Септември месец - края на лятото

• 25 472
  • 564
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Fever, да ти е живо и здраво майчето! Предполагам и тя е много радостна и притеснена като теб и очаква с нетърпение внучето си? тортата изглежда страхотно, ох, отиде диетата

Съчувствам на тъгата ти на днешната дата...

# 211
Фивър, да ти е жива и здрава майчицата, а през март да е най-щастливата баба
Алинка много се радвам за хубавите резултати от амниото, и днес ти стискам палци при Марков

# 212
Фивче, днес все пак е и хубав ден.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да ти е живо и здраво майчето и през март догодина вашето щастие ще бъде и нейно!   bouquet

# 213
  • София
Хриси,дъщеричката ти е невероятно красива и лъчезарна,направо е като картинка и такава топлина лъха от погледа и - невероятно дете! Heart Eyes
Алина,много се радвам на добрите резултати! Hug
Фивърче,да ти е жива и здрава майчицата!  bouquet
С теб съм и в този тъжен за теб ден! Hug

# 214
Прегръдки за всички...  Hug

Светле, кураж миличка... скоро ще гушкаш здраво и красио бебче... и голямо  Grinning Моят Тони се роди почти 4 кг.  Знам как тежи... Hug

А ето малко снимки от нас Simple Smile

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=284122 - Тони
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=32987&pid=7539988 - Мама

# 215
Алина,браво за хубавите резултати  bouquet

Фивърче,да ти е живо и здраво майчето и да има много радостни поводи занапред.А за теб една силна  Hug

А Сладка мама не съм я засичала скоро.Някой знае ли как са с малката?

Шерче,по-добре съм наистина.Усмивките започнаха да се завръщат в нашия дом,заедно с надеждата че някога ще дойдат и по-добри дни. Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 11 сеп 2008, 11:49 от мерри

# 216
ellynor,колко  само е щастлив рожденника  Grinning .Да ти е жив и здрав! Голям сладур.
fever,и аз да поздравя майка ти:  Да е жива и здрава още мноооооого дълго !

# 217
Елинор,ти си прекрасна както винаги  Hug,а малкия бонбон Тони е невероятно сладко дете,с тези големи хубави очи-разкош  Heart Eyes Да ти е жив и здрав
Фивърче,честит рожден ден на твоята мама.Нека ти е жива и здрава,и да бъде най-добрата и грижовна баба   bouquet
Знам,че днешната дата ти носи и много отрицателни емоции,но заради празника на мама и малкото мишленце в теб,се опитай да се усмихваш повече и да отпразнувате един хубав рожден ден.Прегръщам те силно и съм с теб  Hug
Светле,да не вземеш точно днес да раждаш,че малкия да вземе да стане някой бомбажия  Mr. Green
А защо си мисля,че нашето другарче Рени трябваше по това време да е вече в БГ,или греша? newsm78

Последна редакция: чт, 11 сеп 2008, 15:17 от Benii

# 218
Ренчето е в България вече. Вчера возеха Филип  Heart Eyes нейде из България.
Елинор,  Hug

# 219
Фивче, днес все пак е и хубав ден.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много хубаво казано. Фивка,  Hug
Елинор, неприлично секси мама бих казала аз гледам на снимките.  Mr. Green Много си ни хубава.  Hug

Берни, ами и днес няма да е. Вече наистина си мисля, че аз може и да не родя. Ей така ще си ходим с бебо - все бременни и все 2 в 1.  Mr. Green

А аз съм бясна на всички институции в Бг. Оказа се, че заради стачката ни от миналата есен ми изплащат невероятно малко болничен. Знам, че никой не ми е виновен , нито пък зорлен са ме карали да стачкувам. Ама ме е яд де.
Второ ми се обадиха днес от НАП, за да ми съобщят, че една от бележките ми за доходи от миналата година липсва. Аз обясних, че не може да липсва, защото нали все пак техни служители преглеждати преамат документите като ги подавам. И че всичко си беше наред. Че даже съм си платила данъка и имам бележка за това. И девойката ми каза: И значи аз лъжа, така ли? Няма такава бележка при мен. И аз й обяснявам как нали тук няма да ми приемат декларацията без подобен документ. Ама тя си знае нейното. И сега имам срок до една седмица да си занеса документа в Пловдив. Кво като съм вече в е10-ти месец.  ooooh! Най-тъпото е, че понеже аз съм подала вече документа и не е в мен, първо трябва от тук да тръгна по институции да си го набавя отново.

# 220
  • Варна
Уф, Светле, ама че досадно! Но защо си мисля, че като приемат документи, ти дават входящ номер, който означава, че си предала всичко необходимо?

Пазиш ли го? И въобще защо не вдигнете джангър на началника на тази мацка, дето си мисли, че като загубят в НАП документи, някой друг им е виновен? Точно в момента едва ли е време да търчиш по институции. Освен, ако не са решили милостиво да ти стимулират по този начин раждането?  Mr. Green

# 221
Освен, ако не са решили милостиво да ти стимулират по този начин раждането?  Mr. Green
Абе аз подозирам, че е точно заради това.  Mr. Green

Не, не са ми дали входящо номерче. Но пък имам бележка, че съм си платила данъка, което не може да стане ако не съм си подала декларцията и документите не са обработени. Да, ама явно не стига.  ooooh! Довкойта само това ми повтаряше - дали съм искала да кажа, че лъже.  #Crazy

# 222
  • Варна
Утре - при шефа й - с корема напред - и скандал! Всъщност те са назначени там, за да обслужват хората, а не хората са на тяхно разположение, за да бъдат юркани насам-натам.

И след това бурно заключение, лека вечер!  Simple Smile

# 223
Представих си картинката -аз едвам влача краци, ама пристигам бойна-бойна и вдигам луд скандал. Всъщност  това ще ми се отрази добре-  ще си излея напрежението.  Mr. Green Лошото е , че  става въпрос за Пловдив. Далчеко ще ми дойде, ма пък заради един добър скандал си струва.  Mr. Green

Лилибон, благодаря  - поразведри ме!  Hug

# 224
Утре - при шефа й - с корема напред - и скандал! Всъщност те са назначени там, за да обслужват хората, а не хората са на тяхно разположение, за да бъдат юркани насам-натам.
И след това бурно заключение, лека вечер!  Simple Smile
То по-хубаво от Лилибон няма как да се каже. И непременно питай шефа им как така са ти приели документите след като е липсвала въпросната бележка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт