Септември месец - края на лятото

• 25 459
  • 564
  •   1
Отговори
# 360
Честит празник на софиянци и на всички именици!    bouquet Много вяра, надежда и любов пожелавам на всички форумци!
Вчера качих една весела снимка на Дени, но неуспях да пусна линк. Ето я http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119214&pid=7660436 Следобед беше ужасно неспокойна заради ваксината, но през нощта си спа спокойна.
А да ви питам мамите на по-големи малчугани, кога правихте графията за луксация. Ние имаме направление, но ми препоръчаха ехограф(който не се поема от ЗК). Не е ли малко раничко?

# 361
Лили, на месец и половина направихме въпросния преглед. После ходихме, когато стана на 3 и половина. Не е рано никак. Ако те притеснява УЗ - не мисля, че има място за тревога. Те докато се родят колко УЗ-та са преживели (пък тогава са били много по-крехки от сега). Успех и дано всичко е на 6 с девойката.

Рони, санвичът не успя да ме съблазни, но със сигурност трябва да поднесеш още една кана оранжада/лимонада.....

# 362
  • Стара Загора
Лили ние минахме на месец и половина на преглед за луксация.

# 363
  • Варна
ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ И СОФИЯНЦИ!    bouquet Рони, почерпката ти изглежда много вкусна.  Сандвичът е малко скръндзав, но сокът го компенсира. Simple Smile

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 11:18 от Lilibon

# 364
  • Стара Загора
Ама съм заспа и това е  ooooh!
Честит имен ден на всички именници  bouquet Особенно на една дето е с много хубав подпис Heart Eyes

# 365
Лили, аз я водих на 42 дни и доктора намери някакво отклонение в някакъв ъгъл и носи един месец ортопедични гащи, а след това още един месец за задържане на резултата. Повече не я водих, ама планирам нещо такова в скоро време, че дребното много иска да стои на краката си и да видя какво ще ми кажат- дали не е много рано още. Ехографията не се поема от ЗК, аз си я платих по 15 лева в този център, дето я водих, ама предполагам цените са различни на различните места. Деничка е голям сладур Heart Eyes

По повод размера на сандвича- почерпка на Рони днес:) Като знам  какъв апетит ще й се отвори след някой и друг месец, представям си с каква огромна пуйка ще ни черпи за рождения си ден Heart Eyes

# 366
  • София
голям е бонбон Деница-хубавица!
Аз водих Жори на 2,5м. ,защото тогава си дойдохме в БГ,иначе май още на 1-1,5м се води.

# 367
  • The new Earth
Честит празник за всички!  bouquet
Нека вярата никога не загасва,
за да подхранва искрицата надежда в сърцата,
от които да струи любовта!

Ето и от мен една почерпка с моята манджа от 20дни. Да ви е сладко! Simple Smile

# 368
Честит празник на всички празнуващи.
А колко са ни хубави бебетата... Heart Eyes
Момичета няма смисъл да проверявате за ампулите, щом са 70 лева едната... Tired Ще питам док дали да взимам нещо друго или да си карам само с аспиринчето.Тя каза че ми ги дава за нещо като свръх профилактика ама ще видим какво ще каже (аз не мога да си представя как едно нормално семейство със нормален доход ще си позволи такива апмули Rolling Eyes).Все пак ви благодаря много, че сте проверили Hug

# 369
Честит имен ден на всички празнуващи , пожелавам им само приятни емоции, много здраве късмет и любов

# 370
  • София, "Младост 3"
Честит празник на всички празнуващи.
А колко са ни хубави бебетата... Heart Eyes
Момичета няма смисъл да проверявате за ампулите, щом са 70 лева едната... Tired Ще питам док дали да взимам нещо друго или да си карам само с аспиринчето.Тя каза че ми ги дава за нещо като свръх профилактика ама ще видим какво ще каже (аз не мога да си представя как едно нормално семейство със нормален доход ще си позволи такива апмули Rolling Eyes).Все пак ви благодаря много, че сте проверили Hug
мила бейби, май не бяха толкова скъпи - до колкото помня блистер хапове бе 11лв а ампулата - 4.7лв
колкото и да е скочило всичко надали е повече от 15лв една ампула
а аз като разбрах за проблемите с бъбреците и кръвотоците - за 1м съм дала почти 1000лв...така че човек на зор дава всичко за да запази бебето...
хубавото при теб е че бебето не изостава - моето беше и с лоши кръвотоци и изоставаше....
успех и споко - но потърси все пак инфо колко струват ампулите
виж фраксипарина бе значително по-скъп - още тогава
ето инфо за лекарсктвото
http://www.csc-bg.com/veseldue.php
ето ти и цена долу - 4.22лв
http://www.framar.bg/product_review.php?id=03005228&page_spe … 0%EC%EF.+2+%EC%EB.
имаше и оферта - весел дуе 50 таблетки - 60лв
все пак можеш да купуваш по блистер не на куп

въпроса е къде може да се намери
успех

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 12:51 от catnadeen

# 371
Честит празник на всички столичани и именници!
С пожелания за ВЯРА , за да следваме мечтите си; НАДЕЖДА и смелост, за да ги осъществяваме и много ЛЮБОВ, за да дава смисъл на всичко това!  bouquet

# 372
  • София, "Младост 3"
чстит празник мили приятели
желая ви вярата да не ви напуска, любовта да ви изпълва и надеждата да не ви изоставя
нека трите заедно дават неподправен блясък на мъдростта и добрината ви

# 373
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ НОСЕЩИ ТАКА ХУБАВИТЕ ИМЕНА - ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ!

# 374
Честит празник на всички празнуващи   bouquet
Лили и ние някъде към 40тия ден я водихме и после към 4тия месец. И Вики за малко носи тия гадните гащи.
Ники, Бела е страхотна просто. Вече може да сяда  Heart Eyes Освен това имате много готин стол за хранене. Поздравява ви за избора  Grinning Харесва ми и цвета и материята най вече. На мен точно такъв ми трябва, щото Вики много цапа ама ми подариха един дето ме дразни много, особено цвета... И през ден го пера  Tired http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=7679023
Аги, мисля че ти ми беше споменала че приготвяш повече яденета на Лъчи и замразяваш. Ние нямаме кухня 2 седмици че е в ремонт и готвя като луда всеки ден по сто манджи  ooooh!
Моля те кажи ми колко време може да съхранявам във фризера сготвена храна? Намерих подобна тема но никой не ми отговори. А пък нямам време да се ровя из форума... че пак ще готвя  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт