По Дюкански си диетуваме и по-малък размер дрешки си купуваме - 122

• 46 284
  • 905
  •   1
Отговори
# 630
И аз се включвам за да се похваля Simple Smile

На прага на трета фаза съм Simple Smile Свалила съм 16.5 кг и съм на 0.500 кг от целта Simple Smile Първоначалната ми цел беше 68, ама понеже ми е лесно да спазвам диетата, ще стигна до по - мечтаните 55 Simple Smile

Мисля тези дни да препрочета книгата в частта за трета фаза.

Успех на всички отслабващи Simple Smile

# 631
Добър вечееер!
Искам и аз да си кажа "мъката".... След ударната фаза свалих около 3-4 кила,сега ми е последния ден на П3 и виждам,че кантара пак тръгва да се връща нагоре,което не знам на какво се дължи,не съм преяждала и МЦ мина.....
На вас случвало ли Ви се е?
Кажете нещо за кураж  Embarassed

# 632
  • New Zealand
Добър вечееер!
Искам и аз да си кажа "мъката".... След ударната фаза свалих около 3-4 кила,сега ми е последния ден на П3 и виждам,че кантара пак тръгва да се връща нагоре,което не знам на какво се дължи,не съм преяждала и МЦ мина.....
абсолютно същият случай! newsm78

# 633
Бързам да каза че Старозагорската среща мина чудесно,момичетата са просто страхотни.
Мацки благодаря ви за хубавата вечер Hug
Снимки малко по-късно тази вечер Mr. Green

# 634
  • София
Добър вечееер!
абсолютно същият случай! newsm78
Съветвам те да се теглиш само след протеиновите дни защото е нормално след ПЗ да имаш плюс клетките ти са пълни с вода от зеленчуците. Дюкан го е споменал в книгата си. Няма място за притеснение само бъди режимна

# 635
И аз като един новак да ВИ питам Дюканки Ветеранки-кисилите краставички сериозно ли стават за протеиновите дни,
Аз още съм на 3 ден от ударният период и вчера за малко да се откажа,защото безумно при се прияде шоколад,чак ми се доплака,понеже аз съм силно пристрастена към шоколада..уфф отплеснах се,съжалявам,нои кажете,моля,завелязах,че в някои протаинови рецепти гигурират кисели нкраставички,в някои дори и гъби
Мога ли да им вярвам?
 Предварително тенкс за отговора,и успех в Дюканкъка!

# 636
Ахаааа, значи да не си лягаме.

Момичета, тамън качих едни рецепти, може да ги погледнете, ако ви вълнува темата ядене newsm19 и си чакам сладоледа............ тъкмо мислех, че май няма да го дочакам, ама сега вече станаха 2 неща за чакане - снимки и сладолед, така че, щееееееее чакам sohappy

Краставичка - не повече от 1 корнишонче в бърканицата от извара и чесънче, като добавка.

# 637
Хилоу мацки и момче Hug
Честито на празнуващите РД и бебе - да сте живи и здрави newsm51  love001
Включвам се рядко, точно по днеспричинната разправия.  Mr. Green
Афродита, обръщам се към  теб, защото ти подхвана темата днес, но се отнася за всички, които имат криви дни. Погледнато от твоята гледна точка си права, никога не бива да нападаме някой, без да знаем какъв е той, какъв е животът му, с какво има да се справя и как го прави.  И ние не го правим, поне така ми изглежда на мен. Истината , според мен е, че всеки се опитва да помогне по най-добрият начин, по неговия най-добър начин. Той не винаги съвпада с нашето виждане, разбиране за нещата и нагласа. Освен това, писмената реч не може да покаже лицето на пишещия, изражението, интонацията, а те са важни. Казвам го от личен опит. В желанието си да помогна,  да дам стимул на някой не бях уцелила емоционалното му състояние и стана кофти. Е, аз вече си меря приказките, не давам съвети, не споделям, рядко пиша, от това не страда никой, но на мен ми е тъпо, защото ви чета постоянно, една от вас съм и ми е болно, когато това се случва и  с други. Пиша това с добро чувство, без грам идея за заяждане.
Бъни, не се сърди на никой. Никой от нас не иска да се предаваш, а знам, че и ти няма да го направиш. Мрънкай си, няма лошо, но мрънкайки бъди готова да понесеш всичко, от упреци до нежна прегръдка за стимул.  Hug
Крисинка, не се тръшкай, после като се юрнат надолу килатаааа Hug
Абииииии, гушкам те силно  love001
Дружинаааа Hug Hug Hug

Хубава петъчна вечер  newsm51 txtloves

# 638
# 639
Krische, къде си ги качила...във форума с диети или блог сайта?

Аз днес бях последен ден след 5дена П във втора фаза и си претнах една салаткаааааа....
3 сварени яйца
1/2 ескуиза
1 корнишонче
чесън(може и на прах....нямах друг под ръка)
Магданоз.....Стана супер..като се накълца всичко на ситно и се обърка....Малко е тежичка..заради яйцата....Знам,че Дюкан препоръчва до 1 яйце на ден, но според мен всичко е до организъм!

Фоли..тоз ПРОТЕИН..няма да го откажа  Joy

# 640
Аааа тук във форума, в закованата тема с рецептите. Блога си е на Зеленкото Laughing

# 641
Фоли..тоз ПРОТЕИН..няма да го откажа  Joy

Той е за всички, които го пожелаха hahaha

# 642
Оххххх...Крисче..това с тиквичките изглежда страхотно.....Ще ги отразя Simple SmileСнайййй-голямо удоволствие.. Аз сега ще хи хапна...,по-скоро пийна мойта пилешка крем супичка Simple Smile

А Вие колко вода изпихте днес???? newsm78

# 643
Здравейте мили диетуващи съфорумчета.
Днес най-накрая си направих снимки и си ги качих в албум. Обещах да ги пусна. Така, че това е моето преди и сега:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=282086

# 644
  • София
Denni   Страхотна си браво на теб

Общи условия

Активация на акаунт