По Дюкански си диетуваме и по-малък размер дрешки си купуваме - 122

• 46 297
  • 905
  •   1
Отговори
# 645
Дени, поздравления, страхотна разлика, има с какво да се гордееш, браво  bouquet

# 646
Еваларка Дени,

Толкова си чудесна, още малко ти остава и ще си още по- прекрасна. Великолепно изглеждаш.

# 647
Дениииии...супер си:) И бебешоците ти са много сладки.... smile3501

# 648

Дениииии...супер си:) И бебешоците ти са много сладки.... smile3501

За сега е само едно големичкото- момченцето. Другото бебе е племенничката. Grinning

# 649
Еее...нищо и на второто ще му дойде реда Simple SmileКакто е тръгнало в тоя форум....освен да се слабее и бебета се получават  Hug

# 650
Е, аз вече си меря приказките, не давам съвети, не споделям, рядко пиша, от това не страда никой, но на мен ми е тъпо, защото ви чета постоянно, една от вас съм и ми е болно, когато това се случва и  с други. Пиша това с добро чувство, без грам идея за заяждане.

Чак пък никой? Аз никой ли съм, мила  Hug

Дени, страхотно!

Последна редакция: пт, 05 сеп 2008, 23:08 от tatianka

# 651
  • New Zealand
DENNI, браво на теб!  bouquet

# 652
Krisinka,aventura Hugна мен ми се случва да ми се връщат грамове,
след отмятане на поредното кило.Проблема си го разреших лесно:
качвах се на кантара на 10 дена един път.И винаги ми отразяваше намаление .Laughing
Просто си дадох за цел да не бързам и когато сваля тогава. Peace
Denni smile3501 много добре се справяш с режима. Simple Smile

# 653

shushi80, ти си едно свежо ново попълнение... Само да те питам, не забеляза ли, че си взела аватара на Аби? Не искам да се сърдиш, само че тя е отдавна в темата и вече сме свикнали с тази картинка да свързваме нейното име.

Мили дами и ти мила      dorchester , незнаех че има разпределение на аватарите по форумите!!! Просто съм шокирана от това !!!
Съжалявам , че съм си присвоила на някого аватара и нямам намерение да се оправдавам , защото е избран доста преди да постъпя в Дюканската тема.
     Искренно ви се възхищавам , но не съм очаквала от възрастни хора да си създаваме проблеми излишно.
     Shocked Shocked Shocked

След този пост мисля , че и аз ще се превърна в четящо в темата свежо ново попълнение ... желая от сърце много победи над кг те на всички прекрасни Дюканци

DENNI, браво на теб!  bouquet Желая ти все тъка да вървиш напред с минусчетат

# 654
  • Велико Търново
Denni, най-искрено ти се радвам  smile3521 и благородничко завиждам Hug !
Майчице, невероятна промяна!
Успехи! smile3501

# 655
ривелка,ама и ти скоро ще стигнеш целта Simple Smile То не останало  Hug

Моя приятел,като наднича през рамото ми един ден и гледа твойто коте...дето се мърда...и ми вика,че съм приличала на него  hahaha

шуши..не мисля,че някой е имал негативно отношение като го е казал.... Не се обиждай

# 656
        Съжалявам за грешката ще поправя веднага :
цитат от  dorchester
shushi80, ти си едно свежо ново попълнение... Само да те питам, не забеляза ли, че си взела аватара на Аби? Не искам да се сърдиш, само че тя е отдавна в темата и вече сме свикнали с тази картинка да свързваме нейното име.

МОЯТ ОТГОВОР

Мили дами и ти мила      dorchester , незнаех че има разпределение на аватарите по форумите!!! Просто съм шокирана от това !!!
Съжалявам , че съм си присвоила на някого аватара и нямам намерение да се оправдавам , защото е избран доста преди да постъпя в Дюканската тема.
     Искренно ви се възхищавам , но не съм очаквала от възрастни хора да си създаваме проблеми излишно.

След този пост мисля , че и аз ще се превърна в четящо в темата свежо ново попълнение ... желая от сърце много победи над кг те на всички прекрасни Дюканци

DENNI, браво на теб!  bouquet Желая ти все тъка да вървиш напред с минусчетат

# 657
Pauliana Hugостанало си е и още как Mr. Green
Значи при цялото ми слабеене все още имам целулит.Така че, след постигането на крайната цел:
смятам да премина на целулитната програма на Дюкан +упражнения
 и чак тогава се меткам в трета. Joy Joy Joy

# 658
Кой ли няма тоз целулит.... Ама с мойте свалени вече 5 кг..и целулита по кълките ми понамаля  LaughingАма може още да се желае.....Аз супер се депресирам като видя майката на гаджето ми на 48 години....55кг..без ГРАМ целулит....И просто си казвам,че аз няма да изглеждам така....Всичко е до гени.....Ама и племенника ми има целулит hahaha Joy hahaha ( той е на 3г)

Пропуснах да кажа,че няма и стрий....а е родила 2 момчета!

# 659
Хайде сега пък аватарите. Ми аз кръстосвам из много теми и непрекъснато срещам различни хора, с едни и същи аватари. Тяхна си работа. Особено пък тези картинки, които са от дадените по подразбиране във форума. Не зная спорния дали е от тях, но все пак, който иска да е уникален има начин, да си намери картинка из нета, или да направи снимка на красиво цвете или на нещо кофти и гадно и въобще кой каквото му душа иска и да си го сложи и с това да е уникален.

Нека не се заяждаме и за това. Все пак не е ли всеки свободен да си слага какъвто си иска аватар??? Peace

Танчето - мерси за рецептата, за салатата. Нямаше да се сетя за сьомгата. Много ми допадна идейката ти и ще си го спретна това. Сега ако кажеш и тайната на солената торта. Предположения имам, ама друго си е да кажеш ти какво си сложила Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт