Септември месец - края на лятото

• 25 430
  • 564
  •   1
Отговори
# 450
Добро утро!
Ники, аз от години ползвам препарата "ЛЕБЕД" и съм много доволна. Установих, че чисти и кърма, само че незнам колко време беше престояла.  newsm78 дали да пробвам  Mr. Green
Бързо да оздравявате всички болни, а здравите: нека ви подминат гадните вируси. И моят племенник е с разстройство и повръщане, татко му също. Много е изтощително за малчуганите, но познайте кой е по-зле?
Лейди, на финалната права си вече.  Hug Пази се и мисли позитивно.
Не разбрах има ли някъде качени снимки на Дарко?
Hug Hug Hug

# 451
Честит рожден ден на всички рожденници ,които съм пропуснала.
Светле ,добре дошла ,радвам се че си добре и ти пожелавам да си много щастлива с твоите трима мъже. Hug

# 452
  • Варна
Здравейте!
Няколко дена бях заета и не можах да пиша много.
Първо да ви се похваля кумата ми роди в петък момченце Даниел, вчера беше изписването. Толкова сладка картинка, аз ревах много и едвам й подарих цветята и бонбонките.
Черпя виртуално една тортичка по случая

В неделя бяхме със свекърва ми на една много скучна сватба. Беше ужасно в един стол, задимено, направо се натрових. Дано да не съм навредила на бебчето  Sad
А вчера майка ми и баба ми ми идваха на гости. Да не ми се смеете ама майка ми ми подари една кукла увита около кръста с панделка. Куклата са я осветили в някакъв манастир до Сандански и после престояла една нощ в Троянския манастир. И панделката около кръста се развързвала, когато наближи раждането. Вие вярвате ли в такива неща?
Лейди  Hug
Ники и при нас лаптопа е на почит, тежат ми на съвестта няколко драскотини  Mr. Green
Аничка честита годишнина, да ви е сладък като мед живота  Grinning

# 453
  • София
fever ,да е живо и здраво момченцето! Hug
А за вярването - да ти кажа и да не вярва човек,все пак прави някои неща с надеждата,че все пак може и да помогнат.

# 454
Ангелче, добре сте си дошли на родна земя! Много хубави снимки!  Heart Eyes Жорката е станал страхотно голям Heart Eyes, особено на фона на Бела.  Обаче за сега не е склонен да те дели даже и с готЕни мацки.  Wink
Ти самата изглеждаш много добре.   bouquet

Фивче, да е жив и здрав малкият Дани на кумовете ви!   bouquet
Лейди, времето минава. Още един месец.  Hug

Аничка, честита ви годишнина.   bouquet
Весенце и Шерче, стига са боледували дребосъците.  Confused

# 455
Мойто дребното си е съвсем добре, беснее повече отколкото могат да ми понесат нервите напоследък Tired. Размина се само със сополите.
Аничка, честита годишнина   bouquet Много любов и разбирателство  Grinning
лейди   не остана, кураж и спокойствие  Hug
фивче, честито бебешоче. Да расте здрав и много да радва всички.
Аз имах през цялата бременност една гривна от мъниста, направена специално с много любов от моя приятелка за късмет. Носих я през цялото време. И май съм споделяла, че като се прибрахме с бебето вкъщи се скъса, сякаш си беше изпълнила "мисията". Сега съм я закачила на кошарата...

# 456
fever,Да е живо и здраво бебчето на кумовете Ви!  Досега не бях чувала такова нещо с куклата. Ама  то в различните краища различни традиции.
Аничка- Честита Ви годишнина! Пожелавам Ви да остареете заедно !

# 457
Fever честито бебче на кумата ти Hug
Аничка много е хубав повода, обожавам когато и ние си празнуваме отминалите години и колко дълго сме заедно Heart Eyes Пожелавам ви много щастие и да се обичате безумно Grinning
Аз миналата бременност си бях сложила червен конец на ръката и за жалост ми се скъса в седми месец и после пак мисля.Не знам дали да вярвам, но може да има нещо.Сега съм си сложила един червен "ланец" (дебело въженце) Mr. Green за да не се къса.Колко пъти бях сънувала че се къса и се будя и първото нещо беше да си погледна дали ми е на ръката.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 15:30 от ladybebi

# 458
Аничка, честита ви годишнина. Да преживеете още 10 пъти по толкова в мир и разбирателство и да не спирате да се обичате   bouquet.
Лейди, толкова мъъъъничко остава  Peace.
Фивче, честито бебенце. Много е вълнуващо, на мен миналата седмица като ми се родиха 3 бебока и си спомних колко е приятно. Аз не съм сигурна в какво точно вярвам, но ако тази кукла ще ти донесе спокойствие, лошо няма.
На Зори страшно й отиват две бебета  Grinning Heart Eyes.
Шерче, радвам се, че Вики е добре.

Ние вече оздравяваме. Аз съм добре, а дребното още кашлюка, но вече се чисти. Беснее с пълна сила, значи добре се чувства  Mr. Green. На антибиотик е до четвъртък и после вече се надявам съвсем всичко да отшуми. Искам да ви питам как да го забавлявам? Всичко толкова бързо му омръзва, аз правя на клоун, но не винаги ми е достатъчно богато въображението Confused
 Hug Hug Hug

# 459
Е, аз най-сетне успях да кача някоя снимка:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119214&pid=7815431
Дано не съм оплескала нещо!

Аничка, Честита ви годишнина! Още много такива ви желая! И да нашарите ежедневието си и с една мома викам аз!  Peace
Шер, Весенце, браво на мъничките разбойници! Щомлудуват, значи са преборили гадните вирусчета! Намачкайте ги едно силно от мен!
Фивче, да е жива и здрава рожбичката на другарчетото ти! А в най-скоро време тя да се хвали, че и нейното другарче гуша бебе!  Heart Eyes

Зоренце, аз викам да не се ослушваш много, ми да почваш работа по въпроса за една дама до Жори в прегръдките ти! Верно ти отива!

Аз и досега си нося червено конче със сини мъниста! И на малкия на леглото и количката съм вързала сини оченца против уроки!

# 460
Светленце, голям хубавец си е твоя Бобчо, а ученика и новоизлюпен батко как е , за него нищо не казваш, някоя лудорийка не ти ли е спретнал
Аничка, честита ви годишнина, пожелавам ви да празнувате заедно и Благодатната сватба - 70 години заедно
Зори наистина от далече се вижда че много ти отиват две бебета, а и на Жори ще му е хубаво да си има една сестричка
Фивър да и е жив и здрав втория син на кумата ти, и всички вие покрай него

# 461
Ааааа, Светълче, тия снимки хич не ме задоволяват  Naughty. Искам да го видя тоя сладък Топчо в прегръдките на гордата му мама, на щастливия батко и на размазания татко  Mr. Green. Не ми го спестявай, моля те  Mr. Green. Страхотен е и колко е голяяям  Heart Eyes

# 462
Светле ,така ми заприлича Божидарчо на моя син като бебе. Мирко беше същия едър и такъв си е до днес- голям мъж.С голяма главичка, големи ръчички и  нослетата им са същите Grinning. Голям сладур .Пу-пу да не го урочасам .

# 463
Леле Светле , направо си е за първи клас - много голям мъжага Heart Eyes Страхотен е, направо като го видях ми идеше да пусна две сълзички от умиление Heart Eyes

# 464
Страхотен е, направо като го видях ми идеше да пусна две сълзички от умиление Heart Eyes
Ами аз да си призная, че пуснах две-три сълзички от умиление по този хубавец, ама аз съм в по-начална бременност от тебе и мене все още по ме тресат хормоните и ми е простено

Общи условия

Активация на акаунт