Септември месец - края на лятото

• 25 445
  • 564
  •   1
Отговори
# 390
Мдаммм, не ви се привижда, това съм аз...Най-накрая се доредих до компютъра, защото ТЯ благоволи да заспи. Отглеждам си мрънкало безподобно. Не виждам никакви признаци на зъби, че да го отдам на това. От вчера вече съм притеснена, че нещо й има - но не мога да отида на лекар и да му кажа "ами мрънка".  Тъй, спирам с параноите и оплакванията.

Весе, дано Бобчо да се оправя бързо.

Честити месечинки на Дени и Лора. Много сладка снимка, Лили. И аз мисля, че Дени още повече е заприличала на теб.

Много, ама много, хубави снимки от срещата. Какви са бузанчовци всички мъници. Пу-пу.

Бременни тумбаци, мисля ви и вас. Само хубави нещица и бързо да минава времето, без шашкане, без притеснения. От днешна гледна точка си давам сметка, че е страхотно "бременното" чувство, ама да ми се събират сигурно 20 минути общо за цялата бременност да съм му се радвала. Ех...

И сега да си призная каква съм клюкарка, ама само надничам за снимки на НБ (освен Нов Бобчо, това може да означава и Негово Бебочество). Светле, сигурно ти е много трудно с бебчо и първокласника, но като влезете в ритъм, намини насам и ни представи юнака.

Хайде, казвам ви чао засега, че трябва и да сготвя  ooooh!

# 391
  • Варна
Честита месечинка на малката сладка Лора!

Едно голямо гуш на Бобчо от мен, за да оздравява бързо и мама и тате да не се тревожат  Hug
Аз днес за първи път бях на лекции за бременни. Подариха ни по една чашка за кърма на Avent и това е първата вещ вкъщи свързана с бебешки неща  Grinning

# 392

Честита месечинка на малкото бонбонче Лора!

# 393
Хайде, класната е вече на линия и няма измъкване. Е сега като ви емна с разни ми ти списъци, стой та гледай.   Mr. Green

Милинки мои, благодаря ви за приказните пожелания и за това,че споделяте с мен радосттта ми. С цялото си сърце желая та многократно да се връща при вас. Ох, и понеже сега мога де оправдая с хормоните - ОБИЧАМ ВИ!

Честита месечинка на мъничщага принцеса Лора!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честита месечинка на патеричка и на кукла Дени!  bouquet

Със закъснение -честито и на всички вчерашни именници! На двама от тях специално - Рони, Наде!  Hug

Лейдибеби, поздравления за добрите новини! Още мъничко остана!  Peace

Незнам дали не съм изпуснала нещо, ама ви четох много набързо.  Embarassed

Снимки...ами чакам Митко да качи. Че нещо не ми стига времето.  Mr. Green Даренцето явно смята,че по-голямата част от денонощието е време за висене на циците на мама. И че мама всъщност е комплект от две ходещи цици. Но за съм много довлона то този факт.
Ще кача снимки бързо!
По-късно ще пиша пак.

# 394
  • София
Светле  Hug,добре дошла милинка!
Весе,дано се оправяте бързо и двамката,милото Бобче.
 Направо ме стресна,че и Жораче е със запушено носле тия дни .
Честита месечинка на красавица Лора!

# 395
Милички, предполагам, че не всяко запушено носле е индикация за по-сериозен проблем. Не исках да ви наплаша, извинявайте  Embarassed. Просто при нас така се случи. Направо съм благодарна, че се появиха симптоми в неделя, защото иначе щях да разболея една камара народ и тогава вече незнам как щях да живея с чувството за вина.

ООО, Класната, хелоу. Що така нямаш време, Слънчо  Mr. Green?

# 396
  • Варна
Светле добре дошла  Hug, колко е хубаво че вече си гушкаш бебчо  Heart Eyes

ООО, Класната, хелоу. Що така нямаш време, Слънчо  Mr. Green?
Joy Joy Joy

# 397
Ох, аз днес само току се обадя, ама шА ми прощавате...

Светле, напомням и силно препоръчвам да си турГнеш "следварителна" линийка. Нали си от моята партия, дето слага линийките после  Mr. Green.

# 398
.......и мама СВЕТЛА се появи, и на мен ми стана СВЕТЛО.

smile3525
Ако може само някой вкъщи да помага повече, и повече време да имаш  за хубави новинки за нас.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2008, 21:16 от Inche_L

# 399
Светле , добре си дошла Hug Да разказваш как е , как мина и как ще бъде Mr. Green Нямам търпение да видя малкия Божидарчо Heart Eyes

# 400

Светле, добре дошла отново при нас! Пожелавам ти само щастливи мигове с Божидар !

# 401
Светлее, добре дошли вкъщи!!! Много да нагушкаш големия сладур!!! ти сигурно и без това по цял ден това правиш:) Нямам търпение да видя снимки! Значи той ще е Дарко, а на Весето- Бобчо, така ли? Heart Eyes Ако и мойто бебе беше момче Божидар, вече не знам как щяхме да ги разграничим. Казах ли, че сте му избрали страхотно име Mr. Green

Весе, дано бързо се оправите! Цункай Бобчето от нас!

Честито одъртяване на Лора с още един месец:)

Последна редакция: пт, 19 сеп 2008, 00:33 от KikiNiki

# 402
Честита месечинка на принцеска Лора. Да расте здрава и щастлива.
Светланке, добре дошли вкъщи   bouquet ЧАкаме снимки с нетърпение.

# 403
  • София, "Младост 3"
Веси, бързо да се  оправяте...разбирам те - много е неприятно да не е добре детето
а се уплаших, щто предната вечер се дави то сополи и дори повърна и не спа добре...точно като при вас
оно вчера ми я взеха в яслата и казаха, че повечето са хремави и че ще бъде дълго време така....направо ме успокоиха ама няма как

Светле, добре сте се завърнали, и аз ви обичам и знаеш колко дълго чаках твоето бебче - нямам думи колко съм щаслива...

# 404
Светланке, добре сте си дошли с Божидар.
Желая ви много спокойствие и на двамцата.

Общи условия

Активация на акаунт