По Дюкански си диетуваме и по-малък размер дрешки си купуваме - 122

• 46 311
  • 905
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Афродита, никой не е казал, че режима е лек. Напротив, много често казваме, че е тежък, особено ако се появи някой по-млад, думите винаги ни са - че е тежко, има лишения и не е за него. Единственото, което казвам е, че е по-лек от останалите диети и режими, при които има количествено ограничение и следователно се гладува. При нас поне това го няма - винаги може да се яде неограничено от някои неща и не може да останеш гладен. Което лично за мен е много голямо предимство и затова съм се спряла точно на него.
За отношението към Бъни. Досега се въздържах да пиша, с изключение на един единствен път, когато я насочих да прочете първата страница хубаво. Просто не ми се иска да си мислят всички, че се заяждам. Но не мога да не се съглася с тези, които я критикуват. И това за семейството не беше тупане в гърдите, че момичето само се справя. Напротив, беше казано, че има хора със семейства , с по едно, две и три деца, никой не се съобразява с режимите им, но те си карат на тях и не мрънкат, когато детето яде шоколад, или пържи на двете си момчета мекици. На фона на всичко това да определяш баба си обидни епитети, защото има наглостта да яде баничка и да пие боза извинявай, но е дори смешно.
На теб мога да ти кажа браво за волята, която ти наричаш инат и да те поздравя за упорството, с което си успявала и прескочила несгодите. И ти пожелавам успех във всичко и занапред.

# 541
Аз се включвам твърде късно,но просто ме мотивираха всички нападки против Бъни-тя няма да пише повече тук,както и аз не пиша впрочем,но ето какво искам да кажа:Аз започнах режима на Дюкан на 08.06.2008г,след като изпробвах всякакви други методи.Не желая да демотивирам никой тук,четящ и пишещ,защото няма смисъл-режима е добър,режима действа,режима е невероятен,но режима е и невероятно тежък...за някои хора.За други,дето все повтарят,че не е -добре,не е ,ама за други си е.Аз карах на инат,първа фаза,изкарах на инат и то кучешки втора фаза,въпреки,че откачах да хапна нещо нережимно-трудно и нечовешко го чувствах,но виждах че работи и за това реших твърдо,че е моят режим,това не значи обаче,че съм се чувствала добре с него-защо не разберете другите хора,преди да ги нападате?Ще карам на инат ако трябва цял живот,защото така се харесвам,така се обичам,а не както преди,затова ината ме крепи,но това не значи,че обичам режима и мисля за него с любов.Това е голата истина,която винаги съм казвала,не съм спестявала.И както попита преди 5-6 страници тук една потребителка-към Бъни зададен въпрос-а как ще се оправя момичето със семейство,деца,бебета и прочие...?Смешни сте(към съответната потребителка) с такива въпроси-защото ако момичето е като мене,ще се справи със всички трудности в живота си-с финансова независимост(мен ме изхвърлиха от вкъщи на 18 години съвсем сама да с е оправям),с учение,със семейство,с "ревящо бебе"(цитирам)-всичко това прескочих с упорит инат,не с друго-ама мисля,че някои хора тук като нападат други не го мислят въобще какво приказват-че само вие ли се справяте със семейства,с бебета,с какво ли не?Изказаното от Бъни разбирам,че дразни доста,но не вярвам,че момичето го е казало с такава умисъл,защото аз винаги гледам да вярвам в хората-във всички,а не да плюя веднага.
В крайна сметка ми омръзна да чета само нападки против момичето-каквото е мислила е казала...ама прочетох големи глупости по нейн адрес.Да прави каквото си иска-така или иначе не смее да пише вече тук,ако не забелязвате?Това ли беше целта?Знам отговора....То и аз нямаше да искам да пиша вече след подобни нападки.Покланям се искрено пред тези,които и дадоха само подкрепа,а не я нападаха.  bouquet
Мислих да пускам една петъчна и се отказах тотално......... Tired

Ей такива постове винаги ми развалят настроението и ми напомнят защо почти не пиша тук... И не само аз....  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 05 сеп 2008, 14:49 от chervenokoska

# 542
  • Пловдив

Ей такива постове винаги ме отрезвяват и ми напомнят защо почти не пиша тук... И не само аз....  Crossing Arms

А това е за теб и останалите, които не пишете тук. Я се строявайте в две редици и идвайте, да не почна и с тежката артилерия!

# 543
Вещи, как е при теб? Няма ли минуси  Mr. Green

# 544
chervenokoska ..не разбрах добре дали трябва да се раздвам или да плача,че не пишеш вече тук... Thinkingно аз съм дюканка,като всяка друга пишеща тук и винаги съм казвала мнението си,което е напълно искрено,ама напълно,защото вярвам,че доста тук са лицемерни...ако това те отказва да пишеш-не съжалявам,имам пълното право да го кажа,щом го мисля.Мисля ,че повече няма нито веднъж и аз да напиша повече нещо тук,затова реших,че днес и сега трябва да напиша това,което чувствам,ако дразни и то някой-не съжалявам.Нямам цел да дразня,затова и обещавам,че повече няма да се включа тук никога,но за съжаление наистина не мога и не съумявам да прескоча някои мнения,когато чета-затова обещавам ,за да е добре и угодно на някой друг да не чета също. Peace
ЗлаВещица,нямам нищо против теб-ти никога не си писала такова мнение,каквото точно цитирах и което всъщност ме възмути-ти винаги си била точна,строга и справедлива,така да го наречем,докато други излизат дори от строгите и справедливи граници чак до глупост според мен.

# 545
        Ехоооо прекрасни и прекрасен споделете моля!!!
  Освен че ще се врекли на Дюканската кауза използвате ли препарати за отслабване за подсилване на ефекта ... забранени ли са , разрешени ли и ако да какви и как се чуствате от тяхната употреба имат ли ефект?

Heart Eyes  Simple Smile

# 546
До "ВСИЧКИ" - Аз заминавам за вилата.. утре вечерта или в Неделя по някое време ще съм тук..

# 547
  • Пловдив

Бърни , публична тайна е , че нямам кантар  Embarassed Иначе съм си режимна, дрешките ми стават широки, но не съм се теглила Simple Smile

# 548
  • Варна
Ух, Афродитааааааа...

Като дойде някой така и се изпляска с такова мнение, направо ми се реве бе....

На мен пък ми е мъчно, че Червенкото не пише често. И не само тя.
Заради факта, че често се получават недомислици тук, се отказаха от писане толкова хора! Сега сме около 10% от тези, които споделяхме темата преди половин или една година. Мъчно ми е за всички. Големи кокошки сме. #Cussing out

Я се строявайте в две редици и идвайте,

ЪХЪ!

# 549
Афродита, няма смисъл.Трябва да им играеш по свирката за да не те нападат.Е аз не съм такъв човек ,  квото ми си го казвам.Сега сигурно и теб ще нападнат защото ме защити , за което много ти благодаря. Hug
Казах го преди и ще го кажа и сега: никой не ме познава за да каже каква съм и коя съм.Имам си доста проблеми на главата и няма да позволя и вие да ми се карате и излишно да се притеснявам и ядосва.Стига с тези нападки.То ако продължава просто няма да влизам повече тук.Това че вие знаете всичко за Дюкан ние новите не знаем , затова е тази тема ДА ПИТАМЕ. Crossing Arms

# 550

Бърни , публична тайна е , че нямам кантар  Embarassed Иначе съм си режимна, дрешките ми стават широки, но не съм се теглила Simple Smile

Не тиган, ами цяла тава.........  hahaha

Сори за спама, няма повече.

# 551
         Приятен уикенд на вилата , аз пък утре имам само една работна задачка и утивам па ПЛАЖЖЖЖЖЖЖ ЧЕ СЕЗОНА СИ ЗАМИНА  Cry

# 552
Ух, Афродитааааааа...

Като дойде някой така и се изпляска с такова мнение, направо ми се реве бе....

На мен пък ми е мъчно, че Червенкото не пише често. И не само тя.
Заради факта, че често се получават недомислици тук, се отказаха от писане толкова хора! Сега сме около 10% от тези, които споделяхме темата преди половин или една година. Мъчно ми е за всички. Големи кокошки сме. #Cussing out

ЪХЪ!

Замисли се защо повечето хора се отказват да пишат тук!!!!! #Cussing out

# 553
  • Варна
Здравейте на всички  Hug
Честито на рожденичката  nbirthday
Леко бременеене на Пухчо и здраво, сладко бебче  smile3541
 welcome на новичките и успешно разделяне с излишните килограми

Слушам  gydi

# 554
  • Варна
Замисли се защо повечето хора се отказват да пишат тук!!!!! #Cussing out

Аз знам защо, а ти замисли ли се? Нещо от всичкото, което ти говорихме тука беше ли ти от полза?

Общи условия

Активация на акаунт