ОКТОМВРИ наближава и бебчо с радост ще изплаче: виж ме мамо!

• 12 819
  • 301
  •   1
Отговори
# 255
Абе какъв Ларедут, бе, мацки, аз само в аналоговите магазини ще се разоря...
Хайде да се връща таткото, че малко да ме озаптява. То не се трае. И все за това бебе - за мен нищо, нито за болницата, нито за здравницата Simple Smile

Ей сега на връщане оставих един чувал пари в новия магазин на Захитекс на Бигла. Искам да кажа, че съм очарована от съотношението цени-качество, както и от едната продавачка (много дебелата). Естествено прибрах се с такси, то с три торби... Тия дни пак ще снимам.

Барабина, удостоверението за граждански брак е, за да знаят кого да впишат баща на детето в акта за раждане Mr. Green и с какви имена. Ние неомъжените попълваме едни декларации за припознаване поради същата причина.

Не знам за вашите еклери, обаче аз отивам да се мъча над чийзкейк за рожденика. Засега съм купила само боровинките за топинга  Grinning

# 256
 Joy Joy Joy Аз ви казах, че е странен, ама тъй казват в таз тема, уж тая година лятото е ражадала мацката, та би трябвало да е актуален. Ама представяте ли си да вземете тия работи със себе си? hahaha Е, поне можеш да си подбереш нещата от там Wink.

# 257
  • София
Параход, ти направо си избила рибата с толкова покупки  Crazy Ще чакаме снимки.

Сиси, аз в момента нямам поръчка за пускане, но с удоволствие бих ти помогнала да си пуснеш твоята  Simple Smile Само казвай кое не ти е ясно. И аз незнам френски, но със подробните обяснения на сайта който преди време ви бях пуснала се справих. Ще помагаме  Peace

Наде, много грубо са постъпили с теб. Я ги остави да си оправят сами преводите  #Cussing out

Мая, много е досадно да ти върнат болничния. И на мен ми се случи и оттогава проверявам всеки следващ дали е правилно попълнен. Все едно ми е работа.

Ох, гледахте ли репортажа за майката с 8 деца, която няма къде да живее? Незнам дали ще се съгласите с мен, но смятам за абсолютно безотговорно да раждаш деца едно след друго като хлебарка а да не можеш да им осигуриш дори минимума за нормално съществуване. И после висват на гърба да обществото все едно някой им е длъжен и трябва да понесе цялата отговорност за това че не са мислили с главата си. Иначе за децата така ми стана мъчно за тях, че са обречени на такова съществувание. Извинявам се за лирическото отклонение, но нещо се афектирах  ooooh!

Моето гърло пак се обажда, май ще го натрия със сода. Иначе кисилените пак си ги имам. Наистина решението е да не остава празен стомаха и да се яде по малко.

Много се радвам, че се прибирате с хубави новини от прегледите  Simple Smile

Съни, спри се бе жена! Няма нужда от подвизи. Малко ли е бремето, което носим?! Да си изкарате чудесно рождения ден!

# 258
Наде, отвратително са постъпили с теб. Пълно е по света с дребнави сметкаджии, чак ми е гнус от тях  Twisted Evil. Само ако се замислят колко ще спестят от това, че ще те прецакат един месец с няколко-стотин лева, не мисля, че за който и да е работодател е кой знае какво. Аз самата много тежко и лично приемам подобно некоректно отношение, затова ти съчувствам искрено.
Съни, ако можех с удоволствие бих дошла да поготвим заедно утре, знам какво е детски рожден ден у дома  Crazy. Моето момче дума не дава да се издума за заведение, не можело да се развихрят и да правят каквото им скимне, досега все у дома празнуваме. А пък тая зимнина...преди месец и нещо беше правила компоти, сега пак нещо си с чушки и домати. Чудя се - точно пък майка ти да те ангажира в такъв един момент, почти пред раждане  Naughty......Нито свекърва ми, нито майка ми и въобще никой край мен не ме брои за подобни физически натоварващи дейности, не мога да се оплача, близките се съобразяват, че съм бременна и ме кътат.
Документа, който наричате Направление на бременна до род. отделение го имам в същия размер и със съдържанието, изброено от Адина, но е наименован Карта за профилактика на бременността  newsm78. Втория вид направление не са ми го дали, док нищо не спомена за други документи

# 259
  • Варна
Майлили, ми толкоз им е акъла на такива с по толкоз деца. Раждат ги или за бизнес да ги пращат да просят, или заради помощите които получават, щото разбираш ли не им се работи. И ние излизаме простите, че като си плащаме данъци и раждане и всичко, всъщност изхранваме такива паразити,които висят само по опашките на социалните, раждат без пари,лекуват се без пари, дават им ток без пари и храна също. Там където живеех преди имаше две такива майки с по 6 ш с по 7 деца. тия жени един ден не работиха в живота си.Цял ден по живота на кафета и цигарки и по мъже, децата им са им като прислуга,апартаментите безплатни от общината. #Cussing out

# 260
Здравейте момичета,
пак шпионирам /от Октомври 2007/  Mr. Green
Почти всичко от посочения списък за болницата ще ви трябва, просто трябва да го разделите в 2 чанти. Едната си носите като постъпвате за раждане, а другата ще ви я донесат близките на другия ден.
Примерно за планираното секцио не ви трябва нито едно от кърмаческите пособия в 1я багаж, защото детето го дават по-късно...за нормално раждане не мога да коментирам.  Шампоана, балсама и гримовете също могат да почакат в чанта №2. За кърпите наистина е добре да са 3, но може да не са всичките в 1я багаж. Книгите и списанията също могат да почакат.
Халат аз не съм носила, защото в моята болница беше доста топло, предполагам в повечето родилни домове е така.
 Hug и успех!

# 261
Егати списъка Шики! То това е нечовешко бе.Ужас!
Трикси,честито хубави новини!И на всички други от прегледите,браво!
Наде,тая вашата фирма срам нямат.Бива ли такова нещо.То нямам думи.Дали не ги дундуркаш много,че така ти се качват на главата?
Искам и аз такова чувалче от Ларедуут! newsm45 Много е сладкоо.Да не беше в розово само? newsm78

# 262
  • София
Мис, какво розово? Нали само синьо има? Това чувалче като гледам е кандидат към форумското облекло  Mr. Green Тони ще наложи вето накрая.

# 263
Ето ме и мен  Crazy

Както знаете наскоро си купихме легло от Пигис хаус, където не само че са некомпетентни повечето момичета и ги няма никакви като ти трябват.Другото е че ни дадоха все пак малко по-различно легло от поръчаното, без да ни кажат, това вече го споделих.Липсваха и две подпорки за крачета, но хайде ние няма да го нивелираме, че ни е сравнително равен пода...
Днес отидохме в "от А до Я за вашето бебе" в Люлин5 и много доволни останахме/доволна ша останеш  , ша знаиш Stuck Out Tongue Winking Eye .Един много любезен и внимателен мъж ни обслужи и в общи линии имаше избор на това, което търсихме bowuu Взехме си комплектче спално с обиколник и едно матраче кокос и пяна за нашето така голямо легло, което си знаем от Пигис хаус, че е по-големия стандартен размер 70/140. И се прибираме почти щастливи и слагаме матрачето в леглото и оппа изненада-не става  Confused Мерим с метър да видим и се оказва че леглото е 130 на 70, в този случай даже малкия размер матрак не върши работа, защото е 10см по-малък на ширина ooooh! Та решихме да срежем матрачето  Thinking Нали леглото е и за юноши, но преди да се махне решетката и разфасова си е по-малко /точно бебешката част е 130см Confused Припомням: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=281506&pid=7386348
И те така, направете си изводите, особено тези, които тепърва ще купуват легълце или матраче  Crazy Аз вече си ги направих...

# 264
Здравейте момичета, започвам с отчета:
Първо моля да ми смените болницата, ще се ражда в Шейново Peace Направо нинам откъде да започна, та плацентата е основнит ми дерт, както се казва, иначе бебчо е пораснал 2400 засега, отговаряме си за термина по размери, тоновете са ОК, но нищо ни са знаи, ще следим нещата изкъсо, в понеделник съм на доплер в Шейново, микробиологията ми е 6, утре обаче каза да си пусна останалите изследвания да не отлагам, и аз да ви кажа малко се шашнах, ма не искам да се стига до секцио ConfusedДоки беше мил, обсни ми че всичко си е строго индивидуално, че за сега всичко е ОК, но ние ще следим и ако плода започне да страда тогава се стига до спешно секцио ooooh!Помолих беб да не стигаме до там, но малко се разстроих да ви кажа, пророних малко сълзи, не се сдържах. Първосигнално реших че бебчо е малък, че още от сега не се храни достатъчно, но пък после като помислих, ако беше така нямаше да си отговаря на г.с., нали? Вече ще взема да хвана гората ooooh!
Предвид обстоятелствата, реших да заложа на специалиста, който ме е следил през тези месеци и да отстъпя от принципа бебчо да е при мен, май за секунди разбрах, че е по-важно всичко да премине успешно Peace Сега ще поровя в сайта на Шейново подробности, ако имам въпроси ще се обръщам към момичетата които са се насочили натам Peace
С две думи, май няма нещо обезпокоително за сега, но аз някак си драматично приех всичко, нямам обяснение newsm78
Прегръщам ви!
Майлили, ако плануваш поръчка свиркай, мисля да се прикрепя към твоята Mr. Green

# 265
  • Варна
Лелее, ама аз наистина ви пуснах яко мухата с тоз чувал... Laughing трябваше първо да пусна линка и да ви питам дали ви харесва, че после като поръчвам да поръчвам за всички. Всъщност незнам дали може така-примерно от съответния артикул да се поръчат 10бройки да речем, или веднага ще има санкция,относно количеството...?

Специално това чувалче го има намалено и ненамалено, така и не разбрах каква е разликата, явно който не види намалението и поръча по редовна цена си остава прецакването за негова сметка
Вижте колко чувалчета има....а това,което поръчах аз е само в синьо

http://laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=HeaderS … IGOTEUSE%20GLOTEX

Е, вярно че това,което аз поръчах е най-евтино,но и другите си заслужават

# 266
  • София
Адина, нащето легло е 130/70 и е на PALI. Те имат такъв размер матраци - магазини Малечко.
Дали няма да можете да върнете този матрак, койото е ви е тамън? Можеш да звъннеш в Малчеко и да ги разпиташ по телефона
казват всичко и цени и т.н., любезни са.
ssissi, не се прутеснявай, само натъжаваш бебока, хубаво е че си отговаря на седмиците явно не страда в момента, а за секциото - каквото сабя покаже. Ще стискаме палци да сте добре  Praynig
Аз вече си мисля, че те ако решат да те резнат все ще измислят за какво, важото е бебо да е жив и здрав.
Г-це, може ли линк на чаршафите с ластик?  Embarassed Много ми е сложно да се движа в този френски сайт.. Миси предварително   bouquet

# 267
  ssissi, миличка недей така  Hug!Горе главата,позитивно мислене и всичко ще е наред нали знаеш,не се предавай точно на финала   love001!Радвам се че вече си се решила към кой лекар да се насочиш,нищо че бебето няма да е с теб,нали е само за 3 дни,а после ще сте си заедно.
 Ако поръчвате искам и ааааааааааааз,харесала съм си някои нещица,ама незнам дали ще се оправя с регистрацията и поръчката,все още не набирам смелост да се пробвам.    
 alliss3, ти явно ме разбираш.Като дойде 5-ти септември и ми се реве,такава лудница настава,мойте приятелки ми викат че съм луда,ама какво да направя като искам слънчо да е доволен и щастлив.Още някоя година и ще си го празнувам тоя ден сама с мъжа ми,ама сега си мисля че му дължа някои радости в живота.
 А за майка ми какво да ви кажа,това е поредната зимнина която ще се слага,като всеки път ходим до борсата и после с торбите като магарета,ама днес отидох сама с детето ooooh!,ужас ви казвам.И накрая преди малко тя ми вдигна скандал,че мойте мъже малко са разхвърляли и аз не съм подредила.Ама и се озъбих,това на нищо не прилича.Цял ден обикалям да намеря подарък на детето от нейно име,до борсата да влача торбите и тя пак има някакви претенции #Cussing out.Полудях ви казвам и сега така ме боли корема от целия тоя зор днес,че незнам  Cry.
 Айде стига съм ви занимавала,много скоро ще се изнеса и вече нямам търпение да идва тоя ден.Той и затова мъжа ми така се бъхта по апартамента,че вижда какво ми е.

# 268
  • Варна
Г-це, може ли линк на чаршафите с ластик?  Embarassed Много ми е сложно да се движа в този френски сайт.. Миси предварително   bouquet
Аз пък взех да му свиквам вече  Laughing, ама то цял следобед дремя в него и речника...

чаршафите с ластик
http://laredoute.fr/vente-draps-housse-bebe-fille-ou-garcon-(lot … tegoryid=45545481

и тези одеяла ми харесаха-ама от полар  Confused
http://laredoute.fr/vente-couverture-bebe-fille-ou-garcon-maille … tegoryid=45545481

# 269
Момичета правила съм поръчки в Ла Редута около 5 на брой! Винаги съм оствала много доволна от това, което получавам. Имам блузки, панталон, дънки на мъжо тениски, чехли Адидас за 12 евро при положение, че същите тук са по 45 лв. Последно получихме един екип за мъжо на Адидас за 35 евро-много хубав, и за Беба космонавт на Cocoon за 3 евро / може да го видите в албума с придобивките за Беба в Общият ни албум.
Така че смело поръчвайте!!! Сега чакам малко бодита и други друболийка за дребното. Hug

Общи условия

Активация на акаунт