Септември месец - края на лятото

• 25 483
  • 564
  •   1
Отговори
# 285
Светланка, честита мъжка рожба!
Пожелавам на Божидар много здраве, весело детство и нека слънцето винаги грее в очите му!
На цялото ви семейство от сърце пожелавам любов и много щастливи мигове заедно!

newsm51

# 286
Светле, УРАААААА!

Да ви (и ни) е честит сладурът Божидар. Да расте здрав и умен, да ви слуша и много радост да ви носи.

Понеже снощи сънувах, че съм в Буенос Айрес и ще ходя на гости на Светлето, пък тя ще ме черпи със сладко (откъде го измислих, не знам, никога не съм била в Аржентина) след като прочетох новината сутринта, реших, че малкият ще има интересен и динамичен живот, ще пътешества и все красоти ще вижда. Поздрав за Божко:

# 287
Честита ви радост Светле, нека малкият Божидар расте здраво и щастливо дете и радва всички около себе си!

# 288
Честито на най-щастливата Светлана на света!   bouquet Честито на гордия тати!   bouquet Честито на "послушния" батко Вики!   bouquet Честито и на нас общо племенниче!   bouquet Добре дошъл, сладък Бобо!

Видях новината още на обяд, но чак сега намерих време да седна спокойно. Макс е станал един принц Лимон, заради зъбите (все още няма зъбче) и е вечно лепнат за мен.

# 289
  • Виена
Божидарче, слънчице! Добре дошъл в нашия свят! Знаеш ли колко много те чакахме? И колко безумно щастливи ни направи появата ти? Расти здрав, щастлив и заедно с бати радвайте мама и тати!
Светленце, мила майчице! Нали знаеш? Бог избира на кого да поверява отговорността да стане ПАК мъжка мама! Ти явно го можеш това със справянето с мъжете! Възстановявай се бързо, че без друго не мисля да имаш друг избор! Щастлива съм, защото да дочакаш сбъдването на една мечта е най-най-голямата радост!

# 290
  • Разград-София
Честита ви радост Светле !!!! Hug Hug
Нека е здрав ,щастлив и да топли сърцата ви и да ви радва за напред  Heart Eyes Hug

# 291
Мили мои, правя обръщение с елементи на молба.  Simple Smile
Понеже когато Светлето и Рита ми възложиха задачата да поддържам движението в "Списъка", ми казаха, че ще го правя до моите 2 чертички. Аз все пак реших да местя до Светлиното обебване, но традицията си е традиция. Време е някой доброволец да поеме щафетата от мен.  Wink Аз имах идея този някой да е Хера Heart Eyes, защото на нея най лесно ще й бъде да редактира по всяко време.

# 292
Честито на Светлето! Много, много се радвам за нея и бебо!

# 293
Момичета, отпадам за всякакви срещи - събудих се с жестоко запушен нос и отвратителни болки в гърлото  Sad. Не ми било писано и това е. Вие хубаво да си изкарате и взаимно да си намачкате децата от мен  Mr. Green.
Мили мои, правя обръщение с елементи на молба.  Simple Smile
Понеже когато Светлето и Рита ми възложиха задачата да поддържам движението в "Списъка", ми казаха, че ще го правя до моите 2 чертички. Аз все пак реших да местя до Светлиното обебване, но традицията си е традиция. Време е някой доброволец да поеме щафетата от мен.  Wink Аз имах идея този някой да е Хера Heart Eyes, защото на нея най лесно ще й бъде да редактира по всяко време.
и аз мисля, че Херичка трябва да поеме Списъка, но не само защото ще може лесно да го редактира  Wink.

# 294
 Еее,Весе, защо така:( Така ми се искаше да видя теб и Бобчо колко е пораснал... Бързо да се оправяш!

И аз имам чувство, че през 2 седмици съм болна. Оня ден пих един студен сок и вчера сутрин ме болеше гърлото. Ама до вечерта ми мина, слава богу. Писна ми от парацетамоли.  Писна ми да ми е едно такова "температурно", и все в жеги ми се случва. А за гъбите вече не ми се говори... Май трябва да ходя на лекар, нямам избор. Ама кога и при кой идея си нямам. Приемам съвети...

Ние се завърнахме вчера. Какъв хубав дъжд ни валя... Не остана време за Рупите, ама и в това гадно време нямаше смисъл да бием път до там. Явно ще остане за друг път... Иначе си изкарахме страхотно и ако имаме време, с удоволствое бихме отишли пак.  Имате специални поздрави от Спиди!

Ламята защо вече хич не пише?

Хубав ден на всички!

# 295
Честита ти мъжка рожба светле!Много,много здраве за цялото семейство,много усмивки и безкрайно щастие!
Добре дошъл на малкия голям мъж Божидар!Мило дете,появяването ти на този свят разплака от радост много майки!Расти здраво и усмихнато дете за да радваш смелата и борбенна мама Светли,тате и батко Вики!

# 296
Ники, и мен много ме е яд. Вчера нищо ми нямаше  Sad. На мен повече ми прилича на ангина, което не е заразно, но не ми се рискува при толкова много бебоци. Така се бях настроила, че най-накрая ще видя голяма част от малките човечета накуп, а и майките им, ама нъцки  Sad.
А Бобчо страшно е пораснал - вече е човече  Laughing. Върти се като пумпал на всички посоки, не иска да сяда, а да стои прав. Като го придържаме пристъпя плахо  ooooh!. Вчера отчетохме и второ падане - бях до него и за части от секундата ми се шмугна. Незнам вече как да го пазя. Май ще му нахлузя каска и наколенки и всички ще сме доволни. Станал е палав хитрец. Опитва се да се налага, ама не се е сетил още, че тоя инат все отнякъде го е наследил  Mr. Green. Надявам се до няколко дни да се оправя и поне на среща със Зори да можем да дойдем.

За гъбите и на мен не ми се говори - омагьосан кръг. Последната ми бъбречна криза пак от тях дойде. Лекувах на два етапа с камари лекарства и мехлеми и 20 дни по-късно пак същата работа  Crazy.

# 297
  • Бургас
ЧЕСТИТ СИН БОЖИДАР НА СВЕТЛЕТО !!!
ДАНО ТОВА ДЪЛГО ЧАКАНО СЛЪНЧИЦЕ РАСТЕ ЗДРАВО, ЩАСТЛИВО И МНОГО , МНОГО ОБИЧАНО!

/color]  

# 298
ОТНОВО ЧЕСТИТ СИН НА СВЕТЛЕТО!БЕЗбрОЙ КРАСИВИ МИГОВЕ ВИ ПОЖЕЛАВАМ!

http://www.lafim.com/albums_wallpapers/album680/art_flowers_5.jpg

Последна редакция: нд, 14 сеп 2008, 16:15 от Ичони

# 299
Използвам поносима пауза, в която мога да издържа пет минутки пред компа.
Мама и тате ми донесоха кисели ябълки, че другите не ми понасят. Вече са уведомени за състоянието на щерка си. Да бият зетя ако искат.  Mr. Green
Весенце,  Mr. Green. Мой човек си.  Heart Eyes
Ламята кара шофьорски курсове. Преди време в друга тема беше писала, че днес й се пада да има вътрешен теоретичен изпит.  Grinning Вече е малката стопанка на голямата къща и май нарежда нещата в движение.
Аз ще чакам снимки от срещичката, в какъвто и състав да се проведе.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт