По-рано ние сме родени, но с късмет сме надарени

• 21 726
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
Днес, имало празнуващи а?честит празник на всички Hugмного здраве и усмивки !много цулувки на Вероника Heart Eyes

# 166
  • София,
Благодаря Гери! Hug
kklara добре дошла отново! Hug А малката е страхотна, да я нацелуваш от нас! А ти знаеш ли че имаш право да прекъснеш университета и да си ползваш майчинството както ти се полага. Аз така направих, даже и тази година ще прекъсна за да си я гледам  Blush

# 167
Здравейте мили мами. Казвам се Вася и имам недоносено бебче. Моят син Костантин се роди в 28 г.с., тежеше само 900 гр. и беше дълъг само 31 см. Беше 3 месеца в болница преди да си го взема вкъщи. Преживяхме какво ли не, две операции на лява и дясна ингвинална херния, махнаха ни апендисита. Минахме през много трудности и все още е така. Моето съкровище вече е на 1 година и 2 месеца. Опитва се да ходи и е най-голямата ни радост. Пожелавам на всички мами много сила и вяра, защото децата ни имат нужда от нас. Two Hearts

# 168
Aleksi_koko, Hugрадвам се, че детенцето ти е добре.И моят Жоро е роден 31см 900 грама.Kklara,наистина малката е чудна Heart Eyesмного е хубавка

# 169
  • София
Aleksi_Koko добре дошла   bouquet
Като чета за всички малки бебоци си мисля, че Алекс с неговата 34та седмица, 2.400 и 45см - направо е гигант Simple Smile Днес пак беше ученик, даже се опитахме да закъснеем за у-ще Simple Smile А как му току що каза "пиши на мамите, че аз съм най-добрата първокласничка" Simple Smile

Честит празник на всички празнуващи   bouquet

# 170
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ !!!     bouquet

# 171
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК и от мен НА ВСИЧКИ, КОИТО ДНЕС ПРАЗНУВАТ Hug
Добре дошла на Aleksi_Koko  Hug

...и хубава вечер  Wink

# 172
Алекс няма намерения да се върти. Понякога случайно се завърта от корем по гръб.
Днес му боцнаха Пентаксима.
Станал е вече 5,220кг, 61см Simple Smile

Тани ако ми забрави и РДто... ще го отсвиря сериозно Simple Smile
Имахте ли зачервяване на мястото на боцването,защото днес нашето е червено,а ни я направиха онзи ден?

# 173
  • София
Не, не е зачервено мястото.
Можеш да направиш компрес с реванол. Или да намажеш с мед. 1вата педиатърка на Дияна ми каза да намажа с мед, отгоре слагаш марличка, или кърпичка, даже може салфетка или вестник. След това измиваш.

# 174
  • София,
kklara не се тревожи, това е мускулна реакция, и на нас ни се е случвало, а Температура вдигна ли ти? Сложи една марличка напоена в риванол и отгоре някаква носна кърпа и го вържи леко, да престои няколко часа, мястото може да се втърди леко, но след няколко дни ще се разсее! Hug

ВИки76, дали се завърнахте от почивката, надявам се че сте прекарали добре! Hug
ГЕри как е Жорко? Hug
Какво правите в това студено време, зимата нещо много рано ни изненада. Аз вчера ходих в дъжда с Вероника да забирам баткото от училище, но днес не посмях, много е студено навън и не съм я извеждала. ХОдихме сутринта тук у една съседка за малко на гости, та се погониха с нейната кукла с проходилките, ама бяха много смешни. Камелия е по тежка и по мощна и като хване облегалката на проходилката на Вероника и я разкарва из цялата стая, а малката само пищи и се опитва да се отскубне. Hug
Сега като се наспи, ако не е много студено може да поизлезем за малко, ама ще видим! ooooh!

# 175
  • София
И аз не съм излизала. Даже Дияна ми я доведоха. Бях адски уморена и  моя мъж уж щеше да ме събуди. Събуди ме де, в 11, а в 11:05 трябваше да съм в у-щето. Добре, че една мама взе Дияна и каза "ще ти я доведа до входа" Simple Smile

# 176
  • София,
А ти си добре тогава, ние нямаме никой познат, който да може да го доведе! Оказа се, че едното от момиченцата от класа му живее в нашия блок, даже сме на един етаж, през няколко стай, но едва ли ще ги притесняваме да го прибират, по вероятно е ние да ги водим и прибираме и двамата, защото майката и бащата са слепи. Сега бабата е тук и им помага първите дни, но за после, казах им да се обаждат, че няма проблем нашия татко ще ги води и ще ги взима, само не разбрах дали тяхното момиченце ще ходи на занималня! Hug

# 177
Dundurela,AnMary ,благодаря за съветите!Малко е твърдо мястото,но и аз смятам,че ще се оправи Hug
Не ми е вдигала температура,което е добре!
Преди малко излязох с малката и немога да  опиша какъв студ е!!!Направо главата ме заболя,а уж бях облечена #Crazy Облякох предвидливо малката и метнах върху количката дъждобрана,че да не й духа и добре съм сторила.Тя не усети студа,но аз.....Наистина зимата ни изненада рано newsm78 ако не ви се налага ,не излизайте!Поне аз съм на това мнение сега!

Не ви е лесно с първолаците!Ама и нас живот и здраве това ни чака!!!Пък и сега като свие съвсем  студа...Не е лесно
 Hug
А пък при нас спряха водата от 13часа и се чудя дали ще я пуснат!Ужасно е!  #Cussing out Поне да предопредят!  #2gunfire дано скоро дойде,че така не си е работа ooooh!
 Hug

# 178
Ние с Жоро вече бяхме на разходка Hugтук в Бургас ,подухва леко но пък е топло Hug И аз това се питам ,дали Viki_76, се е завърнала  newsm78

# 179
Здравейте !  HugЩастилива съм!Днес станах ,леля на две прекрасни момченца HugДа са ни живи и здрави Hug

Последна редакция: пт, 19 сеп 2008, 10:23 от GERI844

Общи условия

Активация на акаунт