По Дюкански си диетуваме и по-малък размер дрешки си купуваме - 122

• 46 277
  • 905
  •   1
Отговори
# 615
Сънче Hugрадвам се, че си влезнала в темата.  bouquet
Сега забелязвам -изпуснала съм тиганите Joy Joy Joyи кокошките hahaha hahaha hahaha
Да си призная по повод режима-на мен ми пасна.Това е моята диета ,с която славно отслабнах.
Преди обичах много сладко и тестено Mr. Greenот шест месеца  и нещо не хапвам таквиз
неща,дори не ми липсват. Party

# 616
Morski privet   bouquet

Ayyyyy  niama kirilica, sorry

Revimna sym..mnogo svaleni kilca!

Otkyde izmykna vsi4ki tez kokoshki  Joy Joy Joy

Leka i otslabwasha   love001

# 617
Обръщам се към Звездопад специално, тъй като в неин пост прочетох за степера.
Как ти действа степера. Аз от 3 дни упорито го ползвам. Е не чак толкоз упорито, щото още съм начинаеща и с много усилия достигам 4 мин. степване  Embarassed Но понякога възкачвам степера по 2 пъти на ден.
Обаче забелязвам че ми се товарят мускулите над коленете. Пък аз там не искам да отслабвам - там са ми слабички крачката. Горе бедрата ми са отпуснати  Confused Дали след дълга тренировка ще имам резултата в горната част или няма как да стане, след като не усещам голямо натоварване там  newsm78.
Степера ми не е туист, но аз сама си го правя - въртя се от кръста подобно на обръч, докато съм на степера, та предполагам че тренирам и стомаха, щото след първия път усещах напрежение в мускулите на стомаха

# 618
  • Велико Търново

Abrakadabra благодаря за поздрава, невероятен е!

Честит рожден ден на Танчето newsm51 .
Желая ти много радост и минусови дни!
Секс, любов, пари!
Много трудови успехи
и шикозни нови дрехи!

Zellena, добре дошла smile3501 ! Най-после една плевенчанка като мен, ама аз вече 14 години живея в Търново. Не мога да си намеря дружки, освен ivon4e, което поканих да ми прави компания с Дюкан  love001 . Ivon4e, благодаря ти , че те има - нали знаеш, че си ми като сестра hug . Сега готвя пилешки пържолки с кисело мляко и прибавих малко лук, чушка и домат. Днес ми е последен ПЗ.

Момичета, възможно ли е да задържам от режимните сладкиши, торти и желирани кремчета? Вече втора седмица килограмите ми варират от 59,9 до 61,5 #2gunfire newsm78 Twisted Evil . Кажете ми моля ви, някой задържал ли е от тях?
Дайте ми рецепта за режимна майонеза Praynig  chef .
Поздрави на всички още веднъж и помнете:
ТУК СМЕ СЕ СЪБРАЛИ ДА СЛАБЕЕМ И ТВОРИМ, А НЕ В ЖАР ДА ТЛЕЕМ И ЖИВОТА СИ ДА СКЪСИМ!
Дюкански привет  newsm51 и целувки   love001
Ваша Иванета

# 619
Сос майонеза
- Класическа майонеза с парафиново масло. Поставете в купа един жълтък, малко сол, черен пипер и 1 чаена лъжичка оцет. Размесете добре. Добавете, като продължавате да бъркате, размитото парафиново масло капка по капка. Когато сосът започне да се сгъстява, проверете дали няма нужда от още подправки. Сега е моментът да прибавите горчицата, за да улесните сгъстяването.
- Зелена майонеза. Приготвя се по същия начин, като се добавят накълцани на ситно листа от керевиз и пресен лук.
- Майонеза без парафиново масло. Намачкайте едно твърдо сварено яйце с вилица и го смесете с 50 г нискомаслена извара. Добавете ароматни треви, сол и черен пипер.

А аз бих искала да попитам някой дали е пробвал 2/0 (т.е. 2 протеини и 5 зеленчуци)
Четох няколко теми назад, но не намерих нищо. Ако вече е обсъждано, моля препратете ме към темата.
Благодаря.
 smile3521

# 620
Здравейте, момичета! Включвам се за сефте, случайно чух от колежка за темата. Имам 4 деца и през последната година напълнях с 10 кг. Нищо не помага за сваляне, така че ще пробвам и това. Нещо не ми е ясно - през първата фаза само протеини и нищо друго? И за триците - могат да се ползват през всички периоди или...? Дайте съвет!

# 621
  • Пловдив

newsm78  мислих, мислих и реших, че ми е необходима вяшятя помощ за да успея л Е  ето ме и мен Simple Smile

# 622
Приятелче, Hug и поклон - 4 деца, евала. И само 10 кг отгоре - истински герой.

Триците са всеки ден - по три лъжици - не повече. И първа фаза, за 10 кг ти стигат 5 дни - само протеини (триците също не ги забравяш), виж в http://dukanskirecepti.wordpress.com/ рецепти и идеи какво да ядеш през дните в зависимост от това дали си само на П (протеини) или ПЗ (протеини и зеленчуци) Laughing

# 623
              ААААААААААА, ЦОЦИ виждам те не се помайвай, скачай от балкона.
              КИАРА - какво стана с теб бе момиче, успях ли поне да помогна с нещо, не се обади, а и тук не те виждам?
               ПРИЯТЕЛЧЕ - браво на теб - 4 деца - това е най-голямото богатство на света, да са ти живи и здрави.
               МОМИЧЕТА, понеже всички сте майки ВИ умолявам, ако някоя има дрешки, които умаляват и няма къде да ги даде, да не ги изхвърля, а да ги дават към движението на българските жени, които събират помощи - дрехи и помагала за деца от ДОМОВЕТЕ ЗА СИРАЦИ.
               Тази тема е много чувствителна и знам, че всички НИЕ можем да помогнем! Ако искате някаква информация пишете на лични, за да не обременяваме темата ни, която е за друго. Благодаря Ви   предварително!
               Ф И Л Ю Д К И !!!

# 624
Здравейте момичета и момче. Hug
Скоро не съм се разписвала и май изпуснах Пловдивска среща.
Продължавам си 3 фаза, макар че последните десетина дни не съм много режимна и бях основно на зеленчуци. Но вече съм в къщи и пак ще си вляза в ритъм. Задържам си килограмите и дори имам още -1 кг. Установих че ми беше по-лесно във втора фаза, а сега се отпускам повече понякога.
Пожелавам ви много минусчета.

# 625
  • New Zealand
вчера ви се похвалих, днес съм нещастна Sad от вчера започнах 5 дни ПЗ, а тази сутрин кантарът отчете +1кг само след 1 ден!!! направо съм в ужас! не е свързано с МЦ, защото преди 2 дни ми свърши...гадно ми е Cry днес не смея да ям зеленчуци! ето, оплаках се, разчитайки на съвети и започвам да ви чета Sunglasses

# 626
Здравейте всички !!!!!!!!!!!
да се запиша ...с ред два ... за да не ме забравите ... аз май съм още жива ...и като мноооооооооооого се насиля мога мръдна... само вчера съм шофирала над 500 км ...да не говорим че почти не слязох от мобилните (после че чудя защо отнасям толкова глоби за говорене по мобилен .... и заснемах една сграда ) ...лелеееее голяма "мрънла" съм ...спирам да се оплаквам ...исках само да каже че съм уморена като пребито улично псе ....

ФИЛЮДКА ...мила ... опитвах се да изчета какво сте сътвори ли във форума тези няколко дни докато аз скитах из държавата .... не знам на само като ти видя аватара и ми става усмихнато ...нали те познавам и лично ...какъв слънчев човек си ....
момичета ....

понеже почнах поста ...с мрънкане ...да взема да напиша и нещо "позитивно"...
май съм свалила едно кило ....днес кантара показваше 75 кг .... ( това ми беше първоначално поставената цел ...) ...после нали и аз като всички ...се 'заразих " и взех смело решение да сваля още 2-3 кила .....
аааааааааа..и да ви споделя какъв съм ШЕМЕТ ...не само в кухнята съм пълна блейка ...
отивам днес да търся една специализирана книжарница ( за справочници) ...паркирам колата на "синя зона " ...примерно си изпращам SMS ..тръгвам да търся съответната улица ...след половин часово лутане като "купена коза " установявам, че съм объркала кварта ...спокойнооооо се връщам да си взема колата и да отида в правилния квартал ....иииииииииии когато пристигам до колата виждам че са ме "ЗАКОПЧАЛИ " със скоба ... направо побеснях ... вземам оставеното ми талонче да се обадя на тези от служба "Паркинги и гаражи " и да им вдигна ДИВ СКАНДАЛ ..откъде на къде ще ме "закопчват когато аз съм ТОЛКОВА ПРИМЕРНА и си пращам SMS" .... иииииииииииииииииииии тъкмо да почна скандала .... забелязвам че на бележката пише кола марка Мерцедес номер 0176 ........................... ей в този момент се сетих ....аз по инерция съм пратила SMS ...за старата ми кола Ситроенчето ...
ей на това ...не знам какво ще му кажете ...ама за мен има едно определение ...пълно КУКУ .....да изпратиш SMS ....за синя зона .....за колата която " кротко си седи на паркинга пред блока ти .............

малееееееееее мислях да напиша само ред два ...а се олях .........

# 627
  • София
Споко, Цоци и аз съм го правила тоя номер с колата  Laughing Ама явно съм имала луд късмет и си свърших работата за 10-тина минути и не бяха успяли да я закопчаят. Обаче после като ми прищрака ... а на всичкото отгоре колата, за която бях пуснала смс беше в Пазарджик  Joy

# 628
Aventura, споко бе душа.... Simple SmileЕла да те гушна Hug Днеска е + утре ще е - Simple Smile

Приятелче
  smile3501 4 Деца и само 10 кила Hug Триците....са от началото до края на живота...има много рецепти с тях в блог сайта Simple Smile

Кайли
и аз се притеснявам как ще се удържам в трета фаза....

Толкова много недюкански вкусотии наготвих на моя хубавец....ама кво дюканско жовотно съм станала и парче не ми се прииска да си кусам... Как да тегля майната на толкова труд... Rolling Eyes

Вещи..мен неможеш да ме стреснеш с тиганите Simple SmileАз кажи речи в казарма съм израснала мхм/...... #Crazy

Цоци, браво за постигнатата цел....ама нали сме жени..винаги искаме ОЩЕ ....Сигурно не ти е било смешно днеска..ама  мн се смях... Joy Щото и аз съм пълен заплез  ooooh!

# 629
  • България
Идвам и азззззззззззззззз
Щом видях, че има яки   fight fight fight fight fight fight от Вещи и многооооооооооо кокошчици пристигнали от доброто старо време и от новото време съм тук с Вас Hug Hug Hug
Честито на Рожденичките и кандидат мамитата preggo  ДАЙ БОЖЕ ЗДРАВЕ И ДОБРУВАНЕ ЗА ВСИЧКИ!!!
ДОБРЕ ДОШЛИ НА ВСИЧКИ СМЕЛИ НОВИ МОМИЧЕТА - тук е много бурно, но и полезно!
Аз съм кака Сийка и ако има нещо да питате ме питайте, само да съм влязла в темата  Heart Eyes иначе няма проблем. Отчет за мен: вече съм почти във 4-та фаза, смъкнах 11 кг от 10.02.2008г. и до сега ги държа уж 54 кг. Режима работи отлично! Скоро се видях с моя дружка от Франция, която вече от повече от 6 години си държи фронта с килограмите, смъкнала е 25 кг именно с нашия Режим на д-р Дюкан! Така, че смело на пред и без глезотии... и свади! Тук сме за едно общо дело, чисто женско! Да сме ИСТИНСКИ ЖЕНИ и  supermama!
На всички стари муцунки едно горещо Благодаря много Hug Hug Hug
Обичам Ви и се УСМИХВАЙТЕ ДРАГИ, отслабва се яко, изпитана рецепта е  love001
Да не съм видяла повече подмятания и отрицателни енергии тук! Само  txtloves и newsm51 newsm10 newsm47

Общи условия

Активация на акаунт