Пазаруваме за ОКТОМВРИЙЧЕ всички - дрешки, мебели, колички

• 15 496
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Лорън, говори с анестезиолог за упойките, както направих аз, а не с акушерките.Анестезиолог най-добре ще ти обясни всичко, и то много подробно.  Peace

Севка като спомена че ще пере, да ви се оплача. Всички лъскави космонавтчета които купих от Премаман са пълен БОКЛУК.Не купувайте от там. След изпирането, на пералня, на 30 градуса с програма за ръчно пране, всички излязоха надупчени все едно ядени от молци.  #Cussing out Никога, с никакво пране не ми се е случвало подобно нещо, а сега само с дрехите от Премаман или там както им се казваше марката. От нещата на Бебчо съм супер доволна след прането, от тези на Ла редут и Амазон също. Ако ще и ефтините блузки от по 2 лв. които купих от кварталния магазин и са с турски произход нямах проблеми, с изключение на плюшените турски неща, които след изпиране стават на топченца мъх,които трябва да си играя да чистя 100 часа.
Сега ме е страх да изпера комплекта за изписване, да не го повредя нещо, та ще взема само да го пусна на дезинфекция с пара.

Puki,

имам една приятека, която имаше подобен проблем с една детска стока ( не помня каква), но я изпрати в Комисията по метрология, за да й направят лабораторни изследвания. В следствие на което цялата партида изчезна от Бг пазар, незнайно как. Тя просто искаше да предпази и други майки и деца от този вреден за здравето продукт, но явно фирмата вносител е реагирала по-бързо от нея.
Знаеш, че всички продукти за деца се подлагат на изключително строг контрол,  ако има нещо санкциите са огромни.

Не се знае какво точно съдържа това космонавтче и колко още майки с деца биха пострадали.
Най-доброто, което можеш да направиш е да сигнализираш, за да направят пълни лабораторни изследвания надрехата от Премаман.

bouquet

# 211
  • Варна
Момичета, като гледам количките, които си избирате.... е, ще дам един съвет - дано не се сърди после някой!  
Виждала съм (като обикаляхме с малката преди) разбити колички (без колела) останали по дупките ... тея единичните колелета не издържат дълго! Хубаво е да са от двойните или с по широка гума!  Моя приятелка смени 2 колички за 2 години! Не го пожелевам на никой.... Sad

# 212
Ади добър ден на всички птички и пчелички!
Само да спомена, че съм тука и съм добре, но нямам желание за писателстване. Затуй повече чета и по-малко се обаждам.
За варненската среща - що ли имам deja vu  Crazy  И все пак - на линия съм и ще дойда, когато и където се уговорите последно!

# 213
  • в здрача
Аз 8,30 тръгвам към поликлиниката, е, ще ме закарат де, предполагам че до 9 ще съм приключила, колко му е едно вземане на кръв. Ама Наде,  Embarassed къде беше чешмичката под Роял, че нещо ми се губи местоположението? До съвета ли?

alliss3 - и аз съм към често хапващите, просто през час - два и нещо трябва да дъвча, може да е супа или плод, няма значение, пък само 9 кг съм качила от началото, ама си имах в повече несвалени от предната бременност, тогава вместо да сваля, аз качих цели 4 кг в горница, та нищо не ми става от преди, което си е и плюс - поднових си изцяло гардероба, но пък старите дрехи не ги изхвърлям, все се надявам че някой ден ще се намърдам в тях. Ееех, мечтииии.

# 214
  • София
Елиса, ама как ще ти се сърдим. Нали за това сме се събрали да си споделяме опит.

Пуки, наистина е добре и към компетентните институции да се обърнеш. Стига са ни правили на глупаци  #Cussing out Незнам дали ви бях споделила, преди няколко месеца майка ми съвсем скептично настроена се оплака в Комисия за защита на потребителите от един магазин и месец по-късно я уведомиха с писмо, че фирмата е глобена, а самия магазин беше взел мерки да се поправи.

Инче, съжалявам, че количката е изчерпана. Без да ми  се засягаш, но Уното нещо не ми хареса от самото начало заради колелетата. Едни приятели си взеха такава и се оплакаха точно от това. Я огледай и другите модели или изчакай новите. Всяко зло за добро!

# 215
Добър ден и от мен ,мили дами!Ех и аз се наслаждавам на соенето в къщи ама повече ат два дни не издържам без разходка,въпреки че съм доста тромава и пуфтя ,ми се отразва много добре-ободрявам се и се чувствам по-лека и подвижна въпреки умората.
А да ви кажа от няколко дни ме заливат едни топли вълни,абе изведнъж като ми стане топло,изпотявам се и в косата направо ,а като си пипам кожата-студенааа!Егати и хормоните,голяма работа са.Аз и от няколко дни имам хремичка и мислех да не вдигам температура ама неее,хормонален бум си е направо се узорих!
Утре съм на преглед ,и ще скитосвам цял ден по срещички та ще се отчета чак довечера,дано всичко е наред  и калпазанина най-сетне реши да вирне крачетата нагоре!

# 216
Айде добър ден и от мен!Аз сега се връщам от запис на тоновете-слава Богу всичко е наред ,дано е така до края.
Аз също немога да спя и място да си намирам едно от болки в кръста и кокалите на таза ,ами и от жегата.Ккакто си седя се потя ужас направо не се понася вече,а май като спя на климатик съм се одухала нещо ,че още повече ме боли кръста Mr. Green
Имам и една чуденка-как става така,че сега баш вместо да ка4вам съм свалила килограми? newsm78Няма ли да се отрази това на бебока?Питах акушерката тя ми каза да не се притеснявам,че то бебето си взимало каквото му трябвало от мен   е да де ама все пак....
Можеби след това неразположение което имах събота и неделя и това,че почти нищо не съм яла само плодове да съм свалила,но все ми се вижда странно.Май неразположенията ми от първите месеци пак се завръщат,понеже хич не ми се яде ,а като си помисля за месо или манджи някакви ми се повдига ooooh! При всеки различно май.

# 217
*Pukanka* ти направо ме хвърли в размисъл ,аз от премама купих и спалното бельо, и хавлийките, както и няколко костюмчета такива плюшенки и точно тези дни щях да купувам бебешки прах и да почвам с прането, леле ако нещо им стане ще ги  #2gunfire тия от премама  #Crazy

Момичета, знам че може би малко издребнявам , ама вие какви памперси купихте или смятате да купите, защото вчера гледах в магазина Pampers active baby 3-6 kg. и Pampers New baby от 2-5 кг или нещо подобно? Просто нямам опит с памперсите и затова се зачудих...

# 218
  • Велико Търново
Tsv, точно там, между съвета и театъра Simple Smile 9:15ч ?

# 219
  • София
Шарийз, споко, някои майки накрая точно смъкват. Нищо му няма на бебето.

Лорън, и аз правих проучване кои са най-добрите пампита и извода до който стигнах е че няма еднозначен отговор. И жената в магазина така отговорила на мъжа ми, когато е купувал. На едни мами са им удобни от една марка, на други друга. Ние взехме Pampers new born 2-5kg. После ще пробваме и другите марки и така мисля че ще установим кое ни подхожда най-много.

# 220
Здравейте и от мен набързо.
Аз след малко се стягам и отивам на среща с доки и да си приберем креватчето и скрина, както и да напазарим още нещо за бебо (още не съм решила какво точно, ама важното е да пазарувам  Mr. Green).
Пуки според мен трябва да отидеш и да направиш рекламация, ако ти откажат то тогава се оплачи в КЗП, но не оставяй нещата така  Peace Не стига, че всички ни удрят с цени, точно там където знаят, че няма как да се лишиш и взимаш най-доброто, ами ти продават и некачествена стока  #Cussing out
Лаурен аз лично взех първия път от 2-5 кг. и сега мисля да постъпя по същия начин, тъй като ако са по-големи памперсите може да пропускат, а и като имаш предвид, че ходят между 5-7 памперса за денонощие много бързо свършва пакета.
Мен бебето така ме разбутва в корема и толкова се е запънало, че дори да се подпра с корема без да ща до някоя повърхност и изпитвам болка, а и баткото не мога вече дори в скута ми да го сложа  Rolling Eyes
Друго, с което да се похваля е, че ремонта почти привърши и скоро ще остане само да очекваме бебо кога ще се появи. Много ми се ще да е до 24 септември, че да може брат ми да си види и другия племенник, а не да чакаме пак две години та да се съберем.

# 221
  • Варна
*Pukanka* ти направо ме хвърли в размисъл ,аз от премама купих и спалното бельо, и хавлийките, както и няколко костюмчета такива плюшенки и точно тези дни щях да купувам бебешки прах и да почвам с прането, леле ако нещо им стане ще ги  #2gunfire тия от премама  #Crazy

Момичета, знам че може би малко издребнявам , ама вие какви памперси купихте или смятате да купите, защото вчера гледах в магазина Pampers active baby 3-6 kg. и Pampers New baby от 2-5 кг или нещо подобно? Просто нямам опит с памперсите и затова се зачудих...

Изпери ги на ръка все пак, не в пералня. Не че си обвинявам пералнята, в никакъв случай. Струва ми се просто че дрехите от премаман са били от толкова стар плат шити, че да го пипнеш се разпада. Като видях първата тяхна дреха скъсана, си викам "Айде,случва се" Помислих си че съм  я купила скъсана без да видя. Но като видях и всичките им други ми причерня. ooooh! Три космонавта и трите техни.А бяха и официални,  за излизане, а не за спане. На външен вид бяха много красиви.

Майлили, неща да си вдигам нервите. Комисията на потребителите нищо не може да им направи, а и ще го завъртят че пералнята ми ги е скъсала за да не се занимават най-вероятно. Трябва да дойдат да видят всичкото ми пране, за да ги убедя че не е от пералнята. Дори да вземат мерки, ще ги глобят тях, но на мене парите няма да ми ги върнат така или иначе.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2008, 12:55 от *Pukanka*

# 222
Здравейте мами,
аз да се запиша само и отивам да доизчета какво сте писали...   bouquet Hug

# 223
  • в здрача
Tsv, точно там, между съвета и театъра Simple Smile 9:15ч ?
Hug Разбрахме се! Утре сутрин ще пием кафе трите! Направо вече нямам търпение. Ще се познаем по коремите и по снимките. Аз ще съм с комплекта от сватбата - черен панталон и сребристо-сива туника с презрамки. Носете фотоапарат, че моя го дадох на колежката да снима на един РД, ако не - ще пробваме качеството на снимки от телефон /досега не съм снимала с него, а вероятно първата снимка на бебчо ще е с него/.
За памперсите и аз като manana ще взема 2-5 кг, че по-големите са по-широки около крачетата и на по-малко бебе от там може да изпусне, пък в началото му е доста воднисто по спомени, а и наистина свършват адски бързо. В нашето родилно на 3 часа правеха тоалет на бебето пред теб и сменяха и памперса, та се наложи два пъти да ми донесат пакет, за седмицата която бях там, пък после се изтарикатих и купувах от големите пакети - 92 бр, ама нещо почнаха после да намалят бройката, за същите пари, сега не знам по колко вървят и на каква цена са, майчинството от великите 120 лв отиваше главно за памперси в началото. То и това трябва да се купи.
*Pukanka* чак не мога да си представя що за качество е този плат, та аз имам дрешки от моето време, вече на по 30 г и все едно нищо им няма, най-много ми се е налагало ластика да сменя. Новите дрешки, които купувахме за каката се съсипваха за отрицателно време за разлика от едновремешните. Много е гадно така, съжелявам.

# 224
Здравейте мами.
Да ви се похваля,че на бебо Крис му дойде креватчето и татито му го зглоби много е готинко  снимки в албумчето ще му пусна по-късно.
Иначе аз започнах с прането,гладенето и подредбата.
На ЖК съм чак другия четвъртък,а нямам търпение офффф.
Инче виж за количката в Пигиса  :peace

Общи условия

Активация на акаунт