Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени момичетата по пътя към бременността?
Какви методи и тестове се използват за определяне на овулацията и бременността?
Какви са основните емоции и преживявания на момичетата след потвърждаване на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени момичетата по пътя към бременността?
Момичетата се сблъскват с различни предизвикателства по пътя си към бременността. Тези трудности включват хронични възпаления на яйчниците, тазова аномалия, проблеми с овулацията, прегледи и лечения на гъбични инфекции, кисти на яйчниците и тръбите, болки и притеснения относно извънматочна бременност. Някои от тях са преминали кюртаж или процедури за запазване преди постигане на бременност.
-
Какви методи и тестове се използват за определяне на овулацията и бременността?
Методите за определяне на овулацията включват използването на специални устройства, като например уринни тестове за овулация. За определяне на бременност се използват уринни тестове за бременност, които показват положителен резултат след забавяне на цикъла и се потвърждават с медицински преглед и ултразвук.
-
Какви са основните емоции и преживявания на момичетата след потвърждаване на бременността?
-
Каква е историята на автора, който споделя своя опит с проблемна бременност и лечение?
-
Каква е историята на авторката Дино?

Поднасям ти цвете за това че си герой, голям герой! Със сълзи на очи четях твоята история! Пожелавам ти да родиш едно малко сладко бебче, което да те радва много! Стискам ти палци и ще очаквам раждането на това малко-голямо чудо! Успех!
Здравейте момичета!
,всеки ден все повече се влюбвах в този мъж,кавалер голям,абе ИСТИНСКИ МЪЖ ви казвам,и си казах той ще е момиче!Започнах тайничко да си купувам тестове като наближи датата да ми дойде М,отрицателни всеки месец
,брей взех да се чудя как така досега не съм забременяла/имах тогава една цветна бременност от бившия,която завърши с аборт по мое желание/,времето си минаваше,а аз вече 1год. и половина-нищо.Взех да се вманиачавам и си помислих че нещо не ми е вред,записах си час в кварталната поликлиника при една гинеколожка :
/голяма грешка/отидох обясних и безпокойството си,пусна ми една микробиология,цитонамазка и хламидия-отрицателен.Микробиологията ми била много лоша,цитонамазката-имала съм предракови клетки представете си,изменения в шийката на матката и куп други глупости,с които"как ще забременея?".С голям рев се прибрах вкъщи,една седмица ходех като луда
,а по същото време посещавах екстрасенска и тя ми казваше че нямам такова нещо,да не я слушам.Въпросната докторка ми изписа 5 метра рецепта с антибиотици,инжекции и специални свещички и още някакви лекарства,поръчах ги в аптеката,но така и не отидох да си ги взема.Благодарение на моята екстрасенска,която ми даде визитката на позната нейна гинеколожка много добра,все пак да ме види още един специалист и тогава да се помпам с тези инжекции и пр.Послушах я,записах си час посетих въпросната лекарка
,носех си старите изследвания и й обясних подробно защо съм решила да отида на преглед и какво впоследствие са ми казали-едва ли не че няма да имам деца.Еййй как ме хваща яд на тази Георгиева от 30-та поликлиника в Обеля,докато ми намекваше колко съм зле и едва ли ще забременея,сълзи се стичаха от очите ми
и тая хич не й пукаше бе
.Както и да е новата гинеколожка погледна изследванията ми и се чудеше какви са тия фантасмагории дето си ги говори тая овца
.Каза че това не са никакви предракови клетки,а бактерия която се намира в дебелото черво и по кожата,а аз я имам във влагалището,можело да попадне там при анален и след това вагинален секс,/което аз не го практикувам/,а може и от едно бърсане с хавлия да попадне там,каза че това не е нищо обезпокоително,жената ми предписа 4 хапчета,които се пият на 2 пъти е свещички против гъбички и хапчета за мъжа ми.Нямах никакви изменения в шийката и темподолни,при прегледа всичко ми беше изрядно,пуснахме нови изследвания и се оказа че е това което каза гинеколожката.След лечението ми всичко беше на 6
и сега си имам едно страхотно момченце благодарение на Господ!!!