Септември месец - края на лятото

• 25 418
  • 564
  •   1
Отговори
# 465
Светле, Божидар е страхотен. Голям бебо. И не се учудвай, че дърпа като трифазна помпа. Ти да не мислиш, че лесно се поддържат 4 кила.... че и трябва да расте.

На нас с Борето храмата ни почти отмина - дано болестите тази зима са ни от сорта на "всяко чудо за 3 дни".

Фивче, честито бебенце в компанията. Много здраве и късмет му желая.

Весе, радвам се, че се оправяте.

# 466
fever ,да е живо и здраво момченцето! Hug
А за вярването - да ти кажа и да не вярва човек,все пак прави някои неща с надеждата,че все пак може и да помогнат.

поне е сигурно че няма да навредят. HugПонякога е необходимо човек да вярва ..... просто в нещо...

Светле, жива и здрава  да ти е рожбичката и (пореден) мъж.....Просто е страхотен - да му имах бузките и пухкавите ръчички - да го нагушкаш от мен . Пу-пу- да не му е уроки.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 21:09 от Inche_L

# 467
Светле, много е хубав! Пу-пу-пу, маймун! Искам да му нащипя бузите, пък каква прическа сладка има...Да ти е жив и здрав.

Обаче
Ааааа, Светълче, тия снимки хич не ме задоволяват  Naughty. Искам да го видя тоя сладък Топчо в прегръдките на гордата му мама, на щастливия батко и на размазания татко  Mr. Green
smile3521

# 468
Светленце, голям сладур си имаш  Heart Eyes Жив и здрав да ти е.

# 469
Светле, много хубаво бебе си родила  Hug Жив и здрав да е, много да ви радва всички!
Аз между другото чакам отзиви - вярно ли е, че като едното дете е палаво и буйно, другото било кротичко  Mr. Green Много ме вълнува този въпрос. Че всички тъй ме успокояват... /това са глупости, разбира се.../
Весе, твоето детенце май е с темперамента на моето Crazy Не искам да те отчайвам ама угодия няма  Tired И аз съм от цирковата програма  bowuu Като проходи ми олекна, ама навън. Там въобще не ме отразява къде съм. Играе, търчи и не и пука... Ама вкъщи  ooooh! Постоянно и е скучно. Като беше по малка само мрънкаше и  я разнасях навсякъде с мен и всичко правех с 1 ръка... Никога не си е играла сама. Само определени неща я залисват за не повече от 10 минути. До темперамент си е. Виждала съм дечица, които с часове си се занимават сами оставени с кошница щипки примерно... При нас няма такъв филм. Игри, в които се стои седнал и нещо се чопли не я впечатляват... То затова вече съм за лудницата аз  Crazy
Не се сещам конкретно как съм я занимавала. Но като цяло решението ми беше да излезем навън. И при -20 сме излизали като не се издържа. Спомням си веднъж как закъсах в леда и преспите с количката и се наложи да ме спасява моя мъж...
Ели, забравих да ти кажа, че вие с бебка направо сте сватбарки на годината  Laughing След толкова сватби, сега дай Боже да се родят здрави и хубави бебоци. От това по хубаво няма...

# 470
  • Варна
Светле много е сладък Дарко, пак се разревах  Cry. Мисля, че много прилича на теб, особено на снимките с биберона. Да го нацелуваш от мен  lovekiss

# 471
  • София
абе знам си аз ,че ще ми е екстра с две,ма и на три съм навита,само милото да се съгласи. Mr. Green
Светленце,много голямо това сладурче хубаво-да расте и хубавее! Hug

Весе,ние сме в същият период и направо ми се откачиха ръцете,защото човечето много обича да скача .Какво ли не измислям и всичкият интерес е по 5 мин.Та книжки,та гимнастики,на огледалото,та песнички-абе циркаджийка станах.
Аз мислех ,че му е рано за по-големи и занимателни играчки,но се огаза,че съм в огромна заблуда.В Неделя бяхме на детски клуб и Жорката се забавлява повече от час-игра с играчки,търкаля се в един басейн с топки,пързалях го на пързалка,дрънка на разни играчки.Явно са му скучни вече неговоте бебешки дрънкалки и трябва да взема нещо по-занимателно.
 Ето малко снимки :http://www.snimka.bg/album.php?album_id=225953&pid=7792413 и клипчета http://jorigree.multiply.com/video - не можах да го снимам добре как играе и се пързаля,защото бях сама.

Аничка,честита годишнина! Hug

щом сте здрави всички,може да се видим в Борисовата в петък примерно,ако е хубаво времето.

# 472
 Аничка, честита ви годишнина! Още много години да се обичате /поне 100/. А пък на вчерашния ден /22.09/ преди 7 години бях кума:))

Ох, Светле, какъв хубав и голям мъж си родила!!! Как бих го намачкала само да ми паднееее! 

Много съм с сдухала напоследък... направо се мразя на моменти... Това време ме побърква. Днес бебка се смили над мен и спа 2 часа по обедно време, та успях да сготвя и да направя баница. Искам слънце и навън пък. И аз се чудя у нас с какво да я занимавам. Минаваме през лежане по гръб в кошарата и гризане на играчки, после се обръща по корем и пак гризе, след около 5-10 мин й писва и почва да реве и я слагам на активната гимнастика да се бори с живота, или пък на масата да тупка с ръце отгоре... Колко песни пея, да ме чуе някой ще си умре от смях..особено докато яде зеленчуковото пюре, ако не пея почва да реве и да си завира ръце в устата, като пея я разсейвам някакси. Николай ми е записал един диск с песнички и ако му пригласям много се кефи. Само чакам да се прибере баща ми и му я връчвам Embarassed Опитвам се да я оставям да се забавлява сама, но ако не е в кошарата пак трябва да съм до нея, а в кошарата преседява мах 15 мин без да протестира, и то ако е спала преди това. Но моето детенце май е  по-кротко от Бобчо, Борето и Жорката. Та нямам право да се оплаквам...  Да са ни живи и здрави, пък с удоволствие ще се поправя на маймуна още известно време. Като ми се ухили всичко ми минава Mr. Green

Зори, къде е тоя клуб? В петък май ще вали според прогнозите Rolling Eyes но пък може да са се объркали...

# 473
  • София
на Плиска е.Ето им сайта :http://www.talasamcheta.com/contact.htm

# 474
Добро утро от мен Hug

Светле и аз бързам да похваля големият ти най-малък мъж  Laughing голям сладур аз вчера се запознах с една малка новородена госпожичка която много бързаше да се ражда и се роди в осмия месец 2кг. дребосъче ,като я сравнявам с Божидар направо ooooh! момичетата са прави може да го стягаш за училище Laughing Heart EyesДа ти е жив и здрав.

Шерче няма да се учудя като се роди живот и здраве моята принцеса да се поклаща в такт все едно играе хоро Laughing  Hugрадвам се че Вики е добре и че щурее.

Ники  Hug така ще е зимата лоша работа ,аз си спомням моята племенничка беше на годинка тъкмо проходила взимаше ключовете на колата и заставаше до вратата няма да е лесно Laughing Hug но да са живи и здрави малчовците другото е без значение Heart Eyes

# 475
  • на дъното
Светле за Божидарчо голямо сладко бебе си имаш
angels_zg  винаги когато видя момченце ми се насълзяват очите и твоето слънчеце ме разтапя да ти е здрав

# 476
Леле,Светле страхотен е Божидарчо.Да ти е жив и здрав,ама и аз чакам снимки с мама  Hug
Весе,незнам какво да те посъветвам.При нас и до днес е същата работа.каквото и да правя все му омръзва за 5 мин.Правя се на маймуна по някой път,но и това не дава кой знае какъв ефект.ЯВно си е до период,който трябва да премине,но кога ще е незнам.Излизайте повече навън,май само това е решението.
Шерче,незнам до колко е вярно,но аз съм чувала,че първите деца били по кротки,ако е така горко ни  Mr. Green

# 477
Светле, това дете на картинките сигурна ли си, че е от теб?  smile3534 Един благ-благун ми изглежда (нищо, че ме нарева здраво - пак по твоя вина де Crossing Arms)
Почти се боря с изкушението да облизвам монитора!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ники,  Hug. Знам, че не ти е сдухано единствено заради времето. Много-много те гушкам.  Hug

# 478
Ники и аз съм подтисната. Едно заради времето, и друго щото идва октомври. Мразя го тоя месец, просто подсъзнателно не съм спокойна. Тая нощ сънувам много неприятен сън. Само дано нещо лошо не се случи  Praynig
Иначе в тия детски клубове и малките бебенца също им е интересно. Защото е шаренко, има играчки и търчат дечица. Аз в лошо време Вики я водя в един такъв близо до нас и ми е голямо спасение. Ако го няма просто не знам... Там мога да кажа, че спокойно си пия кафето и само я наблюдавам. Тя вече се оправя сама със стълби и препятствия. Има ли деца е най щастлива. Ходя само да я разтървавам като се сбие  ooooh! Но често няма места, особено в дъждовно време. За първи път я заведох като прохождаше, но съм ходила на кафе там с мои приятелки с по малки не ходещи бебета и забелязах, че всички са като втрещени, гледат ококорени и се радват. А майките им винаги твърдят, че вкъщи толкова мирни и кротки не стоят  Laughing
Бени, ти ме разби  Shocked Недей така... Колко по палаво? То няма да е човешко  Laughing
Абе само да са живи и здрави. Явно напоследък причината е в мен, не в детето. То винаги си е било такова, просто аз нещо изперквам и се вживявам.

# 479
Светле,Божидарчо е страхотно бебе ох от умиление и аз пуснах някоя друга сълза

Общи условия

Активация на акаунт