По Дюкански си диетуваме и по-малък размер дрешки си купуваме - 122

• 46 388
  • 905
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Дени, страхотна разлика   bouquet
Шуши, ти си едно свежо ново попълнение и си добре дошла при нас!   bouquet Както казваш сме големи хора и не би трябвало да се сърдим за глупости, нали. Никой не е имал за цел да те обиди, най-малко да те прогони от тук. Просто сама виждаш как вървят темите - за три дена сме изписали към 50 страници и пускаме нова. Дори и не съм сигурна, че има друга толкова бързо пълнеща се тема във форума. Изключвам Биг-брадърската при онлайн предаването и МА. И сме си като едно голямо семейство, всеки със своята самоличност. Дори при последната ни среща баджовете ни бяха с аватарите - това е нашата самоличност тук. И когато се получи повторение стават обърквания и може би наистина е по-добре всеки да си има свое собствено лице пред останалите. Аби отдавна е с този аватар и всеки се обърка като видя написато от теб - помислихме че е тя.  Затова бяха и написаните думи до теб. Хайде размисли и не се махай от тук - всички имаме полза един от друг и мястото ни си е тук.

# 661
Мили момичета благодаря ви, че и вие ме поздравихте Sun, Dahlia, Amidala, iva_neta, foli
Филюдка заповядай рецептите Heart Eyes Солена торта и Салата "Морска страст"
Denni мила ама колко много си отслабнала Shocked, Браво Hug. Трябваше да влезнеш в единият крачол на панталона и така да се снимаш Joy Joy Joy

Хайде момичета аз ще ви казвам лека нощ newsm46, че утре заминавам да си изживея подаръка от любимия с любимия  Mr. Green. Ще се видим след след уикенда и ще ви разправям как е на Цигов Чарк Sunglasses

Последна редакция: пт, 05 сеп 2008, 23:39 от *tan4eto*

# 662
Милинки..лека нощ и от мен.... smile3507

# 663
Дени, изглеждаш прекрасно и ти личи ,че си щастлива от промяната.Браво  bouquet

# 664
      ЗлаВещица  , благодаря за отговора , но ми се струва , че вашето ух голямо семейство трудно приема нови попълнения  Stop
 Щом имате такива изисквания моля бихте ли ги написали на първа страница за да сме информирани какви са с подробности те!
 Не съм за една снимка , но малко ми се струва смешно да ме огранимавате каде , какво да правя при условие че не сте модератор!

За мен темата е приключена и може би само ще ви чета , както ми стана ясно че и длуги го правят!

Всичко най и лека нащ!!!

# 665
Риен е с възпаление на бъбрека. / до звездопад/
Дадоха ми някакви копривени отварки да пия. Бляк! Режимът е забранен, трябва да ям въглехидрати. Килата си стоят без трета, без четвърта.Слава тебе,  господи! Върна се около половин килограм, не е болка за умиране като се има предвид какво ям/ няма да ви казвам, да не получите слюнкоотделяне/
Чакам да се излекувам и понеже съм тъпа и упорита и само с този режим свалям, ще се метна отново за още 10 кила.
Сега видях, Зелено , честита ти бременност! Лека и безаварийна до края!

# 666
шуши..не мисля,че някой е имал негативно отношение като го е казал.... Не се обиждай

Така е, не е с лошо.  И аз си помислих същото, като Дорчето, ама се спрях, щото нали ви казах по-горе, меря си приказките.  И сега , като се замислих кой крив, кой прав стигнах до заключението newsm78, че то е щото ние сме си малко затворено общество  :lol ,не влизаме по другите форуми, или рядко пишем другаде, следим се кой кога  и какво е  писал и се водим по аватарите / поне аз/ .Понякога минавам темата по диагонал, чета бързо и се ориентирам по картинките  Joy, тъпо е , но е така. И тази вечер се пулих кви ги пише Аби, докато се усетя, че не е Аби / . Това не е оправдание, а обяснение . И си мисля, ако напишем с каква идея казваме нещо, дали няма да е по-лесно, ама то ще падне едно обяснениееее hahaha. Аз лично, познавайки Дорчето си мисля, че не го казва с лошо, просто изрази спонтанно мнението си.
Шуши........................бях написала нещо , но след последния ти пост го изтрих. Не си струва .
Ривелкооо, то не останало , 1 кило, утре няма да го има Hug
Паулина, права си, дъщеря ми е кльоща , а има целулит по...... Май е от храната, колкото по бъкана е  с разни Е-та -консерванти, стимуланти незнам кви анти, толкова повече целулит мятаме по телата. Затова, вода, вода и пак много вода.
Риен, сори Hug. Скорошно излекуване   bouquet

# 667
foli знаеш ли от кога те чакам...почвай ни
риен   bouquet бързо да ти мине дано
дени... мноооого голяма промяна уау

и аз да ви пожелая лека нощ и утре минусчета  newsm46 1countingsheep  sleepuu

# 668
  • Пловдив
Обръщам се към Звездопад специално, тъй като в неин пост прочетох за степера.
Как ти действа степера. Аз от 3 дни упорито го ползвам. Е не чак толкоз упорито, щото още съм начинаеща и с много усилия достигам 4 мин. степване  Embarassed Но понякога възкачвам степера по 2 пъти на ден.
Обаче забелязвам че ми се товарят мускулите над коленете. Пък аз там не искам да отслабвам - там са ми слабички крачката. Горе бедрата ми са отпуснати  Confused Дали след дълга тренировка ще имам резултата в горната част или няма как да стане, след като не усещам голямо натоварване там  newsm78.
Степера ми не е туист, но аз сама си го правя - въртя се от кръста подобно на обръч, докато съм на степера, та предполагам че тренирам и стомаха, щото след първия път усещах напрежение в мускулите на стомаха

Благодаря за въпроса, ще се опитам да ти отговоря изчерпателно, пък дано ти бъда от полза някак..  Simple Smile
Уточнение: Долунаписаното е лично мое наблюдение и умозаключения. Използваните термини - също. Ако някои неща, свързани със спорта, не се наричат така, както съм се опитала да ги обясня, извинете, не съм спец.   bouquet

Степерът ми действа чудесно!
Ползвам го три пъти седмично по половин час някъде - зависи какво съм решила да правя.
Моят е туист-степер. Правя го на плитка стъпка, тъй като не искам да правя мускули на прасците, а разчитам най-вече на движението и темпото. Така мога да степвам бързо и в рамките на около 20-25 минути някъде датчикът ми отброява около 350 калории. Макар, че това е неточно, тъй като моят има и ластици с дръжки за ръцете, които ползвам през цялото време, комбинирайки ги в различни упражнения и така, според мен, изгорената енергия е повече.
За начало си мисля, че е най-добре да регулираш дълбочината на стъпката да е възможно най-малка - за да свикнеш с движението, да не се претовариш и да не си направиш мускулна треска.
Загрявай с някакви леки движения преди това, постепенно забързвай - най-добре на музика, че определено е увличащо да имаш съпровод за такта.
Избирай си такова време в деня, че да нямаш близко ядене преди или след степера.
За 4 минути на степера не мисля, че си натоварила достатъчно мускулите си, че да усетиш това. Трябва да правиш по повече.
Поне при мен натоварването избива някъде след 10-тата минута поне и тогава се опитвам да поддържам бързо, равномерно и стабилно темпо поне още 15 минути, защото съм загряла и всъщност да свърша същинската работа, за която съм се качила на степера.
Не знам обаче как е при обикновения степер разпределението на натоварването по различните части на тялото.
При мен е следното: със сигурност са натоварени мускулите на прасците, предния мускул на долната част на крака, предния мускул на бедрото, задния също, и поясните/ако така се наричат де/ .. усещам движението как се предава чак в  областта на кръста.
За ръцете - всички участват. Намирам начин да ги раздвижа като пробвам дърпане настрани, теглене напред-назад или изтласкване над главата ..

Откакто ползвам степера, имам видимо добро подобрение на усещането си за сила, стегнатост. Даже наскоро изумих един близък приятел с неволно приложена сила. А и тонусът, който идва след това, никак не е за подценяване.

В заключение: Най-добре е да попиташ някой специалист във фитнесите как точно ще ти се отрази твоят степер при определени натоварвания. Това, че не е туист, мисля, че стеснява точките на въздействие.

rien - бързо излекуване!
Килограмите ще почакат следващия щурм. И .. това, че имаш болежки, не е оправдание да не се вяскаш насам..  Wink

п.п. пак бях на дюканския ресторант в Пловдив - много хубаво готвят, ей...  Heart Eyes

# 669
         Здравейте момичета! Надявам се да приемете още една новоизлюпена дюкянка.От 01.09.2008 г. съм на ударния етап и се надявам, че този път ще успея, защото миналата година се провалих. Чета ви редовно от балкончето и си мислих, че няма да задавам излишни въпроси, но уви не ми се отдаде  Grinning.Питането ми е свързано с хляб "Бонус". Режимен ли е? А доколкото за мен - от Бургас съм и имам да свалям много килограми. Част от тях качих след една доста тежка операция, а остатъка си го лепнах след злополучен опит за отказване на цигарите. Започвам от 110 кг. (измерени на 03.09), а целта ми е 70 кг. Много е хубаво, че ви има.Невероятен стимул сте за всички. Макар и от балкончето следях борбата на Кри, Фоли, Зла вещица и много други момичета и се радвах с тях на всяко свалено килограмче. Пожелавам на всички ни, да се сбъднат мечтите ни и да изваем красиви снаги.

# 670
Лека нощ на всички.  bouquet
Няма да ме има 2 дни и с нетърпение чакам да ви наваксвам после. А аз иначе досега четох рецепти от темите и правех слюнкоотделяне  Laughing А вие да се представите добре с много минуси събота и недела.
rien толкова съжалявам, още преди ден два си мислех да питам къде си  Sad Спазвай съветите на лекарите и всичко ще се оправи а ние сме тук и те чакаме.   bouquet

# 671
  • Велико Търново
Момичета, някой пробвал ли е млечните  бонбони на Не съм http://dukanskirecepti.wordpress.com/category/десерти-п/page/4/ ?
Аз ги пробвах тази вечер, мислех, че ще са твърди, като нормалните, а моите станаха желирани newsm78....нещо като кремче...Не съм, така ли трябва да изглеждат? Или сместа ми е била по-рядка?

П. С. Цоци Hug, Биборанке  Hug кажете нещо...Къде се загубихте? Party

# 672
 Grinning iva_neta ... и на теб много  Hug Hug... обикновенно като съм на компютъра отварям форума ..и отвреме на време поглеждам кой какво пише( затова пончкога вися на балкона) ...нооо сега направо стана около мен истински кошмар ..поела съм доста ангажименити ( над 40 проекта за финансиране по една оперативна програма, която отрвориха сега септември) отгоре на всичко си имам ...и едно малко строително обектче, което вече приключва .... честно казано мечтата ми е да се наспя като човек ноооо май няма скоро да ми се "сбъдне "тази мечта близкия месец ....
между другото мисля да "вися " във втора фаза на режима иииииии този месец ...с надежда да "гътна".... оставащите ми 3 кила ...ииииииииии да скоча смело в трета фаза ....

# 673
            Добро утро,  newsm03

# 674
Добро утро,
закуската е сервирана след кафенцето на rivela

и

аз днес трябваше да се успивам, защото малкия го няма /на бабин дом е/, а както винаги става в такива случай съм раннобудна. И точно защото го няма и аз съм една от първите тук, само rivela ме е изпреварила. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт