Спешни нужди за старта на Защитеното жилище

• 33 063
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
Страхотен репортаж беше Peace
На 1 май, бебето на ДБМ - Мишо има рожден ден, за съжаление аз няма да мога да отида при него, но ще му се реванширам.
Колегите ми помагат да съберем парички за бала на Иван, дано успеем Peace

# 181
Здравейте на всички Simple Smile.Чехличките за баня и домашните пантофки вече пътуват,следобед ги пуснахме по Speady,казаха,че в четвъртък ще пристигнат.

# 182
Днес ще посеем тревата, вече ще е красиво и отвън. В градината има засадени дръвчета, храсти и цветя. Децата работят здраво. Хубав ден! Grinning

# 183
  • пловдив
изпратих колет, в него има малко чинии за еднократна употреба и салфетки за 16.05
при възможност ще пратя пак  Peace

# 184
а има ли нужда от още чинии

# 185
  • Sofia - TelAviv
изпратих колет, в него има малко чинии за еднократна употреба и салфетки за 16.05
при възможност ще пратя пак  Peace

Мога да ти кажа само  Heart Eyes  bouquet Hug Отново благодаря!

# 186
Здравейте, момичета !
 Hug     bouquet    Peace     bouquet    Hug

Обичам ви и  ви изпращам тази песен :
http://www.youtube.com/watch?v=tb20QyH8d1s

# 187
  • Sofia - TelAviv
Спешно трябва за момче от защитеното жилище учебниците по биологи за 8,9,10 клас за кандидатстудентските изпити.
Момчето иска да кандидатства в Лесотехническия университет специалност ландшафна архитектура, където се влиза с математика и рисуване, НО ще пробва и с биология, за да има по-големи шансове да го приемам каквато и да е специалност и след това да се премести. Той е много умен и аз вярвам, че ще успее.
В този университет има кандидатстудентски курсове, на които искаме да го запишем, защото ще му е по-лесно да искара изпитите така. Курсовете струват по около 300лв. и ще е добре акоможе да отиде поне на 2, ако някой исак да помогне нека се свърже с нас. Опитваме се да му издействаме намаление, но това зависело само от съответния преподавател на курса и ще знаем следващата седмица.
   bouquet

# 188
  • София
Аз мога да помогна с учебници, само че знам, че има различни видове. Може ли да ми напишете издателствата или трябват всички видове. Аз си спомням като кандидатствах учех от 2 учебника за 10 клас по биология newsm78. Но това беше преди 7-8 години.

# 189
  • Sofia - TelAviv
Това са учебниците по биология които трябват за момчето:

1. Биология за 8кл., автор - Вл.Овчаров и съавтори, 2002-2003, изд. "Булвест - 2000", София - този вече го намерихме от lavender
2. Биология и здравно образование за 9кл., учебник ЗП, автор Огнян Димитров и съавтори, 2002-2003, изд."бу;вест - 2000", София - този е намерен и изпратен вече от antom
3. Биология и здравно образование за 10кл., учебник ЗП, автор Огнян Димитров и съавтори, 2001-2003, изд. "булвест - 2000", София - този е намерен и изпратен вече от antom

или всички други одобрени от МОН учебници по Биология и здравно образование за 8,9 и 10кл.

В момента в Защитеното жилище има още младежи, които се готвят за изпити по едно или друго направление, приравнителни, не взети матури и още поне една кандидатстудентка, затова се оказа, че трябват и всякакви други учебници по Български и литература от 7-12 клас, помагала и учебници по Алгебра и Геометрия и математика от 5-12 кл. , сборници със задачи и тестове по математика за 7 кл.  и  за кандидат студенти. Сборници с тестове по биология и български език.

Моля, ако на някой са му останали от децата или има познати с вече пораснали деца да ни съдейства.    bouquet

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 14:54 от Karol&Erik

# 190
Брат ми Еди има останали учебници за 8 клас и има желание да ги даде на защитеното жилище.Ако някоя мама има възможност да ги вземе от мен и да ги занесе на среща сме Peace

# 191
  • Sofia - TelAviv
Брат ми Еди има останали учебници за 8 клас и има желание да ги даде на защитеното жилище.Ако някоя мама има възможност да ги вземе от мен и да ги занесе на среща сме Peace
В кой район на София сте?

# 192
Кари, в нашия район е. Ако кажеш, като ходя при Марина да я видя ще ги взема. После ще се разберем с теб как да ти ги дам.

# 193
  • Sofia - TelAviv
Кари, в нашия район е. Ако кажеш, като ходя при Марина да я видя ще ги взема. После ще се разберем с теб как да ти ги дам.

Иглика, взимай ги акоможеш и ще се разберем с теб  Peace

# 194
  • sofia
  bouquet

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 22:27 от lavender

Общи условия

Активация на акаунт