Септември месец - края на лятото

• 25 451
  • 564
  •   1
Отговори
# 345
Лили, честита ви втора месечинка.  Heart Eyes  bouquet
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=285075&pid=7628299 - Горкичката тя, не й дават да яде и се спасява с каквото си намери.  Heart Eyes
Много готини снимки.  Heart Eyes И Ици е голям мъжага-хубавец.  Heart Eyes

# 346
Честита месечинка на Деничка и от мен   bouquet.

Ники, ние мръвка още не ядем. На мен ми е рано да я предложа, а на децата дали им е време да я ядат незнам. Браво на Белка, я как хубаво си расте момичето  Heart Eyes.

Аз днес стигнах до педито - резултата е бронхит  Sad. Докато чаках отпред, обаче, душата ми напълни един мъж на 6 месеца, който така хубаво си ходеше, хванат на мама за ръката   Shocked. Поне се успокоих, че моето дете значи е ок, щото и то се опитва да ходи, ама много настоятелно вече.

Чакам и аз Светълката да се включи с новини от мястото на събитието  Laughing.

Отивам да гледам снимки.

# 347
Честита месечинка на Деничка!
 Да порастне гоооооооляма и хубава мома. Да е много много здрава и да слушка мама .
А на Бела да  и  имам шарената  рокля  Grinning. Красавица !

# 348
А на Бела да  и  имам шарената  рокля  Grinning. Красавица !
Това не е просто рокля - това е роклята с голия гръб!  Heart Eyes Mr. Green

# 349
Много хубави снимки,а на Бела крачето май е мноого вкусно.Марти така и не можа да го направи това упражнение,ама така е като е дебел  Mr. Green
Ники,аз дадох месо към 7 месец,но го захраних в началото на 4 така,че си мисля че на Бела и е още рано.
Честита първа месечинка на Дени,все така добре да си папка и расте   bouquet
И аз чакам с нетърпение включване от класната
 Hug

# 350
Честита месечинка на Дени. Да расте все така здрава и красива за радост на мама и тати.
Тази нашата Бела е голяма кукла, пу пу, хубавица  Heart Eyes
Чакаме включване от Светлето.  bouquet

# 351
  • Варна
Честита месечинка на Деничка! Да е здрава, послушна и весела!

От снимките на Бела всичките са ми любими  Heart Eyes

# 352
  • София
Разгледах всички снимки и всички бебенца са невероятни сладури! Heart Eyes

Лейди,до колкото знам няма внос ни на ампули,нио на таблетки,но утре многа да звънна в аптеката,където работих преди година и да помоля да проверят.Ако го няма,ще трябва да си биеш Фраксипарина.И наистина е скъпо - около 70 лв. и мисля,че е за ампула.

Жори е с втори зъб,но този път излиза с мрънкане яко. TiredТочно сега,като се прибрахме до БГ.Само мрънка и иска да го нося.Отделно и нослето му е запушено,дано не се е разболял нещо. Praynig

# 353
  • Стара Загора
Ники имам въпрос? - как можа такова хубаво дете да родиш бе Crossing Arms Heart Eyes МНоооо е хубава тази Бела бе Heart Eyes
Честито зъбче на Жорката.
Честита месечинка на Дени Hug
Добре дошли в къщи на Божката и Светлето и чакам снимки Hug

# 354

Честит празник на всички софианки и софианчета, както и на всички именници! Бъдете живи и здрави и много късмет в живота!

# 355
  • София
Честит празник на всички именници-да са здрави и щастливи!  bouquet

Ники
,мен ми се струва много рано за месце,вие скоро започнахте захранване и сигурно си въвела малко неща.Аз захраних на 5,5м и мисля като направи 7м. да дам месо.За сега съм дала морков,картоф,тиква,карфиол,тиквичка,спанак,зален боб(имаше 2% в едно пюре) от зеленчуците.От плодовете - ябълка,слива и круша.Сега купих и кайсия и банан.

# 356
Честит празник на имениците и от мен! И мойта мама е Надежда, та и тя черпи днес:)

Зори, и на мен ми се видя скоро- и аз я почнах със зеленчуците на 5,5 месеца и до сега е яла картоф, морков, пащърнак, тиквичка и спанак, вчера хапна круша и оризова каша. И сега изведнъж мръвка- много скоростно ми се видя. И аз мисля да почакам, да въведа повече зеленчуци и плодове и тогава мръвката- няма да избяга.

Хубав ден на всички!

# 357
Ники, честита ти иманячка. Още дълги години да се радва на внучката и й пожелавам поне още една (може и момченце).

Честит празник и на другите "скрити" именячки. Особено на доскорошния добър дух на Списъкът.  Hug Желая им много здраве и сбъднати мечти.... Hug Hug

# 358
  • София, "Младост 3"
"Vessel Due F" за какво ти го е предписал доктора? Доколко спешно ти е? Питай го за евентуални аналози.  Peace Аз довечера ще попитам при моите любими аптекарки от кварталната аптека. Те поне ще положат усилие да проверят от снабдяващите ги складове как стои въпроса.  Peace

имаше го в аптеката срещу майчин дом на времето
не знам да има аналог
иначе ДЯволов бе нап ротиворечиво мнение по повод успеха му.....в смисъл - не вреди ама дали помага.....

# 359
Ники, честит имен ден на майчето ти! Да се чувства добре и да се държат с другарчето й!   bouquet
Като с повод днес, ви черпя с любимата ми манджа в последно време - и

Общи условия

Активация на акаунт