Второкласници ура!!/Набор 2000/

• 22 690
  • 393
  •   1
Отговори
# 285
Мами, да ви питам задължителни ли са снимките на бележниците на децата?

Mисля,че са задължителни Heart Eyes

# 286
Мами, да ви питам задължителни ли са снимките на бележниците на децата?
Да,задължителни са!Въху снимката,в долен десен ъгъл удрят и печат на училището(печат се слага и на страниците,ако някой реши да крие двойчици Wink)

# 287
Снимките са задължителни и на бележника и ученичиската карта.
Приятен ден!  bouquet

# 288
В класа на Яна са 23 деца.
 За бележниците - и аз се надявах да минем без снимка , но уви.... ooooh! Сложих и една , кьдето е на 5 год. Не ми се правеха нови снимки . Личните карти нали не са задьлжителни още , така , че тази година ще я пропуснем.

ПОсетихме вчера новата занималня. Цената за месец е почти наполовина от тази , в която ходи в момента. На мене ми хареса , а най-важното е , че и на Яна и хареса и се сьгласи да я преместим там. Така , че от вторник ще е вече на новата занималня. Остава да се обадя в старата , за да я отпиша  Laughing

# 289
  • сред люляците
Личните карти нали не са задьлжителни още , така , че тази година ще я пропуснем.

Как така не са задължителни Thinking На нас ни искаха и миналата година и тази също...

# 290
и за какво са им Личните карти ??
... на входната врата сутрин ги проверяват за Бележници , картите за транспорта също са срещу Бележник , а за БДЖ и срещу Уверение .... та за какво е изобщо тая ЛК?
Ясно е че ги направиха комплект за да дигнат цената на Бележника , но каква им е идеята и приложението?!

# 291
и за какво са им Личните карти ??
...   каква им е идеята и приложението?!

На родителската среща ни казаха, че личните карти се носят от ученика в училище и извън него. Представлявали нещо като документ за самоличност на децата.

# 292
  • в страната на абсурдите
и при нас личните карти са задължителни,миналата година не сме имали такива.но както чета явно всяко училище си има различни изискания! newsm78

# 293
И миналата и тази година ни искаха лични карти PeaceЗа първи клас ни казаха,че не е задължително,но било желателно да имаме,а сега с бележника ни задължиха и л.к да закупим.

# 294
При нас и миналата година беше задължителна ученическата карта,а бележник може да се купи и отделно.Аз поне си закупих от книжарница до нас.

# 295
Винаги са били задължителни личните карти. По мое време също.

# 296
И в нашето училище искат бележник и лична карта със снимки.Днес ни беше почивен ден,но утре се захващаме с домашните.

# 297
  • Варна
Привет.

Ох, да се видя един нормален ден вкъщи. Mr. Green

Направихме бележника на второкласника ми. Дори има първата 6-ца. По четене (литер. де).

Моите първокласница са още патета, но ще влязат в час. Как сте с домашните, нашите са още малко?

# 298
  • сред люляците
Ох, да се видя един нормален ден вкъщи. Mr. Green
Как сте с домашните, нашите са още малко?

Ах, значи не съм била само аз с нормалния ден днес Laughing И нашите домашни са още малко. Малко задачи за преговор и препис на диктовката от вчера. Много съм горда, защото само три деца от класа са без грешки на тази диктовка и дъщеря ми е от тях.  Embarassed Пък оценки няма да пишат май скоро  newsm78 Така каза класната им.

# 299
  • Пловдив
Класът на дъщеря ми е от 17 деца
НЕВЪЗМОЖНО! Минимумът по наредба е 18 !! В противен случай паралелката се разформирова. Такъв брой /от 17 / се допуска само в отдалечените села и при особен случай.....
Две паралелки са: "А" клас са 22 или 23, и нашите остават 17 /даже са едно повече от миналата година, когато бяха 16/. Това е така, защото повечето родители си бяха избрали учителката на "А" клас за класна на децата им, с име и авторитет, а нашата е младичка и досега е водила занималня, нямаше много "фенове" сред родителите, от училището не посмяха да не вземат под внимание мнението на родителите, но аз съм много доволна от това, че дъщеря ми е в "Б" клас, случи на учителка, работи със желание, харесва ми отношението й към децата и напълно ми допада начина й на работа!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт