По Дюкански си диетуваме и по-малък размер дрешки си купуваме - 122

• 46 257
  • 905
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро,красавици!
Нищо не съм  чела . EmbarassedПоздравявам ви и се връщам да наваксвам.
Ривела,Дениблагодаря за кафето и закуската.
Отчет:
Схемата2/5 при мен действа отлично. PeaceНе свалям ,но успешно задържам.Мисля да пробвам с един П ден.
Лек и весел ден от мен!

# 676
Добро утро и от мен Simple Smile  Hug
Риен..бързо да се оправяш. Сега се замислих,че и мойте бъбреци се обаждат... Май другата седмица ще се ходи при доктора. Която всъщност е  жена и почна месец преди мене Дюкан.... Странно...защо тя като медик....и е наясно с всички....там "пагубни последствия за организма" е решила точно с него да слабее.....?! newsm78

Звездопад...направо ти завиждам... Никой ли във Варна не се е усетил...да се напъха в тая пазарна ниша...Ако някоя съгражданка знае...да каже...Ей Simple Smile

Цоци, бе мила ти от работа и от недоспиване ще ги издухаш тея 3 кила....

А..мерси за кафето и бухтите...кафе не пия...по здравословни причини..ама много обичам миризмата му....и за бухтичките мерси....Айде сега от мене едно чайче....

Приятна Ви съботна почивка...  bouquet Целувкиииииии

П.П. Имам да сваля още 4.5кг....дали е добра идея да мина 4/3... или да си остана 5/5...Някой пробвал ли е?

# 677
Добро утро  Hug

Извинявайте момичета,обаче от 2дни вместо като влезеш във форума да ти е приятно ...само някакви депресарски постове чета smile3515
Тая тва не и изнасяла - 2страници мрънкане...
Оноя онова не и допадало - 5 скраници мрънкане...
Ми ние тука не сме отдушник...докривяло на някоя още 10страници с плюене от сорта "...вие старите май не приемате нови..." smile3511
Алооооооо,стегнете се бе...да не сте само вие в тоя форум...да се съобразяваме всички с вас.
Ми стига глезотии...Вече разбирам някои от момичетата ,които отдавна спряха да пишат  smile3516 Ми то всеки ден хленчене  newsm61

Дени Изглеждаш страхотно.Поздравявам те  Hug
rien Бързо оздравяване и те чакаме пак на фронта  Hug Wink
Танче Приятно изкарване.Да се похвалиш със снимки после Mr. Green Hug

Прекрасен ден на всички ви  newsm51

# 678
  • Бургас
Здравейте момичета.
При мен с килограмите няма нищо ново, все още съм 75 ама така е като нямам време за ядене,то без хапане не става,но днес ми е 1ден на ПЗ и чакам намаления.
Абе аз нали ви бях казала, че не мога да ги правя тези палачинки,бухти и други лакомства,да ама сега си спретнах една палачинка,че и сложих и болеро ягода малко и стана мнооого вкусна,да ама сега как да изям само половината ми то сърце не трае, дано устискам.
Дени,бравооооо много добре изглеждаш,промяната ти е наистина впечатляваща.
rivela,Pauliana   ,благодаря за напитките,аз ще си взема кафенце,но благодаря за чайчето.
Denni ,вкуснооо,много благодаря.
Фоли,здравей наша красива феичке,хубаво ми е като знам че си някъде около нас.
И само да ви кажа,че за мен няма стари и нови тука всички са ми равни и успехите на всички приемам еднакво.Ще се въздържа да пиша повече, защото само се товарим с излишни спорове, животът е толкова хубав,няма смисъл да си го правим сами тежък.
Хайде, томахавки долу и много целувки на всички.
Ей Тонито точно щях да питам къде си.
Пухчо,с цялото сърце и душа ти честитя и стискам палци всичко е наред,минала съм по тоя път и знам как се чувстваш,но вярата е ключа към всичко,и да забравиш кг и др.такива,после има време виж ме мен още 10кг и съм като момиченце. Crazy

# 679
Mira(vatan1919)  Hug Тук съм бе слънце....всеки ден пускам по някой спамав пост  Mr. Green

# 680
  • София
Добро утро и от мен!

не давам съвети, не споделям, рядко пиша, от това не страда никой

Не е вярно, страдаме, и то много!

Блога си е на Зеленкото Laughing

Моля, това не е вярно! Аз съм само временно дежурна по блог и просто прехвърлям нещата от форума в блога - рецептите и интересните/полезни неща от темата. Нека не се създава грешно впечатление, блогът е създаден от Лаис, която, за съжаление, не се е вясвала много отдавна. Някой ако има връзка с нея.....
П.С. Рецептите от темата с рецепти (когато нямат нужда от уточнения, разбира се) се прехвърлят в блога обикновено в рамките на ден-два от публикуването им - мисля, че забавянето е прилично скромно  Embarassed Препоръчвам да се ползват версиите от блога, защото там са изчистени някои неточности, напр. грешки П/ПЗ дни и някои нережимни съставки. Полу-режимните съставки се оставят със забележка (какао и т.н.). Освен това рецептите с много версии (напр. за палачинка) са публикувани на едно място и може да видите много вариации една под друга, които да сравнявате и от които да си подбирате, т.е. не са разхвърляни из цялата тема.

Denni#Crazy  

rien
, благодаря  Hug

Приятен уикенд на всички!

# 681
Добро утро!
Ривела   Hug Hug
Дени,, сега ти видях снимките, браво, чудесна си - не само по-слаба, но и много по-лъчезарна и усмихната от снимката - преди! newsm51
Риен, скорошно оздравяване, но все пак внимавай щом имаш по принцип проблеми с бъбреците, може би е по-добре (след като си проведеш лечението) да опиташ с 3-та олекотена, а не да започваш отначало.  Hug
Паулина, лично за мен формулата 4|3 беше идеален вариант, почти цялата втора фаза я изкарах така.
Перличка Hug

# 682
Добро утро и от мен  Mr. Green
Блазе ви на вас, ама аз сега съм на работа  Confused Е ще издържа до 1 и половина.
Да се отчета с хубави резултати.
Отново свалени по около 1,5 см от всякъде в рамките само на 3 дена  Crazy Еййййй голям кеф е това и голям стимул.
Също за кг, страх ме е да го кажа, но сутринта показа 69  Shocked Няма да местя още лентичката, за да не стане като преди как варираха кг.
Вече трябва да започна да се настройвам на нова вълна.
Снощи изядох 1/2 пакет рулца от раци и 2 пил. горни бутчета и днес кантара ме зарадва  Mr. Green Колкото повече ядеш, толкова повече слабееш  Mr. Green
Снощи си извадих доста рецепти и днес мисля да вляза в действие.
Благодаря на Музичка  за идеята за пил. супичка, само да свърша работа и се мятам в готвенето.
И като в заключение да кажа - писна ми да ям пилешко, малко скъпичък ми идва режима, но при такива резултати няма отказване  Naughty
Успех на всички и много уикендски минуси  Hug

# 683
ДОбро утро
Снощи обещах снимки от старозагорската среща но ми спряха нет-а
Ето ги сега:)
С кафевата блузка е Росчо,с розовата Фенси,с блузката на раета сузана63,а с черната съм аз,то се вижда кой е новобранеца там,най-дебеличката Mr. Green

И да кажа че почвам да боря десетия килограм ,тая сутрин кантара показа 96.900 Mr. Green

Последна редакция: сб, 06 сеп 2008, 09:49 от merito

# 684
  • София
Добро утро и от мен.
И аз да се похваля с едно преборено килце  Crazy
Фоли - Hug
Перлита - обаждай се по - често. Нещо ново да си си купила напоследък? newsm78
ДениPeace Страхотна разлика - Барво момиче.
Ками22 - Хлябът 'Бонус' го забрави до 3та фаза.
*tan4eto* - мисля, че с тези свалени килца една снимка няма да е зле да сложиш.. а ???  bouquet

Слънчев и отслабващ ден ви желая.  Two Hearts
 П.С. - Старозагорки -  Hug Фенси   bouquet

# 685
  • Пловдив
Добро утро, добри хора!  Mr. Green

Хапнах си палачинката, изпих си кафето, похилих се на бисерите в "Кой е по-по-най" и мисля да поемам по магазините да търсим дрехи за госпожицата, че всичко е окъсяло..
Имам още минус и остана само едно мижаво 300 гр да отметна, че да си капична туй 76 кило. Утре, надявам се...  Whistling

Пожелавам ви прекрасен ден, минусовки и усмивки!   bouquet

п.п. Също така би било чудесно, ако мрънкащите, дето мрънкат, че други били мрънкали, също да не мрънкат.  Мрън... Joy

rivela, много арно кайве си цвъкнала Wink Hug

Последна редакция: сб, 06 сеп 2008, 09:32 от zvezdopad

# 686
  • Велико Търново
Добро утро и от мен Hug Hug Hug !
Не може да бъде, че ми е ден почивен, а аз съм станала рано, но ще ходя с ivon4e и нейното бонбонче на празника на Milka. Там ще бъде и друга моя позната с детето си. Ние като сме режимни да не би да не можем да празнуваме с тях я smile3533 . Ще празнувам с кола лайт и мин. вода.
Късмет и успешен ден на всички  love001

Цоци, много работа бе човек, спри се малко smile3525 . Твоите снимки са също в личния ми албум, който ме мотивира newsm10 newsm03, щом ги видя и се успокоявам, че и аз ще успея някой ден newsm44
Заралийки, чудесни сте Hug

# 687
Момичета по стар дюкански обичай .... докато си пия кафето преглеждам форума
отдавна не съм изпращала прегръдки целувки и подобни ...
та сега
зелено човече ....  Hug Hug Hug...сподели ти самата как се чувстваш ... че нали си в онази "подгрупа" ...
Перличе мила ти не мина ли отдавна в трета фаза
Ivi4ka ....поздравления за свалените килца ....смело "сменяй " линийката щом онази гадина кантара е показал веднъж някакво число както и да варира в следващите дни ..накрая трайно ще се закрепи ...
merito ...мила напиши кой са тези усмихнати ( че и някой направо кльощави ) ...старозагорки ...да знам зад тези физиономии кой никове се крият ...
Майка Зайка ....поздравления за ПРЕБОРЕНОТО КИЛО ....
vani_nik ...знам че ти си отдавна (много по старо куче си от мен ) .... та да споделя с теб ...аз нали скитам често ... големия ми ГРЕХ ...е че като пътувам и имам срещи с обшинари за вечеря ....с цел да не привличам внимание с моята диета ... в такива дни минавам на ПЗ ...и дните П и ПЗ ги сменям според пътуванията и ангажиментите ми, гледам колкото дни съм на ПЗ след това толкова дни да имам на П ....но е шарена работа при мен ... понякога става така .... 2ПЗ-2П.. 1ПЗ...2П ...3 ПЗ ...3ПЗ ... ...дали не правя в последно време ..такива дълги задържания заради "шарения " режим ... newsm78.а аз си мисля че е понеже вече достигнах кила на които преди повече от 10-12 години доста дълго време се подвизавах .....

tonito26 ...усмихни се ...пращам ти специално ГОЛЯМА УСМИВКА !!!!!!!!!!
Pauliana ....аз мила като бачкам по цяла нощ от висене до компютъра ...ми се подуват краката и сутрин кантара веднага "отчита " ...а и в такива нощи похапвам "среднощно мляко " ..... така че аз от бачкане не свалям
Denni ...наслаждавай се на "почивния " ден
zvezdopad ..... Hug Hug

iva_neta ....няма начина да се "поспра" ..."набълбукала " съм се с ужасно много ангажименти ...аз съм трагичен случай ...нямам граници ..... и в яденето и бачкането и в купоните ,...съм пълна лакомия .... незнам кога да се спра
Татит къде си миличка ....
момичета ...скачам за час в 'сметките" че после имам среша на обекта със собственика .....да си говорим за пари ...и трябва да съм подготвена ...

# 688
добро утро!
Старозагорки, изглеждате чудесно!  Hug
аз днес съм на сватба  Party Party Party в Пловдив....тръгваме след малкооооооооооо Simple Smile
поздрави на всички режимни мацки!

# 689
И аз да кажа за степера.
Купих си го още като започнах диетата и мнооооого добра работа ми върши.
Ползах го през ден по веднъж по 40-50 мин. Пускам си някое сериалче и цялата серия "бегом по стълбите"  Mr. Green
Правех по 3000 стъпки.
Ама вече се разкалпазаних малко и го ползвам 2-3 пъти месечно  Embarassed Но усещам, че като се захлади пак ще ми влиза в употреба Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт