Септември месец - края на лятото

• 25 445
  • 564
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Ники имам въпрос? - как можа такова хубаво дете да родиш бе Crossing Arms Heart Eyes МНоооо е хубава тази Бела бе Heart Eyes
Ама много точно казано  Heart Eyes
рони много мило ми стана като видях тоя сгърчения сандвич и лимоновия сок  Joy
ladybebi нямаш ли допълнително здравно осигуряване от работата? Ако случайно имаш такова интересувай се дали могат да ти покриват лекарства. Аз при моите постоянно се влача с фактури, иначе незнам как щях да си позволя тези прегледи досега.
Деничка и тя е сладурана, Лили да я нацелуваш от мен  Heart Eyes
За всички именици  Hug

# 376
Честит празник на всички празнуващи и от мен и Ритата. Бъдете здрави и винаги имайте поводи да се усмихвате   bouquet.
Рончо, на теб специално пожелавам да имаш една безпроблемна бременност с най-прекрасния финал, когато му дойде времето  Flowers Four Leaf Clover.
Бела страшно е пораснала  Heart Eyes, а Деничка-хубавичка все повече ми заприличва на мама  Heart Eyes - не че съм виждала тати де  Rolling Eyes.

А Светълката явно я емнаха тримата мъже едновременно  Mr. Green.
Вече и Бобчо е болен  Sad. При него засега е само настинка и се надявам така и да си остане и бързо да се оправи  Praynig. Спряхме да излизаме и се разболяхме - направо ми иде да се гръмна  Close.

# 377
Честит празник на всички именници. Много здраве, щастие и късмет им желая.

# 378
Миличкият той малък приятел Бобчо. Да му минава на фъстъчето бързо.  Heart Eyes Praynig Hug
Весенце, гуш-гуш-гуш.

# 379
Рони, радвам се на растящите цифрички в подписа ти:)

Миличкият Бобчо, дано бързо му мине. Аз пак да си кажа за Осцилококцинума и вит.С-то. Какво му е на миличкото? Не искам да има болни бебета пък! И болни мами да няма, че е много гадно. Аз вече мрънкам като бабичка, вече ме е срам мъжа ми кат се прибере и аз все му се оплаквам, че днес ми е еди какво си... ми то не беше световъртеж, не беше отпадналост, то гъби, то хреми, кашлици... иде ми да се гръмна #2gunfire

Шерче, стола е готин- аз го избрах не исках да е нито розов, нито син, и така доста се ограничи избора, да не говорим, че някои столове имат доста интересни цени- от 300 нагоре Shocked И аз все такива харесвах за ужас на мъжо:) Ама накрая случайно го видях този, отговаря на всичките ми изисквания, само дето някои неща са му направени много дървено, ама това се разбира като почнеш да го употребяваш. Ама Бела не иска много да стои вътре- рев- ужас... днес се хранихме в шезлонга на обяд, но пък следобеда си седя в стола без проблеми... взе и капризи да проявява Mr. Green АМа като видях на Вики  Heart Eyes снимката в столчето- в сравнение Бела вътре направо се губи, толкова е мънинка още...

# 380
Веси, да оздравявате  Hug Дано мине леко и бързо!
Ники, в началото и моето диване не стоеше и не и харесваше особено. Даже имаше период в който въобще не го ползвахме по предназначение. Но от 4-5 месеца много си го обича. Като е гладна ходи и си го дърпа. Харесва й да се храни сама. Вече доста добре успява да си улучи устата с лъжицата, но повече я кефи да маже  ooooh! Иначе миналата година и на мен ми се губеше бебето в стола  Laughing Моя е подарък и въобще не ме изкефи като го видях, щото не ме бяха питали ама какво да правя, ползвам го... А за розовото... Не че не го харесвам, ама супер досадно е като тръгнеш по магазините и всичко за момичета е в розово. Аз много често пазарувам червени, сини дрехи от щандовете за момченца.
фивче, много се радвам за добрите новини от прегледа Hug

# 381
Добро утро на всички!
Ние вчера в най-дъждовния ден си направихме графията. Резултата е "сонографски добре оформени ацетабулуми, липсват ядра на вкостяване, нормално за възрастта". На 4,5 месеца трябвало да се вкостят тези ядра и още 1 месец сме си с гащите профилактично. Те в Кърджали ги препоръчват на изписване от болницата на всички бебета и ние си ги носим.
На 3 порции успях да разгледам снимките на Бела, защото майка й е папарак номер 1. Ама много сладко и спокойно бебче, пу-пу, действа ми успокояващо като я гледам. И май изобщо не й пука кой я държи - контактно дете.
Шерче, това което твоята шоколадка прави на стола, лигавника и лицето си е абстрактно изкуство  Mr. Green, стига да не ти е на главата чистенето.
Честита месечинка на порасналото момиче Лора!

Очакваме включване от Светълчето и малък Бобо
 Hug

Последна редакция: чт, 18 сеп 2008, 09:40 от Lili_X

# 382
Честита месечинка на Лора и от мен  baloni.
Лили, радвам се, че със ставичките на Деничка всичко е наред. Да я нацелуваш по случая.  Heart Eyes

Момичета, пазете се и си пазете децата, защото само за няколко часа Бобчо вече не е просто настинал. Върлува жесток вирус, който с невероятна скорост прави жестоки поразии. Вече и дребосъчко е на атбиотик  Cry. Цяла нощ милото плака, защото се дави от кашлица и не може да диша, а всичко започна с невинно запушено носле. Сърцето ми се скъса да го гледам как се мъчи и с нищо да не мога да му помогна  Cry. Гушкам ви и отивам да се опитам да отпуша и моя нос  Close.

# 383
Весе дано се оправите по- бързо че си представям какво ти е мъчително да го гледаш така.Гуш на всички Hug

# 384
Весе , дано Бобчо да оздравее бързо  Hug
Честита месечинка на малката Лора

# 385
  • София, "Младост 3"
ВЕсе, МИми е със запушен нос..какво ви е? пневмония ли става или?

# 386
Весенце,  Hug Hug Hug. Представям си колко гадно ти е да се чувстваш безпомощно.  Hug На Бобчо да му минава като на кутренце.  Heart Eyes

На Чипоноска честита втора месечинка! Майка й да си оправи нета и да ни докладва перфектните й мерки от консултацията.  Heart Eyes

# 387
Честита месечинка на Лора.

Весе, да се оправяте бързо. И моя младеж е с някакви сополки, но не му пречат. Днес даже навън излизахме за около час. Нослето му измръзна и ръчичките, но иначе си беше топличък. Току що се събуди и в момента тормози една музикална пеперуда - сигурно за 20-ти път я пуска да свири.
За всеки случай му мерих Т - нормална си е.

# 388
Веси  Hug оздравявайте бързо. Гушкай Бобчо и дано поне си изгради имунитет и да карате безаварийна зима. Настръхвам, че зимата още не е започнала а вирусите плъзнаха.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Аничка, Наде и при вас да отшумяват бързо неразположенията  Hug. Представям си колко е ужасно да гледаш детенцето как се мъчи. Неможе ли ние да боледуваме вместо тях?!
 Hug Heart Eyes

# 389
Наде, засега за щастие не е пневмония и дано така да си остане. За 20 часа от обикновена настинка гърдите му взеха да свирят и инфекцията слезе надолу. При мен за ден и половина обикновената настинка стана бронхит. Като и двамата се лекувахме още от първи симптоми на разболяване. Страхотно мъчение е за мен, а за дребосъчко просто не знам. Аз вече пети ден не мога изобщо да дишам и повечето ми сетива не работят. Дано няма повече болни дечица, защото е много неприятно и ако съдя по себе си хич не минава бързо, а за леко и дума не може да става.

Благодаря ви за подкрепата, милички  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт