На нас с Борето храмата ни почти отмина - дано болестите тази зима са ни от сорта на "всяко чудо за 3 дни".
Фивче, честито бебенце в компанията. Много здраве и късмет му желая.
Весе, радвам се, че се оправяте.

Понякога е необходимо човек да вярва ..... просто в нещо...
. Искам да го видя тоя сладък Топчо в прегръдките на гордата му мама, на щастливия батко и на размазания татко
Жив и здрав да е, много да ви радва всички!
Не искам да те отчайвам ама угодия няма
И аз съм от цирковата програма
Като проходи ми олекна, ама навън. Там въобще не ме отразява къде съм. Играе, търчи и не и пука... Ама вкъщи
Постоянно и е скучно. Като беше по малка само мрънкаше и я разнасях навсякъде с мен и всичко правех с 1 ръка... Никога не си е играла сама. Само определени неща я залисват за не повече от 10 минути. До темперамент си е. Виждала съм дечица, които с часове си се занимават сами оставени с кошница щипки примерно... При нас няма такъв филм. Игри, в които се стои седнал и нещо се чопли не я впечатляват... То затова вече съм за лудницата аз 

момичетата са прави може да го стягаш за училище
Да ти е жив и здрав.
радвам се че Вики е добре и че щурее.
така ще е зимата лоша работа ,аз си спомням моята племенничка беше на годинка тъкмо проходила взимаше ключовете на колата и заставаше до вратата няма да е лесно
но да са живи и здрави малчовците другото е без значение

Но често няма места, особено в дъждовно време. За първи път я заведох като прохождаше, но съм ходила на кафе там с мои приятелки с по малки не ходещи бебета и забелязах, че всички са като втрещени, гледат ококорени и се радват. А майките им винаги твърдят, че вкъщи толкова мирни и кротки не стоят