работа, беше много изненадана. И понеже тя много обича маргарити ви черпя виртуално с една такава тортичка

Общи условия

Активация на акаунт