Помощ ! Хлебарки! 2 тема

• 124 333
  • 541
  •   1
Отговори
# 495
  • Русе/София
от къде се сдобивате с регента?

# 496
Регента е най доброто ,но за съжаление не се намира лесно.Съседи и приятели, които са пръскали с него вече 6 години не са виждали хлебарка.В къщи до миналата седмица беше ад,имаше ги с хиляди на всякъде,пробвах какво ли не ,купувах всякакви препарати от агроаптеката уж с активната съставка на регента и нищо.И накрая ,бях чела тук във форумите за Фронтлайн,отидох и го купих от един ветеринар за 25 лева(купих най голямата пипета за куче),разредих със 400 милилитра вода напръсках на всякъде и..... Вече да чукна на дърво няма нито една .Първите дни се виждаха единици а от няколко дни няма дори и нощем.Мисля да купя тия дни още една пипета и да напръскам пак след седмица за по- сигурно .Има ли някой ,който е ползвал фронтлайн и колко време е продължил ефекта след напръскването?

# 497
  • София
  При мен вече три години държи.

# 498
Тайна , фронтлайна или регента? И само с едно напръскване ли?

# 499
  • София
Тайна , фронтлайна или регента? И само с едно напръскване ли?

Фронтлайна, два пъти пръсках, през две седмици.Ама изпръсках целия апартамент, не остана ненапръскано място.

# 500
Благодаря ти за бързия отговор ,значи надежда има  Laughing ,бях се отчаяала и не можех да повярвам.

# 501
  • Fort Worth, TX
Голямата пипета с колко вода я разтворихте?

# 502
  • София
Голямата пипета с колко вода я разтворихте?
Литър стига, даже остава.

# 503
А ние я разтворихме с по- малко от половин литър,стигна да се изпръска целия апартамент и остана малко та след два дни пръсках на посоки за да свърши.Не мога да повярвам ,че -НЯМА ХЛЕБАРКИ!!!

# 504
Вчера използвах цял флакон от тази пяна
http://www.multipharm.eu/product/2101/raid-rayd-pyana-sreshtu-pa … sekomi-400ml.html
Живея в едностаен апартамент и ми се стори, че това е много голямо количество за малка площ.
Цял ден хлебарка не се вясна! Имаше едно голяяяяямо УРА от моя страна, което продължи до вечерта.
Легнах си спокойна, че съм спечелила битката. Така се и оказа само битката е била моя, но не и войната. Нямам представа как кога и откъде, но когато си легнах усетих нещо да пълзи по рамото ми... оказа се хлебарка- о, кошмар! Кошмар, да, само дето съм будна...
Утре ще пробвам да взема Боракс от аптеката и ще се моля да спечеля войната... А сега- сега смятам да бъда като това човече  #2gunfire , но въоражена с два пантофа...

Иначе за пяната- ако напръскаш директно в/у гадината умира на място, но иначе изглежда не е толкова ефикасна колкото се надявах (а дадох над 6 лв. за това нещо... тц-тц-тц)

# 505
  • София
   Още ли има вярващи на Райд?

# 506

Беше първият ми опит за борба...   oops

# 507
  • София

Беше първият ми опит за борба...   oops
Хлебарките му свикнаха и не им действа.Опитай с Фронтлайн, в майка ми бяха пълчища,чак в хладилника влизаха!Дъщерята купи ампула, напръска, майка ми не можа да повярва, колко бързо изчезнаха.

# 508
Аз съм от тези, употребяващи Фронтлайн. Вече няколко години поддържам изряден ред с тях. Гледам всяка година профилактично да напръскам целия апартамент. Миналата година се появиха 1-2 от съседите,веднага напръсках и проблемът приключи. Това, че е безвреден за домашни любимци и деца много ме успокоява. Не искам да си спомням какви кански битки водех преди да науча за този препарат...

# 509
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт