Септември месец - края на лятото

• 25 400
  • 564
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Здравейте, милички.
Ние вече си имаме интернет. Благоволиха заетите техници да минат и през нас,
за което вече съм им благодарна. Това да нямаш нет си е голямо наказание.
Светле, Дари е чудесен, и е мешано детето , на моменти прилича на теб а в други на Митко.
Пу пу да не го урочасам "малкия" хубавец.
Благодаря на всички за Лорини честитки.  Hug
Отивам да дремна, че малкото дЗвер цял ден не ще да спи и само скимти
и мрънка и реве ... , дано не я мъчи нещо. Лошото е че май я посвикнахме да спи при нас в леглото
и сега като я сложа в нейното са големи ревовете.  Crazy
Лека нощ и сладки сънища на всички, малки и големи.

# 496
Здравейте на  всички.    Hug Hug Hug

Аз ви се извинявам,че не съм писала мноооого отдавна, но почти цяло лято ни нямаше в София и не съм влизала в интернет.Малкото време което сме били тук се занимавахме с търсене на парцел за къща(почти сме на финала на сделката) и изобщо не ми е било до компютри.Другия проблем е,че имам комп само вечер и събота и неделя,а тогава всички са в къщи и не ме оставят на мира.

Но както и да е. Дари е здравичка(досега не е боледувала) пораснала е не много- 5500 кг. и 63 см.,но е винаги усмихната,абе голямо слънчице.Яде пюрета(зеленчукови и месни-пиле,заешко и пуешко), каши по около 60 грама и от 1 седмица и давам и жълтък.От средата на юли почти спря повръщането(прави го по 1 път на седмица) и вече е доста по-лесна за гледане.Единственото което  ме изнервя понякога е. че има периоди ,в които изобщо не иска да яде(то и затова сме толкова малки).
Физическото ни развитие е добро иначе,вече се опитва да лази ,много обича да стои права и да се опитва да ходи,само със сядането още не сме много напреднали.

Ако искате снимки,моля пишете каква беше паролата  newsm78

Поздравления на всички бременни и лека бременност.
Успех на всички които очакват  EFP
Да са живи и здрави всички бебоци.

ЧАО

# 497
Здравейте и от нас!
Лилибон, Ангела, разсмяхте ме с бисерите на децата, а Лъчко е голям сладур пу-пу. На снимката с котенцето са такава мила картинка, направо ми иде да го намачкам и после  eat.

Ако искате снимки,моля пишете каква беше паролата  newsm78

Искаме, искаме...
име:        silnite
парола:  2007
 Hug Heart Eyes

# 498
Сладка Маме, така се радвам че се появи!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много се радвам за това, че Дари е преодоляла проблемът с повръщането. И че е била далече от София за известно време и сте си подсигурили известен комфорт в летните жеги - без гадния смог, без гадния трафик. Heart Eyes
Ритка, честит ти нет.    Heart Eyes
Лилибон, казвала ли съм ти с колко умна младеж си общувате?  Mr. Green Hug

# 499
ВЕЧЕ ИМА СНИМКИ.ДОСТА СА, НО СА ОТ ЦЯЛОТО ЛЯТО-ВИЖТЕ НИ.

ПОЗДРАВИ И ЧАО

# 500
  • Варна
Сладка мама, Дарито е разкош! А пък и какъв грижовен батко имате! Все така да е мил и любвеобилен и хубаво да си играят двамата! А на Дари щом й минава проблема с рефлукса, дано бързо качи нужните килограми и сантиметри (на снимките не ми изглежда кльощава)

Рони, мерси, миличка, пратихме ви го на София, малко и вие да пообщувате с него.  Mr. Green

Видяхме снимки на Дари, чакам нови снимки и на Дарко!  Heart Eyes Ако няма - ще ида да го видя на живо!  Mr. Green

(извинете приповдигнатия ми дух, но имах среща със съподфорумки в МОЛ-а, и за финал - нови обувки Simple Smile )

# 501
  • София
Аууу ,какъв разкош е Дари - много е красива и какви големи сини очи има! Heart Eyes

# 502
  • Варна
SLADKA MAMA радвам се, че писа и че сте добре   bouquet. Дари наистина е страхотна с тези хубави сини очички  Heart Eyes

# 503
Их, не е тайна за никого че Лъчи си ми е страст! И двете с Рони имаме добър вкус!  Mr. Green Аги, нагушай го мноого от мен!
Рита, честит ти нет, мацо! Най-сетне!  Peace Пък това със спането при мама и тати ми е много познато! Вики и досега си спи при нас, при това държи да го гушкам и по тази причина леглото му е прилепено до нашето. Баща му се бъзика, че като се ожени спалнята им ще е до нашата и ще пробием дупка в стената между стаите. Така ще мога да провирам ръка през нощта и да го гушкам.  Joy Даренцето и то взе да се изучава на тоя номер със спането.  Mr. Green
Сладко мамче, Дарето е станала истинска красавица! Пу-пу!
Видяхме снимки на Дари, чакам нови снимки и на Дарко!  Heart Eyes Ако няма - ще ида да го видя на живо!  Mr. Green
Ми айде де!  Mr. Green

Аз тези дни не съм ви писала много, ама нещо явно колики ни мъчат, че слънчо е киселичък и иска на ръчички и гушнат. Интересно е, че най-лесно се успокоява с кърмене.  Peace така че през огромна част от времето правим това.  Mr. Green

И понеже отдавна не съм ви радвала с лафовете на Вики да споделя един сега. Димитърчо ме цАлува. Вики гледа, гледа и ни вика: Вие внимавайте да не направите още едно дете сега. И аз казвам, че то дете само с целувки не става. И той ми отговаря: Да, знам, трябва и да се чук...е!  Shocked А аз не си спомням да съм използвала този глагол, когато обяснявах как се правят бебетата.

# 504
 Насълзиха ми се очите като гледах Дарито- само като си помисля какво мъниченце беше, сега пораснала, красива, тия сини очи... Злати, да ти е жива и здрава тая красавица- нашето силно Дари Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes А ти като имаш време ни пиши, показвай снимки да й се радваме:)
 А Лъчко колко е пораснал, той си е вече голямо момченце, не е бебе... аз защо никога не съм го виждала на живо newsm78 та да го намачкам едно хубаво;)

Бела пък никога не е спала между нас, може би само първите няколко нощи. Ама от няколко нощи започна да се буди посред нощ отново, определено не е от глад, но на цица се успокоява. Оная нощ се събуди 3 пъти и все я закачам на една цица, че ако заспя да не вземе да се врътне и да падне. А пък миналата нощ в 3ч ревна, закачи се на млекоцентралата, дръпне един път и си врътка главата към баща й и го гъдка с ръчичка, после пак цокне и пак гъди-гъди. Накрая заспа и си я върнах в кревата. А в момента пак не иска да заспи и плачка, баща й се бори да я успокои, ама май аз ще се включвам... какво му стана на това детенце, преди веднага заспиваше...да порасват някакви зъби най-накрая, че да се успокоим и тя и ние...

Светле, цуни Викито от мен:) Навремето се върнах от лагер в Обзор, застанах очи в очи с майка ми и баща ми и ги попитах директно: Вие е..ли ли сте се? Гледаха точно така  Shocked Shocked Какво детенце пратиха на лагер, какво чудо се върна Mr. Green

# 505
  • София
Светленце, вие внимавайе наистина с тези целувки. На наши приятели момченцето е много убеден, че когато се целуват двама значи ще си имат бебе. Лошото е , че когато сестра му целуне майка им пак си мисли, че ще се появи едно плачещо гладниче.  Joy
Ники, да ви растат бързо зъбаците за да се наспивате при все,че вие най- малко можете да се оплаквате от неспане нощно време.  Heart Eyes  Grinning
А Лора реве в момента долу в хола, и познайте дали баща и я чува изобщо, заспал е сладко пред каминката и хич не и обръща Фнимание. Отивам да си видя детенцето, че ще нададе много силен вой след минути.
Само тихичко да споделя , че много ви обичам и, че по времето без нет ми липсвахте много. ЦаЛиФ по тумбаци и бузаци.

# 506
  • Стара Загора
Толкова много хубави и сладурски бебета на куп не съм виждала Heart Eyes
Светланкеееее умрях от смях бе душко...стоя и се хиля в хола а Слави се чуди какво става и защо майка му отново е луднала Mr. Green Ние сега пием тай/чай/, който паи /пари/...ама май само неговия му пари щото все в моята чаша е наврян Mr. Green Той е с хрема и понеже е със заден ринит доста кашля  Tired
Аз съм доста заета с работа и с това подаръка от дядо Слави за раждането. Най-сетне стана готова
Доста има за сгобяване на мебели..за цял форум. Сега чакам сержа да си дойде от наряд и отиваме пак на обекта Simple Smile
http://slavigeorgiev.multiply.com/photos/album/8/Slavi_rojden_den_-_2g.#11 - снимки от нашия РД.

Имаме си е рожденичка Mr. Green
Ритке да си жива и здрава Heart Eyes Много щастлива майка и жена  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 28 сеп 2008, 07:28 от Хера

# 507
Честит рожден ден Ритке, от сърце ти пожелавам да си много щастлива майка и любима

Хера, голям сладур е твоя Слави.
П.П. А Жеравна е едно от любимите ми места, такова спокойствия е там ..... там наистина времето е спряло

# 508
Ритче, да си живо и здраво, мило! Сега, след като вече си имате вашата мечта Лора, ти пожелавам да се наслаждавате на щастието си и късметът да си другарува с вас!

Херко, мъдър е дядо Слави. Много е мъдър. Голяма перспектива има в подаръкът му.  Wink
Светле, лафът на Вики си го бива. Преди мноооого години леля ми си роди така желаната панделка. Трето детенце. По-малкият ми братовчед видял мама и тате, че се целуват и ги беше скастрил: "целувайте се, целувайте. Но после пак ще си имаме бебе".  Laughing
Милата Дари, каква голяма дама е вече.  Heart Eyes

# 509
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РИТА! Много радост, здраве и любов ти пожелавам от сърце!

www.vbox7.com/play:d98b721f

Общи условия

Активация на акаунт