Помощ ! Хлебарки! 2 тема

• 124 331
  • 541
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Пръскайте само на скрити места,ако имате домашни любимци, с медицинска маска и ръкавици и при възможност излезте за няколко часа.Аз не съм излизала .Пръсках нощем в кухнята, банята, тоалетните, коридора и си лягах.

http://www.otrovi.com/fendona-60-sk-9-ml/

# 526
Аз купих Регент от агроаптеката.

# 527
  • София
Регент нали беше категорично спрян за продажба   Shocked
От коя агроаптека го купи - свободно или изпод щанда  Rolling Eyes

# 528
Фронтлайн не помогна ли?
Уникално средство! От 7-8 години не знаем какво е това хлебарка, при съседите има, у дома не! След напръскването просто изчезнаха..Пробвайте, успех!

# 529
Обяснете ми как се ползва фронтлаин

# 530
  • Пловдив
Разтваря се във вода,не помня точното количество, ( на опаковката пише ) , и се напръскват местата -кухня, баня, сифони, това е Peace

# 531

Под щанда. Но купувам периодично и си ме знаят и ми дават.

# 532
  • София

Защо смяташ, че "информацията" ти е полезна за форума  Mr. Green

# 533
  • София
Когато изчезна регента, започнаха да продават какво ли не под името Регент.

# 534
Преди 7-8 години апартаментът ни се напълни с хлебарки. Излизаха отвсякъде. Имахме куче и не можех да си позволя да ползвам какъв да е препарат. След много търсене и разговори в различните аптеки купих глобол гел. Слага се на точки навсякъде от където съм виждала да излизат. Вътре във всички ъгли на кухненските шкафове, долу по земята - навсякъде. Фармацевтите ми препоръчаха да го направя през 2-3 седмици, но нямаше нужда. Абсолютно безопасно е за домашните любимци. От тогава не съм виждала хлебарка у дома.

П.П. Знам, че имам малко постове във форума, но моля Ви не приемайте този пост за реклама, а като мнение на една доволна клиентка от препарата.

# 535

Защо смяташ, че "информацията" ти е полезна за форума  Mr. Green

Беше полезна на съфорумка,затова споделям.  Peace

# 536
  • София
За теб под щанда има, за останалите над щанда няяяма - много полезна   Laughing

На Женския пазар мургавите продават колкото ти душа иска нещо, наречено Регент. Оттам и някои агроаптеки се запасявали за под щанда. Не се знае от това мургаво нещо хлебарките или хората ще изпищят  Mr. Green

# 537
  • Бургас
Aз се отървах от тази напаст с фипронил  Peace

# 538
Aз се отървах от тази напаст с фипронил  Peace

Седнах да попрочета, че отскоро ми дойдоха и хлебарките като проблем. Като цяло явно това е решението. Фипронил е генеричното име на Фронтлайн, ХлебоморК и ...Регент. Всичко, което се описва по-горе, без Фендона, е фипронил. Просто се предлага в различни форми - прахообразни, разтвори на водна и спиртна основа, гелове и т.н. Най-вероятно ще поръся  и с борна киселина и около щранговете.

# 539
Не разбирам, защо сам човек да бърка разни отрови и да рискува здравето си. Винаги има подробности, за които обикновения човек не е информиран.
Ползвах услугите на фирма нямам никакви забележки.
В жилището е старо и не се живее там постоянно,  на 1-ви почти приземен етаж. Когато пристигнах, първата нощ започнаха да излизат десетки хлебарки от къде ли не. Не се държи храна или отпадъци в жилището. Подозирам, че влизаха през балкона.
Извиках специализирана фирма и човекът ми обясни всичко много подробно за живота и навиците на хлебарките, както и как точно действа препарата, който те ползват (безвреден за хора и животни).
След това намирах само умрели насекоми и хлебарките изчезнаха, макар че беше пръскано само в моето жилище. На следващата година пак ги извиках профилактично и доста успешно.
Фирмата е лицензирана и работи под контрола на РИОКОЗ.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт