По-рано ние сме родени, но с късмет сме надарени

• 21 718
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Близначета? Да са живи и здрави Simple Smile

Мама като ме навиваше миналата есен за внук я отрязах и казах да говори с брат ми. Ама ето на... поръча си го внука, и си го получи Simple Smile
А брат ми се е запънал кат магаре на мост Simple Smile Сменя гаджетата, за внуци не мисли. Последно се залибил с някаква испанка.
И аз съм щастлива. Оня ден говорих с мама и брат ми по скайпа и Иво вика "другият месец си идвам" Simple Smile

Вчера ми беше кошмарно... на кантар бях... да кърмя или да давам адапте. Но май всичко е ок. Тази сутрин се събудих щастлива, с големи цици Simple Smile С бебе от едната страна и малко коте от другата Simple Smile Алекс в момента пее в леглото. Опознава гласа си. Пищи си нещо детето Simple Smile
Няма да закъснеем за у-ще този път Simple Smile

# 181
Гери да са ви живи и здрави. Hug
Как са първолаците ни, харесва ли им в училище?
Приятен ден на всички  bouquet  bouquet  bouquet

# 182
  • София
Здравейте, аз одавна не съм писала, чета ви редовно, но все не ми остава време за писане. Радвам се, че вече няма болни дечица. Ние също бяхме болни, първо Дани, после и Лора... голямо приключение беше. Вече се оправяме, но Лора пак ми направи бронхиолит и докторката каза, че следващия път ще ни праща при доц. Гизова и ще ни изпишат Сингулер. Хубавото е, че след 1-1,5 година ще забрвим, че сме имали такива проблеми.
Също да ви се похваля... Дани вече ходи. Преди малко повече от 2 седмици се престраши и се пусна и сега е като фурия. Дори в събота правихме прощапулник и си взехме фотоапарата. Simple Smile

Приятен ден на всички и обещавам да съм по-редовна  Hug

# 183
  • София
Моята 1вокласничка е добре. За сега й харесва. Само от време на време мрънка над домашното. Левичарка е, и понякога й е трудно, но се справя. Къдри чертичките, но се старае Simple Smile
Учителката днес специално ми показа нейният учебник (ръководство), където с дебел и уголемен шрифт пишеше за левичарите.

# 184
Hellche,Честито ви ходещи крачета HugЦелувки на Дани и Лора Heart Eyes

# 185
  • София,
Ама аз сутринта влязох само да Ви прочета, че много бързах, а и Вероника беше окупирала клавиатурата и не можах нищичко да напиша и сега пак влизам и какво да видя имаме си двойна радост! Hug Гери да са ви живи и здрави и много щастие и успех в живота им желая на малките и на цялото семейство!  ylinfant  ylinfant
hellche радвам се, че отново си сред нас! Много целувки на Дани и на Лорката и честити ходещи крачета на Дани, а скоро и на Лора. Те с Вероника чакатвсе още, ама скоро и това ще стане, някои момиченца са по плахи!
И нашия първокласник е добре, снощи ме зарадва с цели три шестици, за двете ми се обади още през деня да ми се похвали - по математика, а другата я получил следобед по английски, всъщност слушали са приказката за Аладин и после са я рисували, ама той е щастлив и доволен, днес още не се е похвалил, чакам го след малко да връхлети в къщи! Hug
Ние днес въпреки студа излизахме с Вероника, че трябваше да ходим до Детската градина и да вземем картона на баткото от там, а после и през личната за другия картон, че само той не ги бил дал в училището още! А Вероника я бях увила като пашкул и даже дъждобрана и бях сложила отпред да не и духа, надявам се че и беше добре, въпреки че аз умрях от студ. После се поразходихме, то взе че се постопли. Ходих да и търся обувки, ама нещо нищо не ми хареса, а и то за нейния малък крак трудно се намират. Все едни розови ми предлагат, а аз искам нещо различно, в оранжево и зелено, розови вече и купих. Ама от това розово вече взе да ми писва. Тия хора не правят ли и в други цветове дрехи и обувки за момичета! Mr. Green
Гери чащкаме още новинки за близнаците! Hug
Вики76 липсваш ни! Hug

# 186
  • София
И ние се разходихме днес, ама от 12 до към 2 и нещо. Беше по-топло. даже имаше и слънце.
Сложих на Алекс една зимна шапка от кака му. Относително казано зимна, памучна е. Не мисля, че му беше студено.
Ама го бях сложила в спалният чувал, покривалото на количката. Поспа си малко детето на въздух.

# 187
  • София
Гери, мерси и на Жорко да предадеш много целувки от нас! Честита ви двойна радост   bouquet  Да са живи и здрави и много радост да носят на мама и тати, а и на цялото ви семейство! Трудно е с близнаци, но колкото е трудно, толкова е и хубаво, дори повече.

Ние сега ядем и мисля да ги изведа после за малко, че милите пощуряха тия дни вкъщи. Днес взех да пробвам едно яке на Лора от миналата година и тя после не ми дава да й го събличам.  Joy

# 188
Здравейте Hug. Гери-честита ви двойна радост Heart Eyes.Хелче-и на вас честито  HugКакво хвана малкия на прощъпулника Wink? На нас днес ни биха най-после първия пентаксим.Мария даже не разбра какво става. Почти не го усети. Бяхме й дали един часовник жаба и тя толкова го хареса ,че докато замрънка и бяхме готови. За сега не показва някакви признаци на странични ефекти. Дано не даде реакция Praynig. Иначе сме само 7 кг.Едва сме ги заковали. Останах малко разочарована,защото я чувствах по-тежка ,но уви..  Sad .Повтарям си,че ще бъде грациозна госпожица,но все пак ми се щеше да е малко повече. Но какво да се прави-важното е ,че  поне е здрава Praynig . Свършихме за сега с гимнастиката. Надявам се скоро да започне да лази и докторите вече да не ни пращат на гимнастика Praynig. Това е за сега от нас Целувки и добре дошла на новата мама и от нас Hug

# 189
  • София,
Ами тя Лорката сигурно си е мислила, че отивате на разходка! Hug
Ей ама съм голама овца, Вероника след малко ще се събуди, а аз не съм и направила нищо за ядене, ужас ooooh! И снимките още не ми е останало време да ги гледам, че снощи пак доподвързвах учебници и надписвах етикети. После писахме и чертички пожелание на първокласника да се упражнявал и в къщи!  Mr. Green
AnMary моля за съвет - моат синковец е на рожден ден на едно момиченце от старата група, дъщеричката на Мисена, от темата за Първокласниците и се чудя какво да и купя, ти какъв размер блузки взимаш на Диана, те май са горе долу на еднаква височина двете, дай идея за оригинален подарък, че тя ни беше и последното гадже  Mr. Green и ни е много мъчно за нея, защото те са в друго училище! искам подаръка да е на ниво и да се хареса! Благодаря предварително!

# 190
  • София,
Пчеличка не се тревожи съвсем си е добре детето и ние на тази възраст бяхме толкова килограма, сега да ви се похваля, то хич не е за хвалене ама сме заковали 8,00... А ти защо искаш да пълзите, ами тя моята не пълзи и няма и намерение, батко и също не е пълзял, научи се чак на 3 г. Mr. Green Важното е да проходят Hug

# 191
Ми, защото ми казаха,че дори и първо да проходи  трябва и да се научи да лази. А ми се ще да стане вече,защото ми писна да се притеснявам . Първо беше посягането,после въртенето,а сега лазенето,след това изправянето,седенето, ходенето и т.н. Малко много взех да се изнервям и ми е гадно Sad.Добре ,че ви има ,за да вярвам ,че всичко е възможно. Hug Praynig Praynig Praynig

# 192
  • София
AnMary моля за съвет - моат синковец е на рожден ден на едно момиченце от старата група, дъщеричката на Мисена, от темата за Първокласниците и се чудя какво да и купя, ти какъв размер блузки взимаш на Диана, те май са горе долу на еднаква височина двете, дай идея за оригинален подарък, че тя ни беше и последното гадже  Mr. Green и ни е много мъчно за нея, защото те са в друго училище! искам подаръка да е на ниво и да се хареса! Благодаря предварително!
Загубих вече къде писах за ръста на Дияна.
120см е. Повечето от блузите са и 122. Едните дънки са и 8-ца. Но тях май мама й ги донесе от Испания. На другите и дънки пише "110".
Сега момичетата са луди на тема Уинкс. Каквото и да купиш мисля, че няма да сбъркаш.
Има дрехи - панталони, туники (това чак за другото лято), анцузи.
Има аксесоари - шноли, фиби, слънчеви очила (те са към 50лв мисля), часовници.
Има уч. пособия. На Дияна й купи несесер (празен).
Има чанти (интересни). Фръцкат се хлапетата и се мислят за малки дами Simple Smile Дияна има две чанти. На последните РДта от градината всички момиченца получаваха такива чанти за подарък, и бяха на 7мото небе.
Има калъфи за мобилни телефони, и портфейли. Дияна има портфейл. С цип е, но е като обикновен портфейл, т.е. има две отделения за банкноти, джобче с тик-так копче за монети. Има отделения за визитки и CC Simple Smile
Има и други джиджавки. Дияна ме навива за нощна лампа. Има сандали, гуменки и т.н. На Дияна за зимата съм и харесала ботуши, черни, високи.
Какво друго има - кърпи, спално бельо. Но спалното бельо (чаршафи, калъфки, олекотена завивка) е безбожно скъпо, поне в магазина от който пазарувам на Дияна.

Аз си мисля, че девойката ще се зарадва на една чанта на Уинкс Simple Smile Последната серия май се води "дънкова". Цените са различни, но мисля че най-скъпата е до към 25лв. Не съм много сигурна, а и не помня за колко ги бях купувала.

На една приятелка на Дияна й бяхме купили комплект за рисуване на лице и тя беше много щастлива. Аз го бях купувала от една книжарница в блока ни, но мъж ми каза, че ги има в Оринджа. Може би са на Фабер Кастел.

# 193
  • София
Ми, защото ми казаха,че дори и първо да проходи  трябва и да се научи да лази.
Дияна първо проходи, след това започна да лази, и то доста по-късно от прохождането.
Преди да проходи лазенето на Дияна какво представляваше - пльосва се по корем на пода и започва да се дърпа с ръце, от време на време си помагаше с крака. Но общо взето каро "риба на сухо".

# 194
  • София
Дундурела копнах те от другата тема, за да не разводнявам.
И моята дъщеричка постоянно боледува и при нас слабото място е белия дроб, но се надявам че като порасне и ще го израсте и ще спре да боледува често! Hug

И мама така ми казва... слабото ти място е белият дроб.
На 1,4г съм била с двойна бронхопневмония. И всички казват, че повтаряла, което за мен са бабини деветини. В 11ти клас боледувах де. И беше без никакви индикации, т.е. никаква темп., а само лека кашлица.
Като по-малка боледувах.
Спасението беше плуване. В 4ти клас мама ме записа на плуване в Дианабат. И каза, че се е родила и това ме спасило Simple Smile След това и в ТУ тренирах плуване, 1ви и 2ри курс.
Случвало ми се е зимата да не си изсуша косата хубаво. Излизам, тя става на ледени висулки, но не съм се разболявала.

Дияна ходеше на плуване в градината. В у-ще още не са обявили спортове, но мисля да я запиша на плуване.
Тя се оправи, да чукна на дърво. От 2годишна до миналата година ми правеше по 2 отит-а на година.

Общи условия

Активация на акаунт