Помощ ! Хлебарки! 2 тема

• 124 291
  • 541
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Четох,четох а сега с въпросите:
1.като напръскате с Фронтлайн излизате ли от апартамента за известно време?
2.Няма ли опасност след,като пръскате по кухненските шкафчета/чинии,посуда и др./?
3.Отмивате ли пръсканото или го оставяте без отмиване?
Не излизам, нали ако се сложи на куче, това куче живее с вас, галите го и нищо не ви става.Където може мия, където не може, не мия, например в отворите за тръбите, под ваната, в процепите между шкафовете, стените в килера и мокрото помещение с пералнята, отгоре и отзад на шкафовете, може много време да седи.

# 166
Четох, четох... Търся фирма, изпробвана, която осъществява качествено пръскане против хлебарки. Аз пробвах какво ли не, течно, на кубчета, на пяна. Ефект никакъв. А са толкова много! Навсякъде. Не само на топло, не само край храна. В гардеробите с дрехи имам даже! Моля за помощ!

# 167
Понеже бях напълно откачила с нашествие на черни гадини в нашата кухня и следствие на четене и съвети избрах - Фронтлайн.
Действа абсолютно безотказно и действа около 6 месеца! Те просто изчезват.

# 168
Е, ужас, до сега съм ровила за тия гадини. Тази вечер за пръв път намерих от тях в кухнята.
Летят и са около мен дори когато е светната лампата, което ме навява да попитам след всичко изчетено - могат ли да летят и нали излизат само на тъмно?
Дано е така, щото направо тръпки ме побиват!

# 169
  • София
Хлебарките не излизат само по тъмно и аз незнам да има летящи тук. Да не са били бръмбари жътварки-те летят и са черни като хлебарките, излизат само по тъмно и когато е много топло.

# 170
  • Варна
Летящи няма, слава Богу. Това да не са били вонещици? Те летят така в тъмното и доста бръмчат. Безобидни са.

# 171
Тропическите видове могат да летят! По-скоро да планират от високо към ниско.

Нашите, слава Богу, не летят. Също така са безобидни, но гадни.

Преди няколко дни приятел ми донесе две пликчета Регент, купени контрабандно някъде около гарата (все едно е хероин!)

За следващите 5 години (живот и здраве!) съм подсигурен.

Откаткто пръсках преди 2 години - хлебарки няма!  На партера, над абонатната станция!

И мухи да влезнат, на другата сутрин ги няма.

# 172
  • София
Откакто пръсках преди 2 години - хлебарки няма!  На партера, над абонатната станция!
И мухи да влезнат, на другата сутрин ги няма.
Това ми звучи малко страшничко.  Thinking
А как ли се отразява на по едрите 'животни' ...

# 173
Хора, и Регнет сложих преди седмица и още има от тези гадини. Какво да правяяяяяяяяяяяяяяяяяя ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 174
обикновен - писал съм по въпроса - никак! Субстанцията вътре е фипронил, който се съдържа и в препарата Фронтлайн, с който обезпаразитяват домашни любимци. Опасен е за студенокръвни и безграбначни.

*Jeny* - не е възможно. Ако излизат от канала на банята, просто го запуши. Аз с едно пликче изчистих сграда с два входа. През септември 2008... И още държи.

И какво значи "сложих", той се разтваря в литър вода и се пръска...

Няма смисъл да ви го препоръчваам - от година и нещо е забранен. Заради пчелите.

Последна редакция: ср, 14 юли 2010, 13:20 от PinkPanther

# 175
  • Варна
Няма смисъл да ви го препоръчваам - от година и нещо е забранен. Заради пчелите.
Да, нали затова минахме на фронтлайн...

Jeny, с него пробва ли? Ефектът не е моментален имай предвид, при нас се срещаха още 1-2 седмици. Причината доколкото помня е, че разнасят препарата до скривалищата им и там действа.

Под секрет сега да ви кажа, че преди 3-4 седмици в банята изневиделица се появиха мравки. Изпаднах в ужас! Но... след еднократно опръскване на всички дупчици в банята с фронтлайна от миналата година, няма помен от тях до ден днешен!

# 176
Интересна работа - преди две години сме обяснявали същите неща на същите хора... Или е съвпадение? Вижте 2, 3, 4 стр от темата...

И картинката си стои.. за спомен:

Последна редакция: ср, 14 юли 2010, 16:30 от PinkPanther

# 177
Все още вижда мживи ,но това е може би защото имах малко количество Регент. Ще пробвам и пръскането с Фронтлайна. При нас изчезнаха  преди време ,но откакто се над нас едни мизерници - отново се появиха ooooh!

# 178
При нас изчезнаха  преди време ,но откакто се над нас едни мизерници - отново се появиха ooooh!
Най-често съседите са проблем.
При нас е една баба, живее на долния етаж. Оттам идват гадните хлебарки, които за щастие избихме, но в последно време и молци. 
Наблъсках гардеробите с Райд 4-ри сезона, дано помогне.

# 179
И в нас идват от мизерната ми комшийка - виждам ги нощно време как си пълзят по балкона.Сега съм наръсила балкона с една пудра,а вътре слагам Глобул.Да видя какво ще стане

Общи условия

Активация на акаунт